Šarange, jei kartais rastum tamsios eglių žalumos, tai papirk 300 g, o tada jau su kurjeriu Nite derinčiau
O kodėl negali išimt tos kėdutės dėl kokio drakiaus labo?
Aišku, aš čia ginčijuosi dėl ginčo, nei ruošiuosi važiuoti, nei žinau, kiek ten norinčių bus. Gal tik tos dvi ir bus norinčios.
Nagų gaila
Aš supratau kam labai reikia, tas ima ir pats nuvažiuoja
Nite, violetinė tai dar ne taip blogai, Kedžio laikai pasimiršo
Kiek pamenu tai labai norėjo gadget ir Restar drakalaičiai važiuot Jeigu ką tai man tinka šitas šeštadienis, tik sekmadienis užimtas
Šarange, jei kartais rastum tamsios eglių žalumos, tai papirk 300 g, o tada jau su kurjeriu Nite derinčiau
Ką megsi? kokio gerumo tos jau reik? tu žinai, kad ji ten tokia storesnė nei įprasta mochera ir kad kitokio būdo?
O labai gauruota? Noriu dėt prie pusvilnės ir megzt ilgą megztuką. Pusvilnė tai tokia nestora, kaip du rogutiniai merinai. Bet jei mohera lb stora, tai jau lašinys gali gautis
O labai gauruota? Noriu dėt prie pusvilnės ir megzt ilgą megztuką. Pusvilnė tai tokia nestora, kaip du rogutiniai merinai. Bet jei mohera lb stora, tai jau lašinys gali gautis
Nu nea, ne tokia stora ir ne tokia gauruota, bet storesnė nei įprasta mochera geroji. Pratransliuosiu, ką rasiu apie 12h.
Atrodo, mano vaikas pasislėpęs skaito pantone
Nu vo o ašš Žuviukui atidaviau vieninteli violetinį rūbą
Atrodo, mano vaikas pasislėpęs skaito pantone
Intuityvus mados pojūtis. Gal koks dizaineris bus.
Labas rytas
Nu nea, ne tokia stora ir ne tokia gauruota, bet storesnė nei įprasta mochera geroji. Pratransliuosiu, ką rasiu apie 12h.
OK