Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

man vakar atėjo galvon mintis kad vaikis visai nebeturi jokio megztinio penktadieniais į mokyklą apsivilkt

perkračiau galvoj turtus drakiaus ir panašu kad eisiu ieškot siūlų anam :D

Pas mane analogiška situacija :D

Bet :oh: ... dar juokingiau, kad siūlų turiu - gražūs, švelnūs ir RAUDONI.

O mano blondinas pareiškė, kad jis "nebemyli" raudonos :B ir baltos nebemyli  :rolleyes: 

Nu ir kokią gi tu spalvą myli?

Atsakymas mane pribloškė ir aš guliunesikeliu, bet nė už ką tokios spalvos megztinio nemegsiu :frusty:

Reik sugalvot žmonišką, neutralią spalvą :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 12 gruodžio 2017 - 09:25

Nite, rožinę? :D Kada Drakalaičiai važiuos į Ank?

Šiandien per pietus eisiu pažiūrėt Liniukai eglės žalumos ir ciklameno šilko :D

Atsakyti

tai kokia ta spalva tavo vaikio Nite?

aš tsakant saviškio neklausiau kokią jis ten myli spalvą :D megsiu kas man patinka

nu ne riūžavą aišku :D bet nenoriu megzt tamsaus o jis tikrai tamsų išsirinks..ir dar viskas jam kanda...nu tai nezinau kas belieka

kur ait ko ieškot...

Atsakyti

labas iš ryto,

aš vakar sukau,sykau,sukau siūlus.reikia truputį pasibrūžinti su bruoliu. vyras darban išėjo su nauju šaliku ir geru įvertinimu,liux :angel_not:​ 

Atsakyti

Nite, rožinę? :D Kada Drakalaičiai važiuos į Ank?

Šiandien per pietus eisiu pažiūrėt Liniukai eglės žalumos ir ciklameno šilko :D

Violetinę :cry2: rožinė irgi būtų nekažką  :lol: 

Jei važiuosiu, tai šeštadienį nuo ryto, t.y. iš namų judėčiau  9 - 10 val., bet labai viskas priklauso nuo oro sąlygų :ax:

Žinau, kad nemažai buvo norinčių važiuot kartu, bet  paimt galėčiau tik dvi  :huh2: nes nu aš sena stora teta, o mašiną vairuoju vaikišką :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 12 gruodžio 2017 - 09:36

oi ne, šeštadienį mano drakius tai laisvas, bet kad jis be manęs tai neįgalus..... o aš vat negaliu...

Atsakyti

Nite, o ko jau trečia netilptų, jei kokia ne tokia sena ir stora :lol: Ar drakius žada tiek daug pirkti?

Olaiva, o mums pasirodyti nereikia???

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 gruodžio 2017 - 09:46

Labas rytas :4u:

Na, likom vėl dviese, reikės suktis, išleidau MB, dukra šįryt išvažiavo. Vakar dar nuėjom pas ginekologę privačiai, paechoskopavo, nuramino mano jautruolę. Šiandien užsibrėžiau ką nors pradėti megzti, sakau niekas morališkai netrukdys, bet ką megsiu - neįsivaizduoju dar :)

Laukiam paskutinės dovanos, labai gaila, kad tuoj tuoj uždarysim swapą, :rolleyes:

Lietutis kepa gražias suknutes savo Makalai :wub:

Atsakyti

Nite, o ko jau trečia netilptų, jei kokia ne tokia sena ir stora :lol: Ar drakius žada tiek daug pirkti?

Nebent į vaikišką kėdutę tilptų :lol: o drakiaus pirkiniams bagažinė  :mirksiukas: 

Atsakyti

O kodėl negali išimt tos kėdutės dėl kokio drakiaus labo? :rolleyes:

Aišku, aš čia ginčijuosi dėl ginčo, nei ruošiuosi važiuoti, nei žinau, kiek ten norinčių bus. Gal tik tos dvi ir bus norinčios. :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 12 gruodžio 2017 - 10:03

Labas.

Viskas dėl tų drakių gerovės, viskas!

Atsakyti

Nū aš tai irgi nepretenduoju su drakium niekur šeštadienį :) bu vaikiui karate bandomasis ryte

Atsakyti