Kakluošalai šiemet valdo graži dovanėlė nuo Gadgetuko
Ach, su kokiom nutrūkusiom moterom bendrauju... FAJNA FAJNA FAJNA.
Restar surinks duomenis apie visas, o pati nedalyvaus ir pardavinės informaciją fėjoms.
bet tai nieko nesuprantu????? Kuri?
MADE MY DAYYYY
Restar surinks duomenis apie visas, o pati nedalyvaus ir pardavinės informaciją fėjoms.
Restar makaluos kotieret, irmturės LABAI DAUG naudingų duomenų. Ania?
Kas atsimena, kuriam puslapy sakiau, kad nedalyvausiu?
Dalinuosi angelų choru, kurį man dukra užrodė . Jos muzikos mokyklos choras dainuos šitos giesmės lietuvišką versiją, tai abi vis klausom šitą, ir kitus šio choro (Libera) atliekamus kūrinius, labai padeda kurtis šventės laukimo nuotaiką .
https://www.youtube....h?v=YVGKfDoANRA
O čia gali būt žodžiai apie mūsų swapą iš šitos giesmės :
Hark how the bells (gifts
All seem to say
Christmas is here
Bringing good cheer
One seems to hear
Words of good cheer
From everywhere
Filling the air
Kas atsimena, kuriam puslapy sakiau, kad nedalyvausiu?
1505 sakei, kad nebedalyvausi, o 1553 vėl sakei, kad gal dalyvausi
Restar, o tu matei filmą Choristai. Aš vis to filmo dainų koncerto klausau
Kaip suprantu Restar turi konspektavimo konkurente. Mums tik i nauda galesim i formacija konkurencinga kaina isigyt...
Mantas pirma karta isitaise angina... Varau miegot, nusiriso salika, pagulejo, paieme apsivyniojo atgal ir sako, bijau, kad tas guzas nakti i gerkle ikris ir ta kaip ji ten, nuuuu angina prarysiu
Po kokiu 10min isterisko kvykimo vaikas numojo i mama ranka - ai nu tau tai ir pasakyt nieko negalima....
Alia bet iseitis - praryji angina ir ramu visam likusiam gyvenimui...
Rimtai, ar buna diplomuotu mezgeju? Siuveju yra ir kursai ir mokslai, o mezgejos visos megejos 😁
Buna. Kai man gyvenime buvo ultimatumas iskeltas: gimnazija arba profke. Rekiau ant visos Jonavos NŪ IR GERAI IR EISIU I PROFKE IR BUSIU M E Z G E J A!!! Rinko tada mezgejas po 9 klasiu 😁
Tai, sako, kokios ten tau tos paskutinės pamokos, gali atsiprašyti.
Kaip mano dickio treneris.... jau dabar naktim nemiegu, nes nezinau kaip pasakyt, kad nebus treniruotese kita savaite... viena diena ziburelis. Kita valso konkursas... bet argi tai svarbu???? Gi treniruote ir varzybos 😂🤣😂🤣😊🤣
O kuro jau čia profė?
Na nebent Frekė ten kažkokius mokslus eina, bet dar lyg nebaigus... Visos mėgėjos.
Bet paemus kiek as siuvu kiek tu ar Liniuka ar Lace, tai man dar daug siuliu reik nusiut...... ne daiktu prasme bet laiko.
Labos
nu kol jus paveji... Aš gi ne tik miegu, bet ir dirbu. Juk šiandien pirmadienis.
Kaip tik mano žadintuvas suskambėjo, kai Šarangė parašė Ačiū savo mergaitei, kad tokia nuostabi buvo, visad pasisakydavo, kas jai gražu Apkabinu ir linkiu pačių jaukiausių metų Tokių kaip šis swapas. Smagu, kad pavyko nustebint.
Pakabukas - foto objektyvas. Juk priklauso taip puikiai fotografuojančiai Dar norėjau erdvinę servetėlę nunert, nes galvojau, kad nert moku, bet mučijau mučijau savaitę ir pasidaviau. Įkelsiu receptą į kambariuką, jei kas norėsit išbandyt.
Nesukit galvos dėl to muito mokesčio, čia mano nario mokestis, mūsiškais pinigais palygint nedidelis. Buvo verta, ačiū, kad priėmėt sudalyvaut
Su siuntimu irgi taip ekstremaliai man dar nebuvę. Planas buvo į swapo pradžią atsiųst, nes į galą visada daugiau dovanėlių susikaupia. Pašto prisibijojau (turėjus ne vieną nuotykį su LT paštu...), tai išsiunčiau per kurjerį. O tas ėmė ir uždėjo $300 muitą Nu tai ką, atsiėmiau ir kulniavau į paštą atsiprašyt... Kainų nebūčiau galėjus sumeluot iki 20 eur, ir taip lietuviai brangiau įvertino nei aš Nu bet geriau jau gaut muitą nei kad pavogę būtų. Dar pergyvenau, kaip jie ten po muitinės viską sugrūs, aš gi stengiaus gražiai pakuot. Nu tikiuos, kad jie ir pasistengė.
Po darbo bandysiu savo nuomos ofisą šturmuot ir dovanėlės reikalaut. Dar prisnigę pas mus, bet kai kas jau dirba. Ir kad Ingriduška mano fėja, aš visai nenustebau Kažkada seniai seniai Pinta atsiuntė klausimus. Parašiau atsakymą, išsiunčiau. Ir tada topt mintis - juk Ingriduškai atsakiau Nenorėjau sakyt, o gal vis dėlto ne ji, o gal kitą fėją įskaudinsiu. Bet vis dėlto ji Tokio mielumo žmogus, kad jos šiluma net tūkstančius kilometrų įveikia Apkabinu, brangioji Jaučiau, kad galvoji apie mane
Ai, apie siuvimą dar pamiršau parašyt. Tai palikit ir man vietos ant suoliuko Pas mus dovanų dėžutės pagrinde metalinės, kurios svorio prideda, tai nusprendžiau va taip praktiškai supakuot. Taip kad aš siūt nemoku, aš moku pirkt
Lietuti...
kad tik taves nenuvilčiau...
sulaukim dovanos o tada as istorija apie svori parasysiu ir siuntima i Amerikę....
Bijojau ka ir deti vyras gasdino mane ir gasdino....
Buvau ofise, sakė siuntinių turi iki lubų ir dar nieko neišrūšiavo, liepė rytoj ateit Bandysiu per pietų pertrauką parvažiuot. Pinta, ką rodo pašto puslapis?
Ingriduška, susirink savo pamestus sparnus ir nusiramink Esu tikra, kad rankos drebės fotografuojant Vien tas jausmas, kad gausiu dovanų Eisiu miegot šiandien kaip Kalėdų naktį - šiandien dar neturiu, o ryt jau turbūt turėsiu