Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Rimtai, ar buna diplomuotu mezgeju? Siuveju yra ir kursai ir mokslai, o mezgejos visos megejos 😁

Dar viena mintis, kad swapas yra legalus budas paleist drakiu nuo grandines ir su pateisinama priezastim prisipirkt prabangybiu visokiu 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 11 gruodžio 2017 - 20:58

Einu gaivinti telefono, ir dėsiu supakuotos dėžės foto iš jo, nes iš a.ž. neišlupu.

Atsakyti

Labai smagu slėptas istorijas skaityt :). Ir kad net Gadget TĄ karūną biškį matavosi, kas yra absoliučiai neįtikėtina, bet aš žmogus patiklus :). Ir galėčiau sau dar papildomai trydaliot, kad baktusas šiemet visai neoriginali dovana, bet man kaip tik faina, kad pataikiau "į madą" :). Pati mezgiau tikėdama, kad tai labai reikalingas ir praktiška,s ir patogus daikčiukas, bet kažkas vis kuždėjo į ausį - "oi, ne lygis ne lygis čia pas tave". Beje, va tokį su skylutėm norėjau megzt, bet patingėjau mokintis :D, man apskritai ta matematika iki 4 buvo nelengva su eilių skaičiuokliu teko megzt :).

O kad Ingridushka Lietučiui siunčia kažkaip jaučiau... Tarpais pamiršdavau, net kai susirodė, kad baktusas nertas - irgi spėjau ją įtart. Lietučio laukia nuostabus finalas, nes Ingrida bus įdėjus visą savo lietuvišką širdį ♥.

Buvau prašius dukros pašniukštinėt, kokias spalvas jos pianino mokytoja mėgsta. ir pamiršt spėjau, o šiandien ji man pradėjo pasakot apie tas spalvas. "mano mokytoja mėgsta..." Kokia dar mokytoja, galvoju? nes tų mokytojų pas ją - dar paskaičiuot reikia... Tai, pasirodo, mergina tiesiai paklausė ir pasakė, kad tai paslaptis, nes mama kažką padovanot nori :). Tai nebloga paslaptis :D, reikia spėt dar kažką numegzt... 16 d. koncertas Kasiulio muziejuj... Galvoju apie bepirštes, pianistei turėtų praverst, reiks grįžt prie tų modelių, kur Abelo rodė... O dar ir paaiškėjo tas gi ne šiandien, o praeitą savaitgalį - būčiau galėjus ir numegzt, bet gi nieko nežinodama mezgiau kišenėtą panelei...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 11 gruodžio 2017 - 21:05

Priedas  20171208_072246.jpg   101,43KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20171208_072237.jpg   107,31KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dar viena mintis, kad swapas yra legalus budas paleist drakiu nuo grandines ir su pateisinama priezastim prisipirkt prabangybiu visokiu 😁

Čia karūna tai nuoširdėlio :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

Visas keturias spalvas rankom dažytų prabangybių, ir ne po vieną, aniaaaa?

Siandien pluduriavau dziakudzej ir galvojau kiek nedaug reikia pasikelt nuotaikai, upui, ikvepimui, idejom ir pan, superinis reikalas tas swapas... 

Jau galim kauptis kitiems metams, arba nudurniuot kažką Velykoms. Ką manot?

Atsakyti

Drakalaitis

Priedas  20171211_212032.jpg   116,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Man pasirodė, kad pas Jurgitę gyvena kažkoks labai santūrus žvėras, tai pasiunčiau draugijos.

Atsakyti

Aš pati drakonas  :yahoo:​ 

Atsakyti

na va,mano džentelmenas neis ryt darban pliku kaklu :D jau skalbiankėj sukasi

Atsakyti

Geros tos vaikų paslaptys. :lol: Čiakaip tame anekdote, kur tėvas prašo vaiko pasakyti kad jo nėra namie, o vaikas sako:

- Tėtis prašė pasakyti, kad jo nėra namie.

Dar apie mokytoją. Mano vyresniosios dukros pianino mokytoją vadindavom MOKYTOJA . Tuo metu kai dukra pradėjo to pianino mokytis, jau trys vaikai ėjo į mokyklą ir visi trys ėjo į muziką. Kartą vakare suskamba telefonas. Atsiliepiu ir girdžiu:

- Labas vakaras, čia mokytoja skambina. :blink: Mano galvoje ima suktis skaitliukas: "mokytoja, mokytoja, kuri čia dabar?". Kad iš muzikos mokyklos tai net nelabai pagalvojau, apie pradinukų mokytojas pirmiausiai galvojau. Tik paskui kai pradėjo kalbėti kažką tokio, kad nebus specialybės pamokos, ar tai kad nori perkelti į kitą laiką ir kažkur paminėjo dukros vardą, tai suvedžiau galų gale galus.

Tai dukra mokėsi 7 metus pas ją ir visada kai skambindavo prisistatydavo "čia mokytoja skambina". Net ir šiaip tas jos :išskirtinumas" ir dalyko svarba labai pasireikšdavo. Tarkim pati sirgo, nebuvo pamokų, o paskui sako dukrai - tai ateik rytoj ten kažkurią valandą papildomai. O dukrai tuo metu dar mokykloje pamokos. Tai, sako, kokios ten tau tos paskutinės pamokos, gali atsiprašyti. :D

Atsakyti

Čia karūna tai nuoširdėlio :lietuva:  :lietuva:  :lietuva: 

Visas keturias spalvas rankom dažytų prabangybių, ir ne po vieną, aniaaaa?

:bis :bis :bis :bis :bis :bis :bis :bis :bis

Siunčiausi tuo metu visų 5 spalvų po 2 sruogas, tik violetinės 1 paskutinę gavau....tai liko mano Drakučiui, liko :B

Pridėta:

• Priedas  sm.jpg   168,01KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 11 gruodžio 2017 - 21:44

Aš tai RIMTAI šiandien pradėjau užsirašinėti mintis kitų metų swapui :B . Dabar seksiu iš anksto ir apie visas konspektuosiu, va. Ir paskui galėsiu už brangiai parduot :D, jeigu kam prireiks :D.

Atsakyti