Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Todėl prie foto ir parašiau, kad aš matau viską :D

Bet gal kada nors "gyvai" pavyks susimatyti ir aptarti visokias mezgimines "plonybes" :) 

Nežinau ką matai, bet nesakyk, apačia nesiriečia :D Šiaip tai buvau numezgus pagal tave pirmą variantą, kurį teko išardyt dėl kitų priežasčių, bet man nepatiko, kad matosi tos laisvesnės eilės, o šiaip rezultate skirtumo nemačiau didelio, todėl nebesivarginau, dariau pagal savo teorijas  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 30 sausio 2017 - 15:00

Oi katuk, o aš jau galvojau, kokių triušelių kailiukų prisirinkai :rolleyes:

Atsakyti

Oi katuk, o aš jau galvojau, kokių triušelių kailiukų prisirinkai :rolleyes:

Pelyčių prisigaudė :lol:

Atsakyti

Ar sunkus šis raštas?

Pridėta:

Atsakyti

Ar sunkus šis raštas?

siaubingai - kokios pusantros tonos :lol:

Šposiju :ax: normaliai sudėtingas su nukeltom akim. Pabandymui gali pamegzt tik iš dviejų spalvų.

Atsakyti

IMG_5336_medium2.JPG30980214691_a5f1ea5402_z.jpg6927739907_49d364f05c_z.jpgpeepingcowl02_medium2.jpgDSC_0719-11_medium2.jpgmachine-knitting-sweater-26-11-16-3_medir_DSC5209_medium2.jpgMAVRIC_PHOTOGRAPHY_unedited_183_medium2.b2_medium2.jpg

Atsakyti

Restar, aš ir realių ir nerealių prisidėjau norų (ir niekam nesakiau ir nerodžiau, tai jie pildosi nieko nepaprašyti):

Norėjau gražių papuošalų dovanų ir susiradau perlų karolių foto - tėtė tik ką Indijoj dovanų nupirko perlų karolius, liko tik į LT nuskrist ir pasiimt;

rožių - vyras pradėjo namo nešt šluotom, vos tik ankstesnės nuvysta :blink: (9 m. tik per gimtadienius gaudavau);

gražaus buto (gražaus miegamojo foto su gražia lova) - susiradom butą su labai fainu išplanavimu ir vaizdu į parką ir ežeriuką, planas pirkti lovą jau yr;

darbo geroj komandoj (foto besišypsantys bendradarbiai prie vieno stalo) - praeitą savaitę visus uždarė savaitei į konferencinę salę ir arėm. Tiek beprotiškas projektas, kad net kvatojom nuo streso (sako - atsargiai su norais, pasitvirtino  :D );

pasivaikščiojimo gražioj gamtoj - prieš porą sav. bendradarbis parodė tokią vietą, kad net filmuose taip gražu nebūna;

ir t.t. 

Restar, svajok  :4u: Didelėm, mažom, kvailom ir išmintingom svajonėm  :4u: 

Atsakyti

Restar, aš ir realių ir nerealių prisidėjau norų (ir niekam nesakiau ir nerodžiau, tai jie pildosi nieko nepaprašyti):

Norėjau gražių papuošalų dovanų ir susiradau perlų karolių foto - tėtė tik ką Indijoj dovanų nupirko perlų karolius, liko tik į LT nuskrist ir pasiimt;

rožių - vyras pradėjo namo nešt šluotom, vos tik ankstesnės nuvysta :blink: (9 m. tik per gimtadienius gaudavau);

gražaus buto (gražaus miegamojo foto su gražia lova) - susiradom butą su labai fainu išplanavimu ir vaizdu į parką ir ežeriuką, planas pirkti lovą jau yr;

darbo geroj komandoj (foto besišypsantys bendradarbiai prie vieno stalo) - praeitą savaitę visus uždarė savaitei į konferencinę salę ir arėm. Tiek beprotiškas projektas, kad net kvatojom nuo streso (sako - atsargiai su norais, pasitvirtino  :D );

pasivaikščiojimo gražioj gamtoj - prieš porą sav. bendradarbis parodė tokią vietą, kad net filmuose taip gražu nebūna;

ir t.t. 

Restar, svajok  :4u: Didelėm, mažom, kvailom ir išmintingom svajonėm  :4u:

Kaip gerai susiskaitė  :super:​ 

Atsakyti

Mane šitas kibina...

wrought_iron10_medium2.jpg

20170125-IMG_8567_medium2.jpg

Bet pažiūrėjus visus projektus tai ir atbaido, spalvų ir fotkių baisumas... :D

13076692205_d5abe11de0_z.jpg16104578749_5681e2aa09_z.jpg5169243060_ac8617b79d_z.jpg014_medium2.png265_medium2.JPGauri_5_medium2.JPG

Atsakyti

nu vat šitas spalvotumas išgaunamas gi ne dažant, ar man vaidenasi?

auri_5_medium2.JPG

Atsakyti

nu vat šitas spalvotumas išgaunamas gi ne dažant, ar man vaidenasi?

Bet čia ripsas, o jis geraiu "sulieja" spalvas :rolleyes: ir išvirkščias raštas irgi :rolleyes:

Atsakyti

Labas

Sarange juoda suknele grazi 

Man senatve :)

Atsakyti