ooo,tuomet karūna išskrido į užusienį
lietutis kokia miegalė
ą gabaliukas.
Kol katuks ir Restar traidžiojo eteryjaaaaaa, aš sau baisulingai rami gaminau išgalvinio recepto Holly Blue, kur dera visos Jurgitės pasakytos spalvos, kodo stebuklingo kamuoliuko baktusą. Liko penki gramai ir daaaug akių. PYYYYPT, sako fėja, kad užsisvajojus nifiga ne taip siaurino. Išardom ir mezgam iš naujo. Laikas spaudžia, katuks su Restar.. dalinasi karūnas, o KARŪNA TAI .. nu Jūs žinot mano kaimą, kur.
Dar abiejuose darbuose .. veiklos.... Trečia veikla galvą kelia.... Aš kaifuoju, penktadienį išskalbiu.
Ieškau priedų. Katruos pirkaus baisiai iš anksto, galvodama apie savo mergaitę etc. Tas minkštas su antiatominiais ženklais tai yr trendinis šalikas, nupirktas ACARGAI, jeigu mezgamas dalykas nepavyks. Tą tai radau.
Tai spėkit, ar visus radau?
antras gabaliukas
Kaip aš siunčiau...
Siunčiu pristatymui su kurjeriu. Vedu Jurgitės telefoną, man paštomatas sako "mergaita, gal jūs paskaičiuokit, skaičių nifigaaa ne tiek"
Už manęs laukiantį vaikinuką pasiunčiu kavos pagert, sakau, su manim greit nebus.
Viską suvedu, kažkur ne ten sukaitusiu (šaltu, šaltu) pirštuku baksteliu.... PYPT, vysks dingo.
Vedu pristatymui į paštomatą, visur suvedu savo mobilų.
Paštomatas sako, ok, pinigus aš pajamiau, ale lipduko tai nespausdinsiu. Kurjeris išsispausdins ir zalipdys. Siunčiat, ponička?
Ponička siunta ir siunčia.
Parašo makaluotojai, kad dėžė buvo va tokiaaa (bus vaizdas, kuris yr ir vienintelė fotkė), ir kad galbūt apifėjinamoji ją gaus. Susiplanuoja kelionę pas vyro gimines, jeigukąąą (nu, ką nors gyvai pakompensuos).
Visą savaitgalį lieknėjau, kol ta siunta tupėjo kažkur terminale.
Vaaaaa.
Bet tai booože siuntimo istorijos šiemet... Tai mano atvejis (dar nepasakojau), kai per pietų pertrauką nuėjau dėt paštomatan ir radau jį atjungtą ir aptarnaujamą dviejų vyrukų su dydelėm įrankių dėžėm ir elektrinėm drelėm, kurie paslaugiai informavo, kad įdėt galima bus tik vakare, kas man netinka, tai dar visai baaika. Tą patį vakarą praėjo žinia apie vietų nebuvimą. Ryte susidariau kitų artimiausių terminalų sąrašą ir variau prieš darbą tikrint maršruto...
Bet tai fantastinis jausmas ir grožis tas mūsų swapas, sakykit ką norit