Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ingriduška, tavo varianto nebeliko, ką tu bespėliosi... :D padai svyla :D 

Šiaip aš tikrai nenutuokiau kam pakliuvau, bet kad Amerikai pirty, tai net nenumaniau, o ką gausiu tai tuo labiau ... 

Atsakyti

Vajeij kokio melynumo dovana is amerikes :wub:

Ir ten tikrai rankelem savom siuvo Lietutis :wub: jei ne atvirute buc neatspejus :rolleyes:

Sarange, o jei rimtai, mokejei muita ar tiesiog pasirasyt reikejo :hmm:

I no nera muito jei pakietas neivertintas iki 350kr su siuntimu, tas yr apie 35evrus db.

Atsakyti

Nesakyk, ką ten svyla, dega dega....

Ir nei kur lįst, nei kur slėptis, arba vieną arba kitą dariau aš...

Ir pabaigsim swapą kliūrzomis :) nu kodėl kodėl turiu būt gale, vidury dar turi kur slėptis, o dabar

Atsakyti

"Amerika, Amerika, svajonių tu šalis...." :) Smagu, kad atėjo labai neužtrukęs siuntinys ir dar toks turtingas. O tai rimtai apmuitino? :blink:  Ir Lietutis rimtai siuva? :blink: Tuoj liksiu viena nemokanti užtrauktuko įsiūt, ant šilko tapyt ir pirštuotų pirštinių megzt :D. Mezgimu ja kaip ir nieko nenustebinsi, reiškia čia :).

Atsakyti

Restar ramiai, tikrai nevienintelė, pasislink, ant suoliuko tavo nemokšų aš sėsiu irgi.

Tu tai dar ooo kiek moki, o aš :) Moku pirkti siūlus  :4u:  :unsure:  :tomato:  :tomato:  :tomato:  :tomato:​ 

Atsakyti

Iki tikros amerikes truksta baltos ir raudonos 😂 cia pavydas kalba.... blyn ​ bet tai kAAAAiii ii grazumo 😮😮😮😍😍😍😍😍

Atsakyti

Patikrinau siuntą į Amerikę, taigi visai šalia Lietučio jau, gal net šiandien spės nueit  :yahoo:  tik nežinia su laiko skirtumu, mes gal tik ryte matysim. Bet kokia fėja stebukladarė, taip gerai apskaičiavo kad dovanėlė į Ameriką kaip tik swapo uždarymui  :wub: 

Atsakyti

Pavydet tikrai yra ko, man net nepatogu darosi...  :angel_not: 

Laukiam Fėjos su savo istorija...

Išsibalansavau, vieną treniruotę praleidau, į antrą teks nušliaužt vistiek...

Tiesa, šiandien kol ligoniai miegojo tiesiog rijau knygą, kas sekat FB grupę Rekomenduojamos knygos, tai paskutiniu metu gan dažnai rekomenduota "Dingusi duktė" jei nieks nebūt trukdės, jaučiu būčiau nesustojus iki galo...  :book:​ 

Atsakyti

Wau kokia faina dovana Šarangei  :wub: 

Atsakyti

ACiprašau, garsiai nepasidžiaugiau katuko dovana nuo Abelo, nesupratau tik prie ko Italija? Praktiška. Padėkliukus galėsi net ir darbe naudot po kavos puodukais  :super:

Negi nesulauksiu Jurgitės dovanos? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 11 gruodžio 2017 - 17:46

Ačiū fejai už dovanas.  :wub: nespėjau fotografuoti, nes mano padėjėja greitesne už mane.

Atsakyti

Rodykis  :yahoo: 

Atsakyti