Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

a jo, apie tuos pereinančius melanžus.

tai vat Niumos/Kacumotos pavyzduke visai viliojančiai atrodo :bigsmile:  rankytėm ane? priminkit kiek ten gijų sudėta?

Lace mezginys šiaip gražus, bet ir man didokas atrodo

kai pabaigsiu kaspinėlį (reiktų pavadinti jį juostele turbūt, su Rasytės iškirpte palyginus :D ) eisiu siūti. ir žinot ką - ogi kailinius :D  dukrai. nežinau nežinau, ar nebus kritimas nosim į purvą......

Atsakyti

Aš lenkdama padalkas, žinojau visas Ristinos rekomendacijas, bet turiu pasakyti, kad ne visai to laikiausi, nes man pritrūko suvokimo, kiek tai įtakos rezultatą, tai nusprendžiau nueit paprastesniu keliu :D Mezgiau vienodu tankumu, tik tas sukabinamas dantukų eiles laisviau, tiesa,  palenkiamą dalį mezgiau iš 2gijų ir gal pusė tankumo mažiau,o visą kita iš 3gijų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 30 sausio 2017 - 14:11

Šarange, o visą suknelę - iš trijų si

ūlų irgi? bandau teorinę medžiagą susirinkt iš anksto, jeigu kada ryšiuos pati :).

Katuk, pavarai su savo ketinimais :blink: .

Atsakyti

Jei atitaikytum tankumą virbalais - kodėl ne :mirksiukas:

Aš, padaryčiau palenkimą mašina ir atvirom akom prisiūčiau prie gatavo mezginio  :ax: 

a, variantas. as tai galvojau kirpt, surinkt ant adatines ir nubruzint atvrkscia varianta tavo nupasakotam, o paskui uzlenkt, ir rankytemis prisiut. nu kaip siutu rubu apacias uzlenkiam.

Atsakyti

:ax: aš tai mezgu kailinius, nu sekta ne kitaip :lol: 

va iš tokių  http://www.stecknade...lice-21940.html

Atsakyti

Aš lenkdama padalkas, žinojau visas Ristinos rekomendacijas, bet turiu pasakyti, kad ne visai to laikiausi, nes man pritrūko suvokimo, kiek tai įtakos rezultatą, tai nusprendžiau nueit paprastesniu keliu :D Mezgiau vienodu tankumu, tik tas sukabinamas dantukų eiles laisviau, tiesa,  palenkiamą dalį mezgiau iš 2gijų ir gal pusė tankumo mažiau,o visą kita iš 3gijų.

irgi variantas ateiciai :4u:

Atsakyti

Taip, visa suknelė iš 3 merino gijų ir sveria tik 500g :) Šiaip labai gera išeiga ir net aš įlindus buvau ir ne taip blogai atrodžiau, kaip tikėjausi :D Tačiau liksiu prie savo versijos, kad ne man megztos suknelės, juk kiekvieną rinkę ar linkį parodo, nebent naro kostiumą po apačia apsivilkt. :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 30 sausio 2017 - 14:26

Aš lenkdama padalkas, žinojau visas Ristinos rekomendacijas, bet turiu pasakyti, kad ne visai to laikiausi...

Todėl prie foto ir parašiau, kad aš matau viską :D

Bet gal kada nors "gyvai" pavyks susimatyti ir aptarti visokias mezgimines "plonybes" :)

Atsakyti

Katuk, pavarai su savo ketinimais :blink: .

tai kailis gi nenatūralus :D  apsimetu, kad tai yr storesnė medžiaga ir tiek. nors sąžiningai-tai net neišbandžiau, ar paveš mano siuvamoji :rolleyes:  modelis visai nesudėtingas, diidžiausia problema-nerandu tinkamos apykaklės iškarpos, o pati beformuodama bijau susimaut. tia ir visos bėdos realiai

Atsakyti

Lace mezginys šiaip gražus, bet ir man didokas atrodo

Tai aš gi įvairaus dydžio mergikių turiu ;) kadangi mezgu vidurinei, tai pats saugiausias variantas - numažinsiu, bus Vaivai, nudidinsiu - Rūtai.  :rolleyes: tik vat bėda, kad Aušrai teks dar vieną megzti :)

Atsakyti

tai kailis gi nenatūralus :D  apsimetu, kad tai yr storesnė medžiaga ir tiek. nors sąžiningai-tai net neišbandžiau, ar paveš mano siuvamoji :rolleyes:  modelis visai nesudėtingas, diidžiausia problema-nerandu tinkamos apykaklės iškarpos, o pati beformuodama bijau susimaut. tia ir visos bėdos realiai

manau, kad paveš be problemų :D jeigu tarybinis stebuklas pavežė :D

Iš tikro tai nesunku siūt, nes daugumos dirbtinių kailių pagrindas gana retas. Labiau problematiška, kad ilgesnis plaukas į siūles susisiuva :rolleyes: reik arba sudaigstyt drėgną pašukavus reikiama kryptimi, arba paskui išpešt kur reikia, kad siūlės nebūtų "plikos" :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 30 sausio 2017 - 14:41

manau, kad paveš be problemų :D jeigu tarybinis stebuklas pavežė :D

Iš tikro tai nesunku siūt, nes daugumos dirbtinių kailių pagrindas gana retas. Labiau problematiška, kad ilgesnis plaukas į siūles susisiuva :rolleyes: reik arba sudaigstyt drėgną pašukavus reikiama kryptimi, arba paskui išpešt kur reikia, kad siūlės nebūtų "plikos" :rolleyes:

jo, šitą jau pagalvojau, kad reiks plaukus šiaušt :D

Atsakyti