Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Liniuka šiemet išskirtinai originali jaučiasi gavusi kojines  :bigsmile:

Ir kol kas alei nei vienos kepures :D

Atsakyti

Sveikos, 

Dovanos  :wub: 

Sedziu seminare Vilniui  :oh:  

Atsakyti

Abelo, fotkių reik sakai pasižadėt :hmm:  nu su fotkinimu mano santykai iįtempti, bet pasistengsiu tikrai. ir servetėles panaudosiu. nu bent jau Kalėdom. nes visi mano padėkliukai jau tokie panešioti iš išsimėtę, o chebra mėgsta puodelius tampytis po visus namus.

dydis yr idelaus!

ir tiksliai, gi pirty šalia sėdėjom :D  kaip ir aš šalia Kerpenos, savo mergaitės. ir kaip tik tuo metu nėriau tą kosmetinę, o kai pamačiau Kerpenos juvelyrinį nėrinį, tai tokia neviltis žiauri buvo apėmusi.....

ir žinokit, mano fėja spėju :rolleyes:  pati eiles sukūrė atvirutėj :wub: miela iki silpnumo.......

Atsakyti

:B :karsta: :topsecret: :hihihi:
Katuk, ten pilkos jos ar mėlynos? , nes paskutinės foto tai pilką spalvą rodo :) Graži dovana :wub:

tamsiai mėlynos su bordo intarpais :wub:  derinys nerealiai gražus :wub:

o pilkos dėl to, kad bandžiau su blicu, nes nieko nesimatė....

Atsakyti

Nu va, net negali pagalvot, kad kam nors savo nėriniu  neviltį sukeli. :)

Bet jau tavo nėrinys irgi juvelyrinis, aš net nežinau kaip tuos spalvotus raštus išgaut neriant...

Atsakyti

Kokios dovanainės  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Ir levelis spėjimo - jau net be pakuočių, unreal.

Aš tai nereaaaaaaliai gerai paprezentavau šiandien. Nu. Tiesiog. Nieko papasakot negaliu, bet esu labai savo komanda ir savimi patenkinta.

Atsakyti

Abelo, fotkių reik sakai pasižadėt :hmm:  nu su fotkinimu mano santykai iįtempti, bet pasistengsiu tikrai. ir servetėles panaudosiu. nu bent jau Kalėdom. nes visi mano padėkliukai jau tokie panešioti iš išsimėtę, o chebra mėgsta puodelius tampytis po visus namus.

dydis yr idelaus!

ir tiksliai, gi pirty šalia sėdėjom :D  kaip ir aš šalia Kerpenos, savo mergaitės. ir kaip tik tuo metu nėriau tą kosmetinę, o kai pamačiau Kerpenos juvelyrinį nėrinį, tai tokia neviltis žiauri buvo apėmusi.....

ir žinokit, mano fėja spėju :rolleyes:  pati eiles sukūrė atvirutėj :wub: miela iki silpnumo.......

Fotkėm pasižadėt nereikia, bet jei netyčia bus fotkijimo nuotaika, tai gal prisiminsi... :)

Kokios ten eilės, greitas, kreivas ketureilis,kad įdomiau būtų  :4u:​ 

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 11 gruodžio 2017 - 14:55

Nu va, net negali pagalvot, kad kam nors savo nėriniu  neviltį sukeli. :)

Bet jau tavo nėrinys irgi juvelyrinis, aš net nežinau kaip tuos spalvotus raštus išgaut neriant...

ai, nu kol nėra nieko ant podiumo, galiu biškį pasipasakot.

prisižiūrėjau daug pasveiksliukų ir jutubėj įrašų, viską ten paprastai rodė, eiliniai žemi stulpeliai, tik tiek, kad kitos spalvos siūlai lieka viduje tų stulpelių. nu ir ką-neriu. pradedu raštuot - skersa :frusty:  visaip kaip bandau, pirmyn atgal, kabinu kitur, skersa ir viskas :frusty:  jau buvau praradus viltį, pradėjau galvot kažką kito, ir staiga toks nušvitimas, kad reik pabandyt tokisu dvigubus stulpelius, kaip piramides, kai du žemus stulpelius sumezgi į vieną, ir valioooooo, pavyko. ai, nu dar esmė tame, kad pradedant kitą spalvą, reikia stulpelių sumezgimą irgi užbaigt ta kita spalva. tai vat visas pastabumas nepamiršt laiku pasikeist spalvos.

tik užsiciklinus ant raštavimo nepamačiau, kad kažkokiu tai būdu eilių sujungime vis pametu ar primezgu per daug stulpelių :cry2:  ardyt nebebuvo kada, tai vat ten šoniuke tokia juostikė yr - slepia mano liapsusą :ax:

Atsakyti

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Šarange, gavai? O man kaip tyčia skambutis su amerikonais :B 

Atsakyti

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:​ 
ko čia akis vartai? kiba dovana jau ant kelių pūpso? :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 11 gruodžio 2017 - 14:56