Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tikiuos,dydis tiko? :) nes čia didžiausia bėda man buvo... numezgiau vieną visai kitokią - įtariau,kad per didelė. Pirty visaip rankas apžiūrinėjau, įsitikinau,kad tikrai :( variau šitas ir kaip tyčia užklupo visokie ūmūs darbiniai reikalai  :oh: tai kad jau tokias paprasuoliškas nuvariau,bandžiau kokį priedą suregzt  :ax:  o kas svarbiausia, aš pati tai išvis jokios jokios fotkės nė vieno daigto neturiu, nes skubėjau pakuot  :lol: 

Su Kalėdom, katuk  :4u: 

Atsakyti

Faina dovanėlė, vėlgi kitas stilius ir taip be blizgučių, o su kankorėžių sėklom, taip tikra ir miela  ♥. Karštų klijų, Katuk, turi?

Bepirštes ir aš prigriebčiau sau :). Nes pernykštės kažkur dingo :(. Nu, gal kūčių vakarą akis apsimesiu savo mezginiui :). Vienam nelietuviškas bloge kaip tik skaičiau, kad mezgėjos labai pluša kalėdų seneliais būdamos, kitiems tik mezga mezga, tai yra tokia tradicija kalėdų išvakarėse sau brangiausiajai ką nors pradėti megzti. taip reiks ir padaryt :).

Tai kas visgi dar šiandien gaus? Paksui kurį laiką bus tyla sektoj... nebent šventinius meniu aptarinėsim :).

Atsakyti

tos bepirštės tokio plonumo siūlais, virbalai tai turbūt vielutės kokios buvo.....

Virbalai visai stori pagal Gadget - 1,75mm :D siūlai su alijošium atseit  :ax: jei kada galėtum,labai norėčiau pamatyt ant rankų ir dar kokią fotkę su patiestom servetėlėm  :ax: nes tas salfietkes kaip ir testavau,tai kažkokio finalinio rezutato reiktų... jei galėtum....  :ax:​ 

Atsakyti

Jurgites dovanele laukia paččtomate. Tik adreso iš kur siųsta nefotkink, vis biški įdomiau spėt nors iš trijų likusių fėjų

Atsakyti

Kau išsigandau, kad kojinės :blink:  :D

:B :karsta: :topsecret: :hihihi:
Katuk, ten pilkos jos ar mėlynos? , nes paskutinės foto tai pilką spalvą rodo :) Graži dovana :wub:

Atsakyti

:B :karsta: :topsecret: :hihihi:
Katuk, ten pilkos jos ar mėlynos? , nes paskutinės foto tai pilką spalvą rodo :) Graži dovana :wub:

Tamsiai tamsiai mėlynos :)

Atsakyti

Liniuka šiemet išskirtinai originali jaučiasi gavusi kojines  :bigsmile:

Atsakyti

Tai kam aš tada dovaną dariau jei ne Katukui???...... visai susipainiojau

ir Katukas gavo ne iš Amerikės, o nuo šilto žmogeliuko lietuviško  :angel_not: 

Ir kas tada Amerikietišką siuntinį gaus :angel2:​ 

Atsakyti

Jurgites dovanele laukia paččtomate. Tik adreso iš kur siųsta nefotkink, vis biški įdomiau spėt nors iš trijų likusių fėjų

Aš ir vėl paskutinė :) Dovana mano nuo Ingriduskos (nors dar nepasiemiau :) )

Šarangei iš Amerikės :)

O Lietučio nuo Gadget :yahoo:

Abelo :wub: graži, miela, kalėdinė dovana :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 11 gruodžio 2017 - 14:24

Katuk galėjai leist paspėliot, servetėlės būtų nuvedudiod pas mane ryškiai :)

Atsakyti

JURgite  ORAKULAS :))

Atsakyti

Aloha :4u:

vajeij kiek dovaneliu praziopsojau :rolleyes:

Visos grazios ir su daug meiles :wub:

Olaivos keksiuko transformacija :blink: :wub:

Egloshke, gerai, kad viskas gerai baigesi.

Dar Katuko susitikima su bembiu tokiom akim :blink: suskaiciau.. vaje vaje tie laukiniai zvereliai.. Kai gyvenom siaurei, vos ne kiekviena diena vaziuojant susitikdavau briedi.. karta sliauziojo kieme aplink masinas, nulankste veidrodelius su sedyne :D

Baigiau viena senai uzraugta nebaigtuka, bus i lagamina dar vienas mezginys :D

Isardziau vidurinelei megzta blackburry ar kaip ten jis.. mezgu kepure :D

Atsakyti