Galvojau , kad kokių mandrų sagių prisidarius Gražus spalvų perėjimas, nors man negražu tas kontrastas sujungimo vietoj, norėtųsi, kad ir atgal pereitųir susijungtų. Bet skarai bus visas gerai.
Galvojau , kad kokių mandrų sagių prisidarius Gražus spalvų perėjimas, nors man negražu tas kontrastas sujungimo vietoj, norėtųsi, kad ir atgal pereitųir susijungtų. Bet skarai bus visas gerai.
taip,skarai nebus tokio kontrasto.nors man šitam kaklašildy tai tas spalvų susitikimas per pynutę nerėžia akies
kaip noriu kažką gražaus ant stalo susisukti.turiu kaip tik pora baltų jacintų.turbūt reiks eit į mišką samanų
Man tai visos Olaivos keksiuko tobulo spalvos, joks perėjimas nieko nerėžia, nes tieisog labai gražu. Kažkas bus laimingas, gavęs tokią dovaną. O tie daikčiukai irgi faini, nors mašinoj jokių pacackų visai nenaudoju.
Man tai visos Olaivos keksiuko tobulo spalvos, joks perėjimas nieko nerėžia, nes tieisog labai gražu. Kažkas bus laimingas, gavęs tokią dovaną. O tie daikčiukai irgi faini, nors mašinoj jokių pacackų visai nenaudoju.
Nojus savo auklėtojai neš.Labai nuoširdžiai su vaiku po pamokų anglų spragas taiso,kad bus miela tokį jai padovanoti
Olaiva, koks gražus kakluošalas Spalvynas To-Bu-Las Gražiai sugalvojai sujungimą
Graži Limit dovana, pasistengė Jurgitė
Laukiam parbėgančio Katuko
Olaiva, jau įsivaizduoju skarą Šitas daiktas irgi labai
Olaiva, eina sau kokiu greičiu tu čias tuos keksiukus kepi skarų ir kaklašildžių pavidalu O tas mašinos kvėpiklis - pati sugalvojai? Super idėja! Liniuka tuoj tau verslo planą sugalvos
parbėgt tai parbėgau, bet fotkių dar palaukit. nesusišneku su fotiku-telefonu.
o ir darbų prisikaupė
bet Fėja Fėjūnė fainuolių fainuolė
ir amtyt iš to pasimetimo net negaliu išsirinkti iš dviejų kuri
Primenu likusias įtariamąsias:
Abelo
Gadget
Ingriduska
Vasaros lietus
Jei as gausiu is Ingriduskos, tai tau lieka Abelo Gadget ir Liututis
Tai dabar siūlot spėt net pakuotės nepamačius?