Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

QQčiuk nu labai super, man irgi gal kaklo kitokio norisi, bet juk ne man čia ania. labai tau tinka

LImituk džiaugiuosi, vat išlaukei ko nori, kaip faina...

Jurgite , paidarbavai šauniai.

O man Swapas jau kai galas kažkaip išsikvėpia, kaip čia padaryt kad vistik per savaitę sueitų tos dovanos, aš net kalta jaučiuosi, kad mano mergytė dar neapdovanota, bet va va dar keletas valandikių ir ...viso bus

Atsakyti

Kokia faina Jurgitės dovana! Pirštuotos pirštinės, tai čia man lygių lygis, kurio niekaip negaliu prisiversti įveikti. Labai džiaugčiausi tokia dovana! Į spėliojimus nespėjau, bet nebūčiau atspėjus, nes man tokia moteris-mįslė Jurgitė yra, mažai ir nelabai ryškiai besireiškianti :).

Egloshke - vaje... O brolis vienas gyvena? Gerai, kai yra pagalbos rankų. Aš kažkurią naktį sapnavau, kad brolio pirtis dega....

Atsakyti

Restar, vienas. Žinai, kaip vyrai, netoli krosnelės buvo sudėtos ir malkos.. kurios pradėjo smilkti, o paskui užsidegė. Jei būtų grįžęs bent 15 min vėliau, manau, kad iš jo namų nieko nebebūtų likę. Tai aš jam kalu į galvą, kad jam labai pasisekė, nes morališkai labai prastai žmogus jaučiasi.. 

Atsakyti

Egloshke nu košmaras, kaip nejauku tokia bėda laiminga.

Atsakyti

Ingriduska, nejauku ir labai namai dvokia :) Bet laikinai gyventi turi kur, reikia tik viską sutvarkyti, perdažyt ir langus pakeist.. Reikalų nemažai, bet viskas padaroma :)​ 

Atsakyti

Egloshke, vaje.. :unsure:  Laimingai baigėsi dar tikrai. Ir kaip gerai, kad jus, tokią pagalbą, turi :wub: 

Bet kaip apdairiai reik viską žiūrėt  :unsure:  Aš kažkada sugalvojau proto užtemimo apimta iš židinio pelenus išsemt į pastikinį kibirą  :oh: Galvojau, kad jau viskas ten atšalę. Tai atsikeliau naktį, kibiro apačia pradegus, o grindys  irgi jau apanglėjusios medinės aplink  :oh: bet visa laimė nespėjo užsidegti, kažkaip išsmilko viskas :rolleyes: 

qqtės zefyrinis man patinka  :wub: Minkštutėlis, gražutėlis, švelnutėlis  :wub:  MIelai priglausčiau  :D 

Atsakyti

Egloske,labai dar palyginus neblogai baigėsi...juk su ugnim ne juokai...eina sau...  :4u:  :4u: 

einu modelį gaudyti,nes tos keksiuko spalvos kaip tik jo akių spalvos :D

Atsakyti

Čia prisiminiau pirty aptartą atvejį, kaip studentė plastmasiniame dubeny ruošėsi vandenį šildyt. :lol:

Dėl fėjų kaltės dabar taip noriu toblerono. :wacko:

Atsakyti

Per fėjų gaudymo žiūronus matau kaip Katukas bėga per pusnis apsikabinusi dovanėlę  :D 

Atsakyti

Čia prisiminiau pirty aptartą atvejį, kaip studentė plastmasiniame dubeny ruošėsi vandenį šildyt. :lol:

Dėl fėjų kaltės dabar taip noriu toblerono. :wacko:

Būtumei arčiau pavaišinčiau :4u:

Ugnis baisus dalykas, kaip sako raudonas gaidys :B

Atsakyti

DSC_1812_medium2.JPG

DSC_1819_medium2.JPG

DSC_1809_medium2.JPG

DSC_1794_medium2.JPG

o čia mano mašinos kvapikliai,glazūruotas,viduj vyyylna,o joje eterinio levandų aliejaus (aišku,kokio) užlašinta :) su tuo laikikliu kišasi į vėjelio groteles ir kvepia  :wub: 

DSC_1805_medium2.JPG

DSC_1807_medium2.JPG

DSC_1799_medium2.JPG

Atsakyti

spėjau sukelt,kol katukas laukais laksto ir ant laiptelių laisva :D

Atsakyti