Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

pavėluoti sveikinimai Restar :cook: Svajok-svajonės kartais išsipildo :4u:

Vasaros_lietaus grobis :wub:  gražios spalvos, siūlai irgi neblogi :D

Šarange, nu :4u:  už juodulį. bet nieko nematau :D

dar kažkas kažką rodė :hmm:  senatvė totali-nieko nepamenu.

savaitgalis toks... nu kažkoks. tik kad vieną rankovę nuserialinau, tai gal ir visai nieko...

Atsakyti

Sveikos, dėkui už sveikinimus. Biškį ne nuotaikoj buvau. Nuo ryto bjauri alergija kamavo, tai paskui jau nieko gero ir nebuvo. Vakare mažoji įvertino "Nekoks gimtadienis buvo, jokių svečių" :).  Man didžiausia šventė - poilsis su mezginiu ir prie teliko, tai kol sulaukiau, kada galėsiu prisėsti, o prisėdus taigi kaimynė atėjo ir sutrukdė visus malonumus :). Uviška nuotaika mano, net pačiai juokinga :).

Šarangei pavydžiu įvaldyto suknelės numezgimo meno... Viskas matosi, nieko nemoku :). Ypač nesuprantu, kaip ten rankovės ir apykaklė primontuotos. Ir juodos spalvos noro nesuprantu šiuo metu, va, kaklas, tai absoliučiai kitas reikalas :). Kaip man reikia naujų suknelių paprastai buitinei laimei ...

Lietučio grobis gražus.

Vakar rausiausi savo siūliniuose lobiuose ir būtinai pametu po kamuoliuką tų siūlų, iš kurių, atseit, norėčiau DABAR megzti. Gimtadienio proga vyras su savo broliu išsuko man keletą dundagos gijų ir susuko iš trijų siūlų kamuolaičius naujai pradėtam megztukui.

Atsakyti

Sveikos

Lietucio grobis :wub:

Atsakyti

Sveikos.

Mano dičkė dabar apsirgo... neatsilaikė prieš masines klasės bacilas, taip mokytoja gyrė, sakė slidininkai neserga, bet va, pasirodo serga :)

Mano atostogos irgi nuplaukė, bandau nesinervuot, nes savaitgalį nemažai mezgiminių planų įvykdžiau, o daugiau kaip ir nieko neplanavau, tiesiog norėjau šviesoj pamegzt :D Nors dar vis  tikiuosi kaip nors pasidaryt bent viena išeiginę.

Atsakyti

sarange , gera ta juoda suknele.  dukra gal netgi reiketu, jei siulai nekastu ( viskas ja kast pradejo). turu gi dvi  juodas sukneles is juodo  savo periodo.( aisku, jau per keturi metus jos susitrauke spintoj guledamos  :blush-anim-cl:  Tiklio megztos 1.5 sukneles. ale man nepatinka  apacia.... kazi kodel rieciasi ta apatine uzlenkta dalis :hmm:  masininkes paprotykit.  kazkaip atrodo, kad ji platesne uz sijona, o ta sujungimo linija uztraukta kazkaip. ir verciasi. vapas Sarange to nera, cia viskas  grazu :wub:

Atsakyti

Sveikos,

pirmiausia Restar, kad ir pavėluotai, labai sveikinu :)

vis paskaitau jus po truputį :) bandau vytis... bet kai namie Vėjas siaučia.... sunkiai sekas, o kai dar galva visokių idėjų pilna,....

va savaitgalį netikėtai ant virbalų nieko neklausęs užšoko mažiaus megztukas.... nu ir nugara jau beveik yra :) ir VĖL Niumos alpaka... ją megzti žiauriai faina, bet ar tikrai vertas nuodėmės siūlas - neapsisprendžiu... kad švelnus - tai taip, bet labai burbuluojas, bet testavimas jo vyksta ekstremaliom sąlygom - šliaužiojant ir ropojant... tai po šio megztuko jau turėsiu tvirtesnę nuomonę :) dičkio ko poros užsidėjimų kol kas kaip naujas :)

lygiagrečiai bandau ir alternatyvisu aprangos meistravimo metodus įvaldyti :)

16299681_10211715796713134_1104498179006

Atsakyti

... ale man nepatinka  apacia.... kazi kodel rieciasi ta apatine uzlenkta dalis :hmm: ...

Atlenkimą neužtenka, tik numegzti , užlenkti ir vėl pramegzti sujungiamąja eile.

Kad nesiriestų reikia megzti pirmą dalį mažesniu tankumu, nei darbinis, nes tai bus vidinė dalis. Tuomet 2-4 eiles per dvi padalas laisviau - tai bus pats lenkimas. Likusią dalį megzti darbiniu tankumu arba net vos tankiau(pvz., per 1 taškiuką). Tuomet užlenkimas. Ir patį sumezgimą - 2 padalom laisviau nei darbinis tankis. Tada jau galima tikėtis "žmoniškai" atrodančio palenkimo.

Atsakyti

Labos

Žuviuk, mano Makalai irgi tiek makaluodavos, kad nė vieni siūlai neatlaikė ir megztukai išvaizdą greitai prarasdavo. Gerai, kad išauga :D

Noriu paantrinti Katuko "norai pildosi". Šiais metais per Naujus vietoj naujų pažadų ir tikslų sau prisirankiojau į telefoną foto iš interneto, ko norėčiau. Net nerealių visokių. Ir ką - tik vienas mėnuo paėjo ir jau kokie 6-7 įvyko  :blink: Ir pagaunu save toj akimirkoj - juk čia grynai ta foto, kur išsisaugojau, čia ir dabar  :blink: Norai tikrai pildosi, net kai nelabai tikisi  :super: 

Atsakyti

Vasaros_lietau, o gali kokį nors pavyzdį to, kas išsipildo? Nes... Aš net nežinau, ko svajoti ir norėti. Kažkaip neleidžiu sau ko didelio, nes nerealu, ko nors mažo - nes neverta svajonės vardo :).  Kai pernai išsipildė  2 didelės svajonės, tai dabar biškį be svajonių sau, išskyrus vieną didelę dėl tėčio, bet čia mažai įtakojamas dalykas, tik Dievo stebuklo reikia...

Atsakyti

Atlenkimą neužtenka, tik numegzti , užlenkti ir vėl pramegzti sujungiamąja eile.

Kad nesiriestų reikia megzti pirmą dalį mažesniu tankumu, nei darbinis, nes tai bus vidinė dalis. Tuomet 2-4 eiles per dvi padalas laisviau - tai bus pats lenkimas. Likusią dalį megzti darbiniu tankumu arba net vos tankiau(pvz., per 1 taškiuką). Tuomet užlenkimas. Ir patį sumezgimą - 2 padalom laisviau nei darbinis tankis. Tada jau galima tikėtis "žmoniškai" atrodančio palenkimo.

ACIU :4u:

o jei noreciau sutvarkyt jau padaryta. reiktu kirpt apacia. ir ar masina kas nors pavyktu :rolleyes:  rankytem tada padaryt lenkima ir prisiut reiktu :rolleyes:

Atsakyti

ACIU :4u:

o jei noreciau sutvarkyt jau padaryta. reiktu kirpt apacia. ir ar masina kas nors pavyktu :rolleyes:  rankytem tada padaryt lenkima ir prisiut reiktu :rolleyes:

Jei atitaikytum tankumą virbalais - kodėl ne :mirksiukas:

Aš, padaryčiau palenkimą mašina ir atvirom akom prisiūčiau prie gatavo mezginio  :ax: 

Atsakyti

Laba :4u:

Dukra pirmą egzaminų sesiją įveikė sėkmingai, šiandien išsilaikė paskutinį egzaminą, tai tikiuosi savaitgaliai dabar bus ramūs :angel_not:

Su tom rankovėm užsiknisau juodai, ardžiau gal 10 kartų, nežinau nežinau, gal dabar jau bus gerai :4u:

Restar, su gimtadieniu :4u: :4u: :4u:

Šarangei valio už juodą suknelę :wub:Gražiai numezgei ir net juodą nufotkinai :wub:

Lace labai graži pradžia, manau po skalbimo dydis susiprotės ir bus geras :wub:

Atsakyti