Lietučio dovanėlė pabuvojo Garden city ir jau pasiekė Atlantą, artėja, artėja
Grazios dovanos buvo😍 skara tokia jauki jauki, o kutosai is vis perfekt atrodo😍😍😍
sakotia, laukiate kažko iš manęs aha, ir aš laukiu. bent jau kokios nors sms
labas rytas
jaučiuosi biškį h...vai (nesikeikus ) kosčiu kosčiu ir dar noriu
mezgiau vakar su x faktorium, tai beveik kaklą ir numezgiau. kaklas aukštas dvigubas jeigu ką, tai yra ką veikt
dar viena beveik mezgiminė istorija. tarp mano kūdikių vėl vyksta kova dėl mamos mezginių. mezgu vienai dukrai, kita bumba, kad dabar turėjo būti jos eilė, nors neturi net vizijos. pasakiau garsiai, kad guli vienas toks megztukas "ant išardymo" ir tie siūlai ir spalva turėtų jai tikti. išgirdo kita, kurios tas megztukas buvo. užprotestavo visom keturiom, kad jokiu būdu neatiduos to seno megztinio, kurio pati nenešioja ir kol kas net nieko nenori iš tų siūlų. BET argumentas: tie siūlai labai labai faini ir jie liks jai, ateity kažkada o siūlai jeigu sektantės pamena, buvo tokie Superior iš mamalana, ar kaip ten. kai atsidarė ta pardė, visos bei ktų siūlų pirkom. nu tikrai jei faini, nes realiai megztnis buvo tampomas kasdien, o nieko jam nenutiko, ti kišaugo patį megztinį. tai padėjus išardyt. siūlai kažkokie berods su šilku buvo
Kvyyyyyy katinuk kvyyyyy tavo dukros turi vidinius drakius ;)
PS X faktoriaus tris dainas žiūrėjau.
Labos
Esu esu, tyliai jūsų nuostabiom dovanom džiaugiuos Šie metai be galo dosnūs visoms, tooookie sakyčiau atradimų, nuostabą keliančių . Kiek pas mus visos turi užslėptų talentų . Negaliu nustost žavėtis ir džiaugtis.
O aš, ką aš...............kišenėta verkia, taip rankos jai ir nepakyla . Dabar vakaru įjungus penktą pavarą dukros kalėdinei mugei lininius levandų maišelius, turiu 50 nertų gėlyčių, vakar antra tiek prisiuvau maišelių, per šią savaitę žadu juos visus pripildyt levandom ir užsiūti. Dar esu pradėjus riešines tai pačia mugei, dvejos jau yra, dar trejas planuoju, norėčiau numegzti. Tad skubu belenkaip . Savaitgalį kepėm su vaikais meduolius, galvojom šventinį meniu, visi sakė kas ko norėtų, ko pasiilgo per tuos metus . Darbe jaučias metų galas, auditai, inventorizacijos ir nesibaigiantys nauji įstatymai...........
Katuk ridika juoda su medum pagerk. Kosuli malsina.
Katytes žiūriu paveldejo genu kombinacija drakiuko.
Olaiva laukiu pasirodymo tu spalvu...
numanau jog grazu.
Dar kavos negeriau ir jau pradedu smarkiai noreti....bet sedziu ir laukiu asabos tokios. Kavos yra aplink tik kvapas.
Man reikia dovanos uz 10 eur. Darbe keisimes. Dovana butinai is K raides ir neutrali tai yra neaisku moteris ar vyras istrauks turi tikt abiem.gali but valgoma ir nevalgoma.
na padekit: keptuve neidomu, kumst.pirstines vyru didesnes, kojines irgi....kepure irgi....
krepsiuke konservu ir karakum saldainiu nu nezinau...
Aš kažkada dovanojau kokoso riešutus. Gal pvz. galima kokosų aliejaus indelį?
nainainai, SMS
yra šansų pasiimti ne vakare
tai nebūsiu ta, kuri uždaro
Kol laukiam dovanų...pūkis įkvėptas Lace
https://www.ravelry.com/projects/qqte/redy-2/edit?prepared=true
qqte, gražu. Čia gal kartais Vernito alpaka?
IMG_8646.JPG 61,95KB 0 Parsiųsta kartų