Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:D

Olaivos skara jau skalbiankėj sukasi :)

Bet ne ta,kur planavau.Pirmiausia siūlo perėjimą išbandžiau ant lygaus mašininio šaliko.O ryt pasisuksiu ir trikampei skarai.Dabar jau žinau,po kiek gramų kurios spalvos sukti,kad nebūtų nei pionieriška skarelė,nei adijalas po kaklu.

Savaitgalis nemezgiminis pasitaikė,vakar su maltiečiais sriubą pilstėm,šiandien su vyru važiavom dovanų po eglute paskutinių.Kalėdos jau gali ateiti :)

Atsakyti

o striukė mano ne ta ketvirtoji jūrbangė,mano t.ruda lygtais

Atsakyti

ingrigos striukės spalva buvo to  bu  la

Atsakyti

Olaiva, o sąžinės, kad ir margintos/durstytos, su mazgiukais, susisukt nebandei? Gal ir pagal paskirtį panaudotum.

Mano pėda yra 24 cm, jei dar kam aktualu.

Atsakyti

:D

Olaivos skara jau skalbiankėj sukasi :)

O ka as sakiau? ...

Atsakyti

Olaiva, o sąžinės, kad ir margintos/durstytos, su mazgiukais, susisukt nebandei? Gal ir pagal paskirtį panaudotum.

Mano pėda yra 24 cm, jei dar kam aktualu.

pas mane sąžinė kašmyro švelnumo ir moheros minkštumo.naudojama kasdien :D be graužaties,škia

Atsakyti

Priedas  Espressocrema-GettyImages-603216467-59d27b0a054ad90010775465.jpg   106,74KB   0 Parsiųsta kartų    Labas, moterys kašmyrmoherių sąžinėmis!!!   Ar uždarysim swapą šiandien?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 11 gruodžio 2017 - 07:40

labas iš ryto,

viena mokykloje,kitas dar miega prieš ekskursiją į Vilnių.Šiandien su gitaros mokytoju važiuoja į kažkokio gitaristo meistriškumo pamoką B.Dvariono muzikalkėje

šiandien mūsų mauzeriui pusmetis,tai ta proga nedelsim ir trečiadienį vešim kastruoti,nes labai jau nenorim,kad jis pradėtų žymėti teritoriją...

na ką,reikia eit garinti ir etiketę prisiūti kakluošalui.bus dovana :wub:

348s.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 11 gruodžio 2017 - 08:03

Labas rytas

o kavos kad grazios tu micheriniukasmyriniusaziniu moteru.

Labai cekava Olaivos grozi pamatyt.

Olaiva o jei megztiniui taip susuktais keksiukais?

Aisku rankoves atskirai sukt tektu po kamuoliuka.

kazin ar swapa uzdarysim...pas Luetuti prisnigo ir sake niekas o niekas nedirba...pačtai irgi...

grazios dienos

Atsakyti

Labas rytas

o kavos kad grazios tu micheriniukasmyriniusaziniu moteru.

Labai cekava Olaivos grozi pamatyt.

Olaiva o jei megztiniui taip susuktais keksiukais?

manau,kad ir megztukui tiktų,nes labai pasteliškai pereina spalvos,kaip susiliejęs.bet jokiu būdu negalima į keksiuką sukti iš karto moheros siūlo,nes mašina mezgant merino gijas ima ienaip,moherinis siūlas tarsi įsitempia,neturi jis tamprumo,o dar jo plaukai susisuko standžiai ir paskui kibo,kai mezgiau.žodžiu kitą keksą suksiu be moheros :)

Atsakyti

Labas pirmadienio rytas ir dovanėlės pajudėjo. Laukiam kvy iš Jurgitės, Katuko, Limit , Šarangės ir lekiu dar patiktint kaip ten su Amerike reikalai 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 11 gruodžio 2017 - 08:22

Labas rytas  :4u:  Pamiršau iš namų įsimesti stalčiaus papildymą naujai savaitei  :oh: Čia apie omega3 kapsules aš... Kai guli darbe stalčiuje, tai pareigingai prisimenu išgerti kasdien.

Vakar taip nuoširdžiai megztelėjau vakare, kol žiūrėjau Lietuvos balsą  :bigsmile: O šian ryte į darbą ėjau naująja swapine skara apsivyniojusi  :victory2:  :wub: Kaip smagu gauti dovanų  :yahoo:

Atsakyti