Zuviuk, pirmus du kutosus gavo katinas ir Mantas dariau pagal filmuka skaros autores
„Делаем кисточку из пряжи.“: https://youtu.be/kA3RRePN1gs
Taigi būsiu atspėjusi iš pakuotės fėją. Nu mandalos biškį supainiojo. Bet pasirodo Ligvita namų darbys atliko puikiai.
ingriduska, man rodos tu būsi Lietučio fėja. Arba mano😁
bet visos paryškintos, tai tuoj bus ir išryškintos😁
Na pagaliau pirmą fėją atspėjau
Ligvita buvo mano fėja, todėl širdis pajautė Labai gražu, Šilingė laiminga, o kutosų grožis
Atskyriau kišenes , šiemet nors vieną suknelę būsiu numezgus, kas kad tik 152 ūgio moteriškei.
O aš baigiau megztinį ir supratau, kad visai man jo nereikia... Ir spalva nebepatinka, ir tokio lašinio neturiu kur nešiot. Nuguls į giliausią lentyną
O aš baigiau megztinį ir supratau, kad visai man jo nereikia... Ir spalva nebepatinka, ir tokio lašinio neturiu kur nešiot. Nuguls į giliausią lentyną
Ups gal jau bent mezgei su malonumu
Ale rodyk, prieš kišdama į lentyną tikrai kam nors prireiks
Išskalbiau, gal mažu įvyks koks stebuklas
Ale užtai kokios nerealiai gražios jūrbanginės spalvos megztuką vakar nusipirkau Man vėl šitos spalvos infekcija
Ale užtai kokios nerealiai gražios jūrbanginės spalvos megztuką vakar nusipirkau Man vėl šitos spalvos infekcija
O gal gali pasidalint, kur?
Man vis dar akyse stovi tos 4 striukės pirty..... nu noriu baisiai tokios spalvos
O gal gali pasidalint, kur?
Man vis dar akyse stovi tos 4 striukės pirty..... nu noriu baisiai tokios spalvos
Striukiu nemaciau, bet jurbanine spalva man patinka... Megztuka noreciau ir pamatyti
Peek&clopenburg. Ar kažkaip panašiai