Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Zuviuk, pirmus du kutosus gavo katinas ir Mantas :D dariau pagal filmuka skaros autores :)

Atsakyti

„Делаем кисточку из пряжи.“: https://youtu.be/kA3RRePN1gs

Atsakyti

Taigi būsiu atspėjusi iš pakuotės fėją. Nu mandalos biškį supainiojo. Bet pasirodo Ligvita namų darbys atliko puikiai.

ingriduska, man rodos tu būsi Lietučio fėja. Arba mano😁

bet visos paryškintos, tai tuoj bus ir išryškintos😁

Atsakyti

Na pagaliau pirmą fėją atspėjau :yahoo: :bis

Ligvita buvo mano fėja, todėl širdis pajautė :wub: Labai gražu, Šilingė laiminga, o kutosų grožis :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Atskyriau kišenes :), šiemet nors vieną suknelę būsiu numezgus, kas kad tik 152 ūgio moteriškei.

Atsakyti

O aš baigiau megztinį ir supratau, kad visai man jo nereikia... Ir spalva nebepatinka, ir tokio lašinio neturiu kur nešiot. Nuguls į giliausią lentyną :B 

Atsakyti

O aš baigiau megztinį ir supratau, kad visai man jo nereikia... Ir spalva nebepatinka, ir tokio lašinio neturiu kur nešiot. Nuguls į giliausią lentyną :B

Ups :blink: gal jau bent mezgei su malonumu  :rolleyes: 

Ale rodyk, prieš kišdama į lentyną :D tikrai kam nors prireiks :mirksiukas:

Atsakyti

Išskalbiau, gal mažu įvyks koks stebuklas :B 

Atsakyti

Ale užtai kokios nerealiai gražios jūrbanginės spalvos megztuką vakar nusipirkau :wub:  Man vėl šitos spalvos infekcija :D 

Atsakyti

Ale užtai kokios nerealiai gražios jūrbanginės spalvos megztuką vakar nusipirkau :wub:  Man vėl šitos spalvos infekcija :D

O gal gali pasidalint, kur? 

Man vis dar akyse stovi tos 4 striukės pirty..... nu noriu baisiai tokios spalvos

Atsakyti

O gal gali pasidalint, kur? 

Man vis dar akyse stovi tos 4 striukės pirty..... nu noriu baisiai tokios spalvos

Striukiu nemaciau, bet jurbanine spalva man patinka... Megztuka noreciau ir pamatyti :)

Atsakyti

Peek&clopenburg. Ar kažkaip panašiai :) 

Atsakyti