Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai kaip, Pinta, ar kas nors atspėjo?

Atsakyti

Atspėjusių yra 

fėja, prisistatyk

Atsakyti

Bučkis fėjai, bučkis  :wub:  Jau žinau, kuriai Rasai  :wub:​ 

Atsakyti

As irgi kaip katukas, pradesiu nuo galo. Penktadieni nuvaziavau prie pastomato, aisku vietos nebuvo mano dovanai, pasitruniau aplink, susalau... Galvoju ai, vaziuosiu pirmadieni ryte ir asmeniskai prie kavos padovanosiu... Sestadieni Mantas atsibudo su temperatura baisuline, sekmadieni jo metu koncertas... Aplekiau vaistines..  Ir supratau, kad nesu tikra del laisvo pirmadienio ryto... Vel uz dovanos ir prie pastomato... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 10 gruodžio 2017 - 14:31

Bet kaip as simet blaskiausi. Kai gavau mergaite, labai apsidziaugiau, galvojau, kad zinau ka megsiu. Pavaiksciojau savaite su ideja ir numeciau. Paskaiciau ka ji apie save rase, galvoju gal padekliukus nert, nu bet nenerus niekad is tu virviu... Gryzau prie skaru, numezgiau vienos puse ir... supratau, kad kazkas ne taip... Pradejau sita, uzbaigiau. Bet jei butu dar savaite jauciu buciau dar viena mezgus :D Cia man uztai, kad neklausau mergaites noru, oi reikejo padekliukus nert :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 10 gruodžio 2017 - 14:37

Linkejima nusibezdzioniavau nuo Restar, pradinis variantas buvo tamsiai melynas, bet.... Ai zodziu, likau skolinga vaikui paki spalvoto kartono :D O ir supakavau klisai, bet tikrai labai stengiausi.... 

Atsakyti

Abelo - nuo Olaivos

Olaiva - nuo Zuviuko

Kerpena- nuo Katuko

Gadget3 - nuo Faraway

Liniuka - nuo Nuoširdi

Šarangė

Egloshke - nuo Saulėlydžio

Restar -nuo Egloshkes

Katuks

Šilingė - nuo Ligvitos

Ingriduška - nuo Frekės

Saulėlydis - nuo Kerpenos

Ligvita - nuo Rasytes

Faraway - nuo Limit

Lace - nuo Šarangės

Zuviukas - nuo Šilingės

Limit

Nuoširdi nuo Restar

Jurgite03

Rasyte - nuo Liniukos

Vasaros lietus

Freke - nuo Lace

Atsakyti

O svarbiausia sedziu siandien Manto koncerto laukiu, o Silinge jau pakuote rodo... 

Gadget padirbejo palaikymo komanda, nes jauciausi, kaip jus cia raset, lyg buciau issiuntus tuscia aplamdyta dezute... Nes nu tooookios visu dovanos toooookios....

Atsakyti

Ligvita, a Ligvita, saulele, žinok, viskas puikiai puikiausiai, nėra jokių kreivų, džiaugiuosi džiaugiuosi!  :wub:  Bus tų padėkliukų, man staigmena daug smagiau  :ploja2:

Atsakyti

Vau kokie kutosai prie skaros  :wub:  :wub:  :wub:  skra tai tobulai pataikyta uzsakovei :) bet va kutosai savo tobulumu mane nuginklavo

Ligvita turesi pamokinti kapi taip daoliai  - kiek esu darius sleiva kreiva gaunas ir numetu

o kas dėl mandalų tai jėga :) nes nu eina sau.... nu as irgi pro reta paspalvinu - nu patinka :) kai jau baigsis deziu periodas tikiuosi rasti tam laiko vel :) štai kas mus dar jungia Šilinge :)

Beje vis noriu paklausti kaip mašiniukas??? ar įvaldei subtilybes mezgimines??

Atsakyti

Dulka tas mašiniukas  :blush-anim-cl: Nes nu jei dar ką ir mezgu, tai susiūti iš atskirų gabalų man misija impossible - jau taip nemėgstu siuvimo proceso... 

Atsakyti

Šilinge laiminga tai super.

na ka ratas visai mazytis.

negavusiu saujele.

ir visas apdovanos Lietutis... tik kazkuri dar ir Lietuti.

Jei atvirai maniau kad Lietuti istrauke Ligvita...bet prašoviau.

Atsakyti