Tai kaip, Pinta, ar kas nors atspėjo?
Atspėjusių yra
fėja, prisistatyk
Bučkis fėjai, bučkis Jau žinau, kuriai Rasai
As irgi kaip katukas, pradesiu nuo galo. Penktadieni nuvaziavau prie pastomato, aisku vietos nebuvo mano dovanai, pasitruniau aplink, susalau... Galvoju ai, vaziuosiu pirmadieni ryte ir asmeniskai prie kavos padovanosiu... Sestadieni Mantas atsibudo su temperatura baisuline, sekmadieni jo metu koncertas... Aplekiau vaistines.. Ir supratau, kad nesu tikra del laisvo pirmadienio ryto... Vel uz dovanos ir prie pastomato...
Bet kaip as simet blaskiausi. Kai gavau mergaite, labai apsidziaugiau, galvojau, kad zinau ka megsiu. Pavaiksciojau savaite su ideja ir numeciau. Paskaiciau ka ji apie save rase, galvoju gal padekliukus nert, nu bet nenerus niekad is tu virviu... Gryzau prie skaru, numezgiau vienos puse ir... supratau, kad kazkas ne taip... Pradejau sita, uzbaigiau. Bet jei butu dar savaite jauciu buciau dar viena mezgus Cia man uztai, kad neklausau mergaites noru, oi reikejo padekliukus nert
Linkejima nusibezdzioniavau nuo Restar, pradinis variantas buvo tamsiai melynas, bet.... Ai zodziu, likau skolinga vaikui paki spalvoto kartono O ir supakavau klisai, bet tikrai labai stengiausi....
Abelo - nuo Olaivos
Olaiva - nuo Zuviuko
Kerpena- nuo Katuko
Gadget3 - nuo Faraway
Liniuka - nuo Nuoširdi
Šarangė
Egloshke - nuo Saulėlydžio
Restar -nuo Egloshkes
Katuks
Šilingė - nuo Ligvitos
Ingriduška - nuo Frekės
Saulėlydis - nuo Kerpenos
Ligvita - nuo Rasytes
Faraway - nuo Limit
Lace - nuo Šarangės
Zuviukas - nuo Šilingės
Limit
Nuoširdi nuo Restar
Jurgite03
Rasyte - nuo Liniukos
Vasaros lietus
Freke - nuo Lace
O svarbiausia sedziu siandien Manto koncerto laukiu, o Silinge jau pakuote rodo...
Gadget padirbejo palaikymo komanda, nes jauciausi, kaip jus cia raset, lyg buciau issiuntus tuscia aplamdyta dezute... Nes nu tooookios visu dovanos toooookios....
Ligvita, a Ligvita, saulele, žinok, viskas puikiai puikiausiai, nėra jokių kreivų, džiaugiuosi džiaugiuosi! Bus tų padėkliukų, man staigmena daug smagiau
Vau kokie kutosai prie skaros skra tai tobulai pataikyta uzsakovei bet va kutosai savo tobulumu mane nuginklavo
Ligvita turesi pamokinti kapi taip daoliai - kiek esu darius sleiva kreiva gaunas ir numetu
o kas dėl mandalų tai jėga nes nu eina sau.... nu as irgi pro reta paspalvinu - nu patinka kai jau baigsis deziu periodas tikiuosi rasti tam laiko vel štai kas mus dar jungia Šilinge
Beje vis noriu paklausti kaip mašiniukas??? ar įvaldei subtilybes mezgimines??
Dulka tas mašiniukas Nes nu jei dar ką ir mezgu, tai susiūti iš atskirų gabalų man misija impossible - jau taip nemėgstu siuvimo proceso...
Šilinge laiminga tai super.
na ka ratas visai mazytis.
negavusiu saujele.
ir visas apdovanos Lietutis... tik kazkuri dar ir Lietuti.
Jei atvirai maniau kad Lietuti istrauke Ligvita...bet prašoviau.