Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šarange, labai dailus juodulys :wub:

Atsakyti

Niuma, Lace, nieko apie melanžą neklausiau :D :hmm:
:D vadinasi mes pasitarem ir as nusprendziau, kad man rupi, kaip jis skirtingus siulus vynioja : D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 29 sausio 2017 - 17:07

Vaiks sake biskiii ka da ta alpaka,siek tiek nedaug

Nu bet gal atkentes, uniforminis originalus svarkelis irgi kanda mano pojuciais

O cia po skalbimo galbda pasvelnes

Atsakyti

Qqte, jau numezgei?  :blink: gi tik ką pradėjai...  :unsure: 

Atsakyti

Lace nene nenumezgiau, daviau zmogui tiesiog pasimatuot kas yra ir paklausiau ar  nekanda Aktyvus savaitgalis buvo, sokiu atestacija, karate egzaminas paskui viso sito sventimas,mazai laiko megzt Bet po 2 savaiciu atoostogooos...ir nuo mokyklos ir nuo mb, vadinas mazes puodu reikalu.. planuoju megztelt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 29 sausio 2017 - 18:35

Lace, koks įdomus bus tavo aparatas :bigsmile: .

Qqšk išvažiuoji atostogaut :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: Kur lėksi?

Atsakyti

Restar Gimtadieniniai sveikinimai ;)

Šarange,sunku juoda megzt,dar sunkiau apdailinti...medalis už juodą darbą ;)

Atsakyti

Soliuk uoj neeee neisvaziuoju.vaikui mokuklines atostogos, namie atostogausim nex mb tai komandiruote tuo metu

Alia..a tai kaip cepelinai  kugeliai?Liniuka aaa?

Atsakyti
Sėdžiu ausis suglaudus dėl cipakų, nes total košmar su laisvais savaitgaliais... Visas vasaris suplanuotas. Nors dabar kaip tai pagalvojau, kad gi bus vasario 16 išeiginė. Tai gal tiks? Pasisakykit.
Atsakyti

Labos

Restar sveikinimai  :4u: Visko daug gražaus ir giedro  :4u:

Vasario 16 ir aš varysiu švęst - tik šventimas 18 d. Lietuvių bendruomenė su tautiniais šokiais, žaidimais ir balandėliais daro  :bigsmile: Tikiuosi, mano dainorėlei patiks.

Juodi suknelė labai graži  :wub:

Mano drakiaus grobis:

Priedas  IMG_0861.JPG   111,83KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Hm..as 16 be soperiaus ir su bagazu, jei kas nors paveztu o migle bagaza priimtu tai tiktu  :D

Bet itariu Migle atostogaus ne namie?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 30 sausio 2017 - 06:45

Sveikos,

Lietuti, koks gražus tavo grobis :wub: tuos Sekondo aš išbandžiusi ant vaikiško daiGto, labai gerai nešiojasi.

aš gi penktadieni užsukau į siūlinę kojininių siūlų, išėjau su siūlais trim megztiniams, du mažajai ir vienas sau mieliausiajai :unsure: ir dar visi tokie, visai ne mano, tiek spalvos neįprastos, tiek faktūra, taip sakant šiek tiek papataikavau mažosios skoniui :rolleyes: tai matysim kas gausis, vakar žiūrint filmą jau gimė nugara, Šarlotės kudliui.  

Šarange, giriu ir aš tavo juodulį :wub: o ir stiprėjančią draugystę su bruoliu. aš jau prieš Naujus paprašiau MB, kad surastų ir pakabintų antrą adatinę, spėkit ar rado (tame tarpe ir noro :D)...po persikraustymo tiek garaže, tiek rusy, dar  daug neatrasto grobio, va ir pačiūžų nerandam :unsure: tai nuomojamės, o nuoma kainuoja tiek pat, kiek ir valanda čiuožimo.

Atsakyti