Šarange, labai dailus juodulys
Niuma, Lace, nieko apie melanžą neklausiauvadinasi mes pasitarem ir as nusprendziau, kad man rupi, kaip jis skirtingus siulus vynioja : D
Vaiks sake biskiii ka da ta alpaka,siek tiek nedaug
Nu bet gal atkentes, uniforminis originalus svarkelis irgi kanda mano pojuciais
O cia po skalbimo galbda pasvelnes
Qqte, jau numezgei? gi tik ką pradėjai...
Lace nene nenumezgiau, daviau zmogui tiesiog pasimatuot kas yra ir paklausiau ar nekanda Aktyvus savaitgalis buvo, sokiu atestacija, karate egzaminas paskui viso sito sventimas,mazai laiko megzt Bet po 2 savaiciu atoostogooos...ir nuo mokyklos ir nuo mb, vadinas mazes puodu reikalu.. planuoju megztelt
Lace, koks įdomus bus tavo aparatas .
Qqšk išvažiuoji atostogaut Kur lėksi?
Restar Gimtadieniniai sveikinimai ;)
Šarange,sunku juoda megzt,dar sunkiau apdailinti...medalis už juodą darbą ;)
Soliuk uoj neeee neisvaziuoju.vaikui mokuklines atostogos, namie atostogausim nex mb tai komandiruote tuo metu
Alia..a tai kaip cepelinai kugeliai?Liniuka aaa?
Labos
Restar sveikinimai Visko daug gražaus ir giedro
Vasario 16 ir aš varysiu švęst - tik šventimas 18 d. Lietuvių bendruomenė su tautiniais šokiais, žaidimais ir balandėliais daro Tikiuosi, mano dainorėlei patiks.
Juodi suknelė labai graži
Mano drakiaus grobis:
Hm..as 16 be soperiaus ir su bagazu, jei kas nors paveztu o migle bagaza priimtu tai tiktu
Bet itariu Migle atostogaus ne namie?
Sveikos,
Lietuti, koks gražus tavo grobis tuos Sekondo aš išbandžiusi ant vaikiško daiGto, labai gerai nešiojasi.
aš gi penktadieni užsukau į siūlinę kojininių siūlų, išėjau su siūlais trim megztiniams, du mažajai ir vienas sau mieliausiajai ir dar visi tokie, visai ne mano, tiek spalvos neįprastos, tiek faktūra, taip sakant šiek tiek papataikavau mažosios skoniui tai matysim kas gausis, vakar žiūrint filmą jau gimė nugara, Šarlotės kudliui.
Šarange, giriu ir aš tavo juodulį o ir stiprėjančią draugystę su bruoliu. aš jau prieš Naujus paprašiau MB, kad surastų ir pakabintų antrą adatinę, spėkit ar rado (tame tarpe ir noro )...po persikraustymo tiek garaže, tiek rusy, dar daug neatrasto grobio, va ir pačiūžų nerandam tai nuomojamės, o nuoma kainuoja tiek pat, kiek ir valanda čiuožimo.