Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas dienas, 

Kokios apyrankės :wub: tokios fainos kad garstyčiom nieks ir nesidomi labai :D  kaip ir užtekę būt ir anų, ane Žuviuk, Šilinge?

Sakote, būsiu apdovanota :bigsmile: greičiausiai tik pirmadienį...

Taigi, o aš.... važiavau Suvalkijon, sutikau stirną. Man tai tik šonai aplamdyti (grečiau ne man, o mano auto), o stirnai baigėsi liūdnai....

tai vat, bus biškį reikalų nekalėdinių....

Atsakyti

Kaip staigei reik???

Nelabai staigiai :)

Atsakyti

Mano 39 dydis, 25 cm

Aciu

Atsakyti

Oi Katuk :4u:​ 

Atsakyti

Oi, Katuk  :4u:  :4u:  :4u: Svarbiausia, kad tau viskas gerai. Lengvo reikalų tvarkymo  :4u: 

Atsakyti

Katuk  :4u:​ 

Atsakyti

Tai viskas gerai realiai. Iššoko iš dešinės, stabdžiau, matyt sušvelninau smūgį, kabinau jau kaire puse. Smūgis nebuvo stiprus, bet matyt nesėkmingai skrido stirnaitė, vertėsi per šoną ant galvos ar kaip, nes iš inercijos nuskrido per kairę juostą į griovį ir ten liko gulėt....

tik kad sulankstytas kairys sparnas, išlaužta lempa ir paskaldytas plastmasinis buferis.  Na, šiek tiek abydna, nes auto tik metai prieš tris dienas suėjo. Yra Kasko, pakeis tas detales, bet ne taip greit matyt, ir šiaip tokie bjaurūs reikalai.

Vyras šalia miegojo per įvykį, tai jau po plaukus rovėsi ten. O man tai kažkaip... nu ką, visi sveiki, išskyrus gyvūną, kelionę tęst galiu, žalą atlygins. Prisiminus pernykštę mano avariją, tai čia smulkmė....

Qqte, kaip jums sekas su auto?

Šilingės būčiau neatspėjus :D  nu kažkaip garstyčios ir Šilingė man nedera. O apyrankes išvis buvau pamiršus

Atsakyti

katuk,o ženklo apie tokius gyvūnus nebuvo? nes tada dar daugiau bus visokių popierizmų...

Atsakyti

katuk,o ženklo apie tokius gyvūnus nebuvo? nes tada dar daugiau bus visokių popierizmų...

Labai faini policininkai Trakų. Nuramino, kad viską jie surašė mano naudai, ženklo nebuvo, bent jau netoli. Ir dar pasijuokė, kad tos stirnos tokios: tupi krūmuose ir laukia, kol mašina pasirodys, o tada šast prieš nosį.

šiaip ten už Trakų daug kur tie ženklai, bet tikrai toj vietoj nepastebėjau, net grįžtant apsižiūrėjau.

Atsakyti

Katuk  :4u: tikrai abydna..nu pries stirnas nepasokinesi... Mum tai ka..ismokejo kasko pinigus..realiai rinkos verte atidave...ieskom naujos MB tik toytos nori ir nieko kito Sian buvom apziuret keleto mototojoj..ryt susitiksim sudar viena moteraite..ta gera kaina siulo bet neaisku ar gera masina...

Šilingė su garstyčiom  mano akyse labai dera...bet realiai tai iš apyrankiu atspejau

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 09 gruodžio 2017 - 19:34

Olaiva, o ką ženklas? Nejaugi tada vairuotojas yra kaltas, kad išbėgo ant  kelio gyvūnas?

Atsakyti

Oi, katuk, nemalonu, nors ne pats baisiausias dalykas.

Mums prieš pora metų irgi naktį stirna šoko, tik gerai,kad važiavon labai lėtai ten tokiu keliuku, tai tik į ratą įspyrė galinėm kojom.

O seseriai prieš kelis metus arkliai per kelią prieš mašiną šoko, gerai kad buvo labai staigus vingis, tai  irgi lėtai važiavo, tai tik kanopos per priekinį stiklą perbraukė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 gruodžio 2017 - 19:43