Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Eina sau kaip faina tos apyrankės :wub:  Nu kiek neatrastų talentų :wub: 

Buvau šian ditekse ir radaumėginuką iš to siūlo, kurį pirty pirkau. Jau žinau, kaip megsiu :yahoo: 

Ir dar Šarange būk draugė lažiūrėk prie progos, ar berniukai neturi tamsios eglių žalumos moheros. Reikėtų kokių 300 g.  :4u: 

Atsakyti

Limit ir Katuko dovanėlės iš fėjų rankų išskrido  :rolleyes: 

Atsakyti

Labas,

Žuviuk, kaip džiaugiuosi tavo dovana :wub: :wub: :wub: Nerealiai Šilingė pasistengė :wub: :wub: :wub:Tos apyrankės kažkoks kosTmosas :wub: :wub: :wub:

Šeštadienis sunkus pasitaikė, vietoj ramaus poilsinio. Kaimynuks pasimirė, dar eglutės įžiebimas, tai bėgiosim ...

Atsakyti

Pramiegojau dovanos pristatymą. :(

Ne tai, kad labai ilgai miegojau, bet kol išsijudinau, kol įsijungiau kompą, tai priėjau iki pirmų kadrų ir  dukra vos ne per jėgą nutempė, kad jau reikia į jos koncertą eit.

Tai tik dabar pasikoncertinus viską apžiūrėjau.  Labai graži dovana ir gražus Žuviuko džiaugsmas. Dailios apyrankės.  :wub:  O tas gartyčinis daiktas - šalis ar kas? Iš pradžių pagalvojau, kad kepurė. :)

katuk, vakar mano vyresnioji dukra apčiupinėjo tavo nertą kosmetinę ir sakė - visai čia gražu, gal čia man tiktų? Tai žinok čia jau įvertinimas :rolleyes: O tie moliūgai man kiekvieną dieną vis kitokio skonio. Laikau dar vyrui paragaut. Jis šiandien grįžta. Bet žiūriu, kad pavojingai mažėja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 09 gruodžio 2017 - 14:10

Kokia man sunki šiandien diena.... fiziškai vos slenku...koja vėl tempia, sėdant į auto reikia jau įsikelt...galva sunki... Planavau daug pamegzt, bet dar nepradejau, tik menų inkubatoriuje kalėdinėj mugėj buvau, paplepėjau  ir sau kalėdines dovaną nusipirkau, o be to užsirašiau į dar vienus labai smagius kursus :D

Limit, taip, gyvą, kėnį pirkom, šiaip mes dirbtinę visada, bet šiemet pasitaikė proga ir nusprendėm paįvairint.

Liniuka, ok, pažiūrėsiu.

Atsakyti

Egliu puosimo prasme dingsta puosiant dirbtines...

Reik gyvos

Atsakyti

Jau kelintą savaitę SM man rekomenduoja pasidaryt akių operaciją ir skrist į Johanesburgą :D

Laikiu savo dovanos  :wub: Turbūt tik kt. savaitę bus  :hmm:​ 

Atsakyti

Kerpena, tavo vyriškio ombre megztinio, kuris merinas buvo tas kur su manim dalinaisi? Šviesesnis ar tamsesnis :hmm:

Atsakyti

Jau kelintą savaitę SM man rekomenduoja pasidaryt akių operaciją ir skrist į Johanesburgą :D

Turbūt SM galvoja, kad akiniuočių neįleidžia į Johanesburgą :D

Atsakyti

Egliu puosimo prasme dingsta puosiant dirbtines...

Reik gyvos

Eglių puošimas šiaip jau nelabai prasmingas užsiėmimas :huh2:

Atsakyti

Gavau tik ką SMS  :yahoo: . Ei, nu tik prieš pusvalandį grįžau iš miesto, o daugiau važiuot neplanavau iki pirmadienio  :mastau: Ką daryyyyyyt   :karsta:

Atsakyti

Sėst į mašiną ir važiuot. Oi šeimyna pamiršau nusipirkt grietinės...... 😂😁

Aš  taip išlėkiau... bet jie įpratę na ir provincijoj atstumai mažesni 😊

Atsakyti