Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Jau kaip nuoširdžiai džiaugiausi gavusi Žuviuką  :wub: Tu, brangioji, man tokia subtili ir tokia artimai skambanti, be to, taip gera buvo skaityti tavo svajones  :wub: Idėjos gimė vienu ypu, tik su kai kuriais įgyvendinimais teko pasižaisti ir net naujų dalykų išmokti  :yahoo: Ir tikiuosi, kad apyrankės tiks ne tik prie mažos juodos suknelės :B

Su meile ir šiluma. Fėja niekadėja  :nail:​ 

Atsakyti

Labai puiki dovana. Šilingę norėjau rašyt antru numeriu :D​ 

Atsakyti

Šilinge, tu supranti, kad vieną apyrankę iš tavęs papirkus, negaliu sustot????? Marš dirbt, kad pirmadienį ma būtų. Leidžiu už braNgej, bo nes nesvietişkai gražu.

Žuviuko laime kaip savo džiaugiuosi, jau toks spindulinis žmogus undinė esi :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Karoliukų apyrankė yra austa, galima sakyti (bead loom),  o trieilė rišta makrame ir viena eilė pinta iš odos  :4u:​ 

Atsakyti

Labas

Pamacius foto pagalvojau apie Silinge. Grazi dovana.

Atsakyti

Karoliukų apyrankė yra austa, galima sakyti (bead loom),  o trieilė rišta makrame ir viena eilė pinta iš odos  :4u:​ 

WOW!!!  :blink: kosTmosas....  :wub:  :wub:  :wub:

Atsakyti

Šilinge juoda maža suknelė yra itin retai dėvima ( o dabar besikraustant jau ir kažkur pamesta - tikiuosi su sekančiu kraustymusi atsiras :D :D)

o apyrankės tokio grožio, ka dbūtų baisinė neteisybė jas slėpti kažkur spintoj :) todė nešiosiu nešiosiu nešiosiu - prie visko :) išdidžiai iškelta galva :)

MB kaip tik pasakė kadman reikia batų - prašosi leidžiamas upirkti kalėdom :) tokių grubių ir patogių irprie kelniu ir prie sijono - jis taip sake :D :D bet......... jie buisiai brungus :) tai vis delsiau :) ir aišku llinktelėjau ir pridūriau, kad prie apyrankių man reikia naujų batų :D :D

Atsakyti

Oi, žinokite, džiaugiuosi taip, kaip pati būčiau gavusi, o ne dovanojusi  :wub: Va čia ir yra tikroji swapo dvasia  :yahoo:​ 

Atsakyti

Kol mes eglute medžiojom, pražiopsojau, ale bet nu tačiau labai gražu  :wub:

Labas dienas

Atsakyti

Šarangė, gyvą eglutę medžiojot?

Šiemet ir mes galvojam pirkt, Šiaip visada vyras iš kirtimo kokią viršūnę parveždavo konkorėžėtą bet retoką tokią, miškininkų nurašytą :D

Atsakyti

Anksti kėliau, bet čia tik pavėluotai atėjau.

Labai gražiis man raudona ir geltona dovanos, tokios džiugesį niūrumoj keliančios. Apyrankė -tai dar vienas stresą keliantis rankdarbis. Man tai nereikia visai, bet tai kaip taip sugalvot, sugebėt...Auksinės rankos, auksinės širdys.

Susirado mano tel natas ir dičkė moko mažę 4 rankom Titaniko melodiją grot.

Vyras sodan išvažiavo šį tą patvarkyt, o nieko tvarkytis negaliu, baisi alergija. Gal jau megsiu, nors nepratus vidury šviesios dienos.

Atsakyti

Sveikos :4u:

Apyranke :wub: wauu kaip noriu  :ax: 

Atsakyti