Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Išpakavimo gal palauk kol daugiau spėjikių susirinks  :hmm: 

Atsakyti

labas rytas,

vaikai ryte manimi nepatikėjo,kad aš taip galiu :D "mama,matosi,kad tu labai nekantri,tikrai tai pirmas tavo advento kalendorius".o ką? vaikams galima,o mamoms tai jau ne? :D

24958976_1784671611551262_80516496214532

Atsakyti

Oi Olaiva, prajuokinai  :D 

bet ir kalendorius nematytas, toks mamiškas, fainas

Atsakyti

Olaiva kvyyyy

Net mano vaikas kantresnis 😆

Atsakyti

vaikai ryte užklupo mane lukštenančią :)) nustebo kaip :D sakau ša,greit ateikit padėt :D

Atsakyti

Labas rytas,

+dar viena Žuviuko dovanos vyniojimui prisistatė  :4u: 

Olaiva :D 

Kas čia per kalendorius?? Aš irgi tokio noriu :D Su kantrybe turbūt tas pats būtų  :lol:​ 

Atsakyti

Mano mieoji fėja  :wub: aš manau kad žinau aks esi - norėjau gyvai pakalbėt, bet... niekas neatsakė ... :)

AčIŪ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu taip viską girdėjai, skaitei ir taip mane pribloškei  :wub: 

dovana kosTmosinė  aš laiminga nuo žemės iki dangaus :)

tu esi FANTASTIŠKĄ :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

Atsakyti

Labas rytas,

Ačiū labai už sveikinimus ir palinkėjimus :wub:  Sau pažadėjau labiau save mylėti ir mažiau susireikšminti arba į tam tikrus dalykus žvelgti paprasčiau. Nu tai bandysiu.. Megzti noro nėra. Baisu. Dukra klausė, kada man megztinį baigsi.

Giriu nuostabius mažus vaikus. Daug šviesos nuo jų mūsų gyvenime, kai gerai pagalvoji ir, aišku, nesi pervargęs :D  Nes maniškiai tai vakar mane pasveikino, o paskui tokią peklą virė visą dieną. KONKURENCIJA :D 

Limit dovana :wub: Raudonos Kalėdos :wub: 

Aš savo gimtadienį atšvenčiau su riešinėmis. Būtinai pafotkinsiu jas ant riešų, bet kad neprašvinta. Ir tas kvapas vis dar mane veža.

O dabar laukiu reportažo :)​ 

Atsakyti

Labas rytas,

+dar viena Žuviuko dovanos vyniojimui prisistatė  :4u:

Olaiva :D

Kas čia per kalendorius?? Aš irgi tokio noriu :D Su kantrybe turbūt tas pats būtų  :lol:​ 

Loccitane yra dviejų rūšių,šie fainesni,nes kūnui visokie,o kitam veidui kremukai pagrinde...

Atsakyti

na ka jau mūsų daugiau :) tai pradedam :)

Priedas  feja3.png   1,48MB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ingriduska

Atsakyti

Lietutis?

Atsakyti