Išpakavimo gal palauk kol daugiau spėjikių susirinks
labas rytas,
vaikai ryte manimi nepatikėjo,kad aš taip galiu "mama,matosi,kad tu labai nekantri,tikrai tai pirmas tavo advento kalendorius".o ką? vaikams galima,o mamoms tai jau ne?
Oi Olaiva, prajuokinai
bet ir kalendorius nematytas, toks mamiškas, fainas
Olaiva kvyyyy
Net mano vaikas kantresnis 😆
vaikai ryte užklupo mane lukštenančią ) nustebo kaip sakau ša,greit ateikit padėt
Labas rytas,
+dar viena Žuviuko dovanos vyniojimui prisistatė
Olaiva
Kas čia per kalendorius?? Aš irgi tokio noriu Su kantrybe turbūt tas pats būtų
Mano mieoji fėja aš manau kad žinau aks esi - norėjau gyvai pakalbėt, bet... niekas neatsakė ...
AčIŪ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu taip viską girdėjai, skaitei ir taip mane pribloškei
dovana kosTmosinė aš laiminga nuo žemės iki dangaus
tu esi FANTASTIŠKĄ
Labas rytas,
Ačiū labai už sveikinimus ir palinkėjimus Sau pažadėjau labiau save mylėti ir mažiau susireikšminti arba į tam tikrus dalykus žvelgti paprasčiau. Nu tai bandysiu.. Megzti noro nėra. Baisu. Dukra klausė, kada man megztinį baigsi.
Giriu nuostabius mažus vaikus. Daug šviesos nuo jų mūsų gyvenime, kai gerai pagalvoji ir, aišku, nesi pervargęs Nes maniškiai tai vakar mane pasveikino, o paskui tokią peklą virė visą dieną. KONKURENCIJA
Limit dovana Raudonos Kalėdos
Aš savo gimtadienį atšvenčiau su riešinėmis. Būtinai pafotkinsiu jas ant riešų, bet kad neprašvinta. Ir tas kvapas vis dar mane veža.
O dabar laukiu reportažo
Labas rytas,
+dar viena Žuviuko dovanos vyniojimui prisistatė
Olaiva
Kas čia per kalendorius?? Aš irgi tokio noriu Su kantrybe turbūt tas pats būtų
Loccitane yra dviejų rūšių,šie fainesni,nes kūnui visokie,o kitam veidui kremukai pagrinde...
Ingriduska
Lietutis?