Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Lace, gražiai gaunasi, tik lyg didokas  mergaitei.

Vat su tuo dydžiu tai mezgu ir nervuojuosi.  :unsure: pageidavimas buvo, kad numegzčiau lygiai tokio pačio dydžio, kaip jos pirktinis megztukas. Tik kad tas pirktinis tai tokios nestoros krentančios medžiagos, o megztinis tai storesnis gerokai... tai vat ir nežinau, ar nešiojamas daiktas rezultate gausis... Gal reiks pailgint rankoves ir atiduoti vyriausiai dukrai nešioti...  :unsure:​ 

Atsakyti

Labas

Restar su tavo diena!!!!

Atsakyti

Niuma, Lace, nieko apie melanžą neklausiau :D

Man tik rūpi, kaip mezgasi mašina, kai siūlas suktas el.vyniotuvo ant ritės. Nes yra man buvę atvejų, kai atsiunčia taip pervyniotus siūlus ir mezgant jie "tamposi", t.y. netolygiai "paduodamas" siūlas nuo ritės, ir tai matosi paskui mezginyje. Tad "nesuvedu" galų, ar tai yra vyniojimo kaltė, ar vyniotojo :hmm:

Atsakyti

Restar , su gimtadienu . :happybday:

Atsakyti

Labos :4u: 

Restar, su uogienes diena tave :4u: . Vyras gal ta proga i teatra ir kviete :wub: .

Lace, paroooo kaip tas elektrinis atrodo, daug auksiniu suplojai? Kooookia jau didele tavo kliente, tikra panele :wub: Kirpot kasas? Man atrode kad ilgesnes buvo. Manoji tai ne is tolo kirpt nenori, ilgus augina, iki juosmens turiAs galvoju kad tas megztelis isplovus suminkstes ir bus liuks. Graziai gaunas :bigsmile: 

Atsakyti

Sveikos

Lace labai peciai graziai megztuko atrodo :super: galetum aprasyma padaryti :geda:

Restar su tortadieniu :cook:

Atsakyti

Sveikos,

Restar, linkiu, kad į tavo gyvenimą, kaip tie žiedeliai ateitų laimė, meilė, ramybė, sveikata ir laikas sau :)

3957629_KaVB8Z.jpeg 

Aš rodausi juodą suknelę, ištiesų tai nėra ką rodyt, nes jau tokia simple, kad labiau nebeįmanoma, nors paprasta tai nebuvo.... visų pirma iš pirmo karto nenumezgiau nei vienos dalies, o didžiausias sudėtingumas turbūt jos juodumas.....

IMG_8148_medium2.JPGIMG_8154_medium2.JPGIMG_8136_medium2.JPGIMG_8139_medium2.JPGIMG_8132_medium2.JPG

Atsakyti

Šarange :4u: :4u: :4u:  už juodulį.

Kad ir juoduly, viską matau :D 

Atsakyti

Net baltus pūkelius matai, ania? :D Šiaip ji lyg ir nepūkuota, bet fotikas kažkaip užkontrastino...  :hmm:​ 

Atsakyti

SOLI-SOL, 29 Sau 2017 - 14:32, parašė: Lace, paroooo kaip tas elektrinis atrodo, daug auksiniu suplojai? Kooookia jau didele tavo kliente, tikra panele :wub: Kirpot kasas? Man atrode kad ilgesnes buvo. Manoji tai ne is tolo kirpt nenori, ilgus augina, iki juosmens turi. As galvoju kad tas megztelis isplovus suminkstes ir bus liuks. Graziai gaunas :bigsmile:

Vyniotuvą tik užsiskiau dar, pagaminti jį turi. ;) Atrodo kažkaip taip... turėtų 80 pinigų kainuoti.

Priedas  IMG_2670.JPG   169,24KB   0 Parsiųsta kartų

Aušra apsikirpo dar vasarą, prieš rugsėjo 1 dar trumpinomės kirpykloje, čia dabar jau paauginti... 

Vaiva užtai pas mus Rapunzelė Ilgakasė, neleidžia net galų patrumpinti :)

ingriga, 29 Sau 2017 - 14:57, parašė: Sveikos Lace labai peciai graziai megztuko atrodo :super: galetum aprasyma padaryti

nemoku aš aprašymų daryti.  :unsure: šito būdo autorė labai aiškiai žingsnis po žingsnio viską filmukuose rodo, reikia tik kelis kartus pabandyti - man irgi ne iš pirmo karto gavosi  :rolleyes:  o kažkas iš testuotojų ir į ženklų kalbą viską užrašė ;)

Atsakyti

Šarange, dailiai tau gaunasi  :4u:  o apdailą irgi mašina darei?  :unsure: įvaldei antrą adatinę? Ir kaip ten ta kaklo apdaila primontuota?

Atsakyti

Šarange, dailiai tau gaunasi  :4u:  o apdailą irgi mašina darei?  :unsure: įvaldei antrą adatinę? Ir kaip ten ta kaklo apdaila primontuota?

Jo, viskas mašina, rankom tik siūlės  . Nelabai man tas kaklas, bet neišmasčiau, kaip gražiau padaryt....  Galvojau gal irgi dantukais, kaip apačios, bet bijojau, kad dantukai nesuguls gražiai apvaliai...  :huh2: 

Nelabai dar įvaldžiau, nes mažai mezgiau dar su antra, bet atnaras jau moku :D

Atsakyti