Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai įtariu, kad Lietutis šiandien negaus  :B Ir savaitgalį paštas nedirba.

A2532A2C-58E5-49A0-B7C6-23531DC9EFFC_med

Atsakyti

Arba megzt :)

Atsakyti

WOW dovana😍 sexy spalva 😍

Atsakyti

Limit - aš iš kart tave išrišau :) tik kad pas daktarus su mažuoju lekiojau - nebuvo kada parašyt :)

Fantastiškai graži doavanėlė :) žgutai - man labai patika - vis dar neprarandu vilties ir pati juos įvaldyti :)

Atsakyti

Limit, kaip gražu  :wub: Super tinka  :wub: 

Atsakyti

Matau Katuk itariamuju ratas siaureja..kieno as feja ... gal  tavo gal Limituko gal Lietucio gal sniegelio....gal laselio.... imsiu ir sakysiu bet kuriuo atveju nesitikekit is manes wau....as nei siuvu nei mezgu nei keramike nei šilkininke...tundros dovanoja konkorezius :huh2:​  uztat zinau ko noriu dovanu kitiem metam prijuostes tokios grieztos kaip Mertise arba tokios taskuotos linksmos..... Siuvejos gal istrauks ir kitais metais mane😎😎😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 08 gruodžio 2017 - 20:15

Konkorėžiai irgi gerai :D  man kaip tik trūksta ant kalėdinio vainiko :wub:​ 

Atsakyti

Kol laisva klausimad  koki saldesi gaminsit Kaledu stalui.

gimtadieniui kepiau 3 tortus Juodasis princas. Rekomenduoju. Sprogo visus 3  kartus. Receptas is interneto Sauleta virtuve. Nuo saves pridejau plona sluoksni ant kiekvieno  biskvito persiku uogienes rugstokos.

medutis pernai grojo kaledom is 11 sluoksniu su avietemis.

Velnio maistas ir Napaleonas iki gyvo kaulo jau... 

Ugnius mokosi klasikiniu kepiniu. Tai kepe klasiku klasika Opera pyraga. Sake nieko...bet nevisiem patiko.

Atsakyti

Paziurejau 6 dovanu dar neatskraidino Fejos. ..dar bus kvyyyy

Atsakyti

ingriduska, kas yra Mertise?

Čia aiškinuosi, jei kartais kitais metai tave ištraukčiau. :ax:

googlas tuoklausimu nelabai ką aiškaus pasakė. :mmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 gruodžio 2017 - 20:21

Mirtišė iš Adamsu  :D​ 

Atsakyti

[url=http://www.radikal.ru]ade5057edba5.png[/URL] As gal bligai parasiau Meriśes dukros penktadienes stiliuke. [url=http://www.radikal.ru]2518de8f5ba6.png[/URL]

Atsakyti