As viesai nesuspejau bet uz kadro pataikiau. is puodelio aprengto. ji jau yra kazkam du aprengtus dovanojusi ir as visada jo norejau to rubo puodukui. Limit sveikatos tau glebys Rafinuotai ir skoningai tu fejiniesi
Atspėjau Ir aš pernai buvau žgutu pradžiuginta O jau spalva
Vasaros_lietus paryškintas
Katuk lauki dovanu is Amerikes??
Aha, galvojau, kad puodelis iškart išduos
Bet kad Žuviuko nebuvo spėliojančio, tai niekas ir neatspėjo
Obettačiau Šarangė Telepatė ekstrasensė
---------------------
Tai va, nelabai originali aš šiais metais ir labai nuspėjama, bet kad Faraway labai aiškiai parašė, ko nori, tai ir nenukrypau į lankas Tikiuosi, kad patiko ir bus priderinamas bei nešiojamas daiktas
Linkėjimai darkart Atviruko jokio neužrašiau...
Aha, galvojau, kad puodelis iškart išduos
Bet kad Žuviuko nebuvo spėliojančio, tai niekas ir neatspėjo
Obettačiau Šarangė Telepatė ekstrasensė
---------------------
Tai va, nelabai originali aš šiais metais ir labai nuspėjama, bet kad Faraway labai aiškiai parašė, ko nori, tai ir nenukrypau į lankas Tikiuosi, kad patiko ir bus priderinamas bei nešiojamas daiktas
Linkėjimai darkart Atviruko jokio neužrašiau...
Tikrai tikrai bus nesiojamas. Aciu dar karta
Katuk lauki dovanu is Amerikes??
Laukt tai laukiu, bet ašššš neparyškinta. Todėl šįkart įdomybė, kad Lietutis gaussss
Ingriduska bene tu būsi jos fėja
Nu arba mano
Limit, sveikatos tau Graži dovanėlė
Oooo ir Lietutis tarp laukiančių
Kokia randona dovana! Kažkaip labai man nuotaiką pakėlė, ir aš noriu raudono žguto . Nors ir neturiu prie ko jo nešiot... Bet noriu . Dar dovanų noriu . Ir pamatyt ir gaut . Drakoniukas pabudo mano . Gal dėl to, kad dar be vakarienės, bet jau einam jūros lydekos valgyt.
Limit - tau sveikatos
Paryškinau tas, kurių dovanėlės išsiųstos, bet kadangi savaitgalis, nežinau kaip spės nukeliauti
Šiandien tai jau viiiiiskas
O iki Lietučio neįsivaizduoju kiek laiko dovanėlė skris nuo Niujorko
Tai šiandien galima jau eit miegot...