Apie tėvų darbus
Mano draugės dukra, būdama pradinukė, pasakė, kad jos mama darbe dainuoja ir buvo mokytojos apibarta, kad maždaug suaugę žmonės tokiais dalykais darbe neužsiima Iš tikro tai tik tą ir daro, jei dirba Klapėdos muzikiniam teatre
Piktieji paukščiai, pelėdos ir vyruriai
Aš tai nežinau kas, nes vakare be 12 nemiegu, o ryte, nors ir sunkiai, bet keliuosi, o va savaitgaliais keliuosi visai nesunkiai, beveik tokiu pat metu kaip ir į darbą
Šiandien gavau du siuntinius, vieną į darbą, kitą turėjau pasiimt pati, bet pasirodo, abu pati užsisakiau
Feniksai mudvi.
Laba diena,
Jau kad atgulėjau vakar atsakančiai, dar niekada tokia bejėgė nesijaučiau
Ai bendrai buvo vienas atvejis dar baisenis po vieno skrydžio, kai galvojau galus atiduosiu Tai va, vakar irgi panašiai. Tik lova ir tūlikas, pastarasis ir taip per vargus pasiekiamas
Vienžo, supratau, kad žarnyno/skrandžio reikalai kerta per jėgeles rimtai.
O galvoj vis tiek viena mintis, kaip ten dovanos, ar ko nepražiopsojau
Tai džiaugiuos, kad ne tiek ir daug praleidau Šiandien akyse jau šviesiau, jau į ekraną galiu žiūrėt
Sveikos,
tai kaip suprantu jau ir man reik laukti Jei ryt gausiu, nezinau kada pasirodysiu. Ryt isvaziuoju, grisiu tik vakare
Ar rodo foto is telefono ikeltas, senokai keliau nuotraukas kokias, net neprisimenu...
Kaip gera penktadienis ir jau po darbu
Mano VISAS reportažas buvo foto iš telefono. Nekarpytos. Nes apkirptos tapdavo... perdidelėssss