Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Apie tėvų darbus :B

Mano draugės dukra, būdama pradinukė, pasakė, kad jos mama darbe dainuoja :rolleyes: ir buvo mokytojos apibarta, kad maždaug suaugę žmonės tokiais dalykais darbe neužsiima :huh2: Iš tikro tai tik tą ir daro, jei dirba Klapėdos muzikiniam teatre :D

Atsakyti

o tai šiandien nebus kvy???

Atsakyti

Rimtai, nejau nebus nė vienos dovanėlės?

Atsakyti

Sveikos,

tai kaip suprantu jau ir man reik laukti :) Jei ryt gausiu, nezinau kada pasirodysiu. Ryt isvaziuoju, grisiu tik vakare :( 

Ar rodo foto is telefono ikeltas, senokai keliau nuotraukas kokias, net neprisimenu...

Kaip gera penktadienis ir jau po darbu  :yahoo:​ 

Atsakyti

As keliau per radikal. Man is tel.neleido sake dideles.

as irgi gaminu lyg ir bedaug bet ir i darba isidet noriu savi tai uztrunku

Atsakyti

Ka tik gavau zinute!!!!!!!! Pastomata pasieksiu apie 7 !!!!!!

Atsakyti

Piktieji paukščiai, pelėdos ir vyruriai :D

Aš tai nežinau kas, nes vakare be 12 nemiegu, o ryte, nors ir sunkiai, bet keliuosi, o va savaitgaliais keliuosi visai nesunkiai, beveik tokiu pat metu kaip ir į darbą  :oh:

Šiandien gavau du siuntinius, vieną į darbą, kitą turėjau pasiimt pati, bet pasirodo, abu pati užsisakiau :D

Feniksai mudvi.

Atsakyti

Laba diena,

Jau kad atgulėjau vakar atsakančiai, dar niekada tokia bejėgė nesijaučiau  :unsure: 

Ai bendrai buvo vienas atvejis dar baisenis po vieno skrydžio, kai galvojau galus atiduosiu :D Tai va, vakar irgi panašiai. Tik lova ir tūlikas, pastarasis ir taip per vargus pasiekiamas :D

Vienžo, supratau, kad žarnyno/skrandžio reikalai kerta per jėgeles rimtai.

O galvoj vis tiek viena mintis, kaip ten dovanos, ar ko nepražiopsojau :D

Tai džiaugiuos, kad ne tiek ir daug praleidau  :) Šiandien akyse jau šviesiau, jau į ekraną galiu žiūrėt  :) 

Atsakyti

Sveikos,

tai kaip suprantu jau ir man reik laukti :) Jei ryt gausiu, nezinau kada pasirodysiu. Ryt isvaziuoju, grisiu tik vakare :(

Ar rodo foto is telefono ikeltas, senokai keliau nuotraukas kokias, net neprisimenu...

Kaip gera penktadienis ir jau po darbu  :yahoo:​ 

Mano VISAS reportažas buvo foto iš telefono. Nekarpytos. Nes apkirptos tapdavo... perdidelėssss

Atsakyti

Vo, moteros protingosios, kokia programėlė tlf mažina nuotraukas? Karpyti tai karpo visos, bet kas mažina? Kiek skirtingų redagavimui buvau parsisiuntus, nė vienoj nebuvo tokios opcijos. O forumams būtent foto svoris svarbu. 

Atsakyti

Limit... na čia dabar kas???  :4u:  :4u:  :4u:​  

Atsakyti

Limit :4u: 

Tikrai jėgas atima tokie reikalai...

Na ką po pusvalandžio būsiu namie ir galėsiu ramiai Faraway dovanos laukt :D 

Atsakyti