Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žuviuk, gavai?

Atsakyti

prieš 2 dienas vyrukam sakau,  kai susmulkinsit sausainius - darysiu tinginį :) spėkite ar jie susmulkinti??? tinginio tai nori, bet vakarias baisiai tingi smulkinti :D :D

reik gal padaryt jiems šventę :) einu trupinti - greičiau laikas eis :) belaukiant dovanos :D

Atsakyti

na pa,egzkit ka nors grazaus, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) o tai nei kvyksiu, nei mezginiu :)  man jau baigia akys isvarvet  belandziojant po interneto platybes. o taip norisi  "schemuuuuuuuutes ant lekstuuuuuuuuuuutes " :D

Atsakyti

Katuk, ką tu tiek ilgai verdi??? nebent daug sudėtinių dalių kol pasiruoši.

Tylu ramu, gal jau megzt eisiu, kad veiksmo nėra...

Atsakyti

Katuk, ką tu tiek ilgai verdi??? nebent daug sudėtinių dalių kol pasiruoši.

Tylu ramu, gal jau megzt eisiu, kad veiksmo nėra...

tai jau kai verda, tai čia galutinis etapas.

kol viską susiskuti susipjaustai, visokias sudėtines dalis pasiruoši.

o dažnai yr gaminami bent du patiekalai vienu metu.

tai vat suprantu daba, kodėl aš to laiko nebeturiu mezgimui :D  nes 2-jų valandų tai nieks be manęs virtuvėj nesikuičia :D

pamenu vaikystėj, mama irgi virdavo pietus ryte. na tai kokie ten pietūs: įmetami keli gabalai kokios nors mėsos puodan, paverda, įverčia kokių nors ryžių/bulvė/morka. ir vualia, pietūs iš dviejų patiekalų, sriuba+mėsa :D

Atsakyti

katuk, mano tetis taip verda valgyt :)

i puoda vistos  blauzdele, tada kopustai, morkos bulves, dar kokio pompadazo.  ir gaunasi jam pietums sriuba. plius mesa su bulve. dar kokia bulve is to puodo lieka  vakarienei  . :)

Atsakyti

Aš pati  tai jau taip labai rytais neverdu, bet kai žinau, kad vakare koks renginys ar susirinkimas, tai kartais suruošiu ką, kad nedaug liktų gamint ir painstruktuoju  ir įpareigoju kurį nors vaiką, kad padarytų. Arba ir išvedu ką, bet tikrai ne 2 val gaminu. :)

Atsakyti

Jo, mano mama tokius pietus virdavo. Aš jų irgi dažniausiai nerasdavau. Kaip ir mano vaikai. Tai nebesistengiu. Ar pagaminu, ar nepagaminu, kai būna namie vieni per atostogas - vis tiek valgo bile ką, o normalaus maisto tik aš moku pašildyt...

Atsakyti

tai kad anksčiau nieks ten ir negamindavo visokių mandrybių, kažkokių užsieninių receptų. šiokiom dienom va tokie visokie greitukai.

rimtesni patiekalai, kaip pvz cepelinai, balandėliai, keptos vištos ir panašiai, kur reikia ilgesnio paruošimo, bent jau mano šiemoj buvo savaitgaliais, kai nereik į darbą

Atsakyti

ir darbas, ir ūkis mamai buvo...

Atsakyti

Įsispyriau užpakalin, darbą degantį ėmiau ir pribaigiau anksčiau, nei įsivaizdavau  :yahoo:  Penktadienisssss  :laugh:

Atsakyti

Įsispyriau užpakalin, darbą degantį ėmiau ir pribaigiau anksčiau, nei įsivaizdavau  :yahoo:  Penktadienisssss  :laugh:

Nieko sau :hmm: akrobatė  :D ar jogė  :lol: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 08 gruodžio 2017 - 15:42