Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

iš to dvipusio sąrašo lygiai pusė sutampa :Dt.y. yra ir vienoj ir kitoj daly

Atsakyti

Abelo - nuo Olaivos

Olaiva - nuo Zuviuko

Kerpena- nuo Katuko

Gadget3 - nuo Faraway

Liniuka - nuo Nuoširdi

Šarangė

Egloshke - nuo Saulėlydžio

Restar -nuo Egloshkes

Katuks

Šilingė

Ingriduška - nuo Frekės

Saulėlydis - nuo Kerpenos

Ligvita - nuo Rasytes

Faraway

Lace - nuo Šarangės

Zuviukas

Limit

Nuoširdi nuo Restar

Jurgite03

Rasyte - nuo Liniukos

Vasaros lietus

Freke - nuo Lace

paryškinau kurių dovanos jau tarp žemės ir dangaus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinta: 08 gruodžio 2017 - 13:22

Nu bet tikrai mezginys :D

Pas mus daržely kažkada buvo iškabinti vaikų pasisakymai, ką jų mamos labiausiai mėgsta. Tai vyravo salotos :D  Nors tema, kaip suprantu, ne tik apie maistą buvo :D

o kai mano Nojus pradinėj piešė savo tėčio profesiją,tai nupiešė gaisrininką :)) mokytoja apsidžiaugė,kad ekskursija į įdomią darbovietę bus :)) darbe gaisrus gesina telefonu,vaikui ir susimaišė tos profesijos :)

Atsakyti

Aha, malonumas ilgesnis :). Ale kaip smagu pradžioj išsiųsti, kai įtariamųjų dar daug ir sunkiau atspėti :). Mane šiemet tai nudžiugino, nes seniau daug greičiau išrišdavo :).

Atsakyti

Mano vaikai iki šiol dorai nesupranta kur jų mama dirba  :D  nes nei produktas aiškus vaikams, nei gamyba :D

Atsakyti

Prisimenu, kaip tik kaip į butą kraustėmės, tai  vyriausias sūnus buvo 5 m. Važiuojam Savanorių prospektu apžiūrėti naujo buto, o jis - mama, mama, žiūrėk kas ten? Aš niekaip negaliu suprasti į ką jis rodo, tai  ir sakau - nesuprantu į ką rodai, aš toje pusėjau daug ką matau - namus, mašinas, medžius...

O jis - ne, ne, man atrodo ten kažkoks darbas, nes kompiuterį pro langą mačiau. :)

Vyras buvo prieš tai į darbą nusivedęs. Paskui dar ilgai žaisdavo - pasistatydavo kėdę, į atlošą atremdavo tokią stačiakampę lentutę, o ant kėdės padėdavo tokį nemažą dangtelį nuo Duplo (kaip Lego tik didesnės) kaladėlių dėžutės, pats atsisėsdavo ant  mažos kėdutės ir sakydavo - aš dirbu :didis:

Atsakyti

tai jūsų vaikai dar tokio amžiaus, kai atleidžiama nesupratimas

bet kai mano 19-ikinės panos nesugeba paaiškinti, ką jų tėvai veikia :D  ir kur. bet čia greičiausiai tas VT neapibrėžtumas

Atsakyti

Katuk, svarbiausia - kai tu pati gali paaiškinti, ką tu dirbi  :mirksiukas:

Boooože, tokia nedarbinė nuotaika apėmė popiet... o deadline'o niekas nenukels, reikės iki pergalės šian paplušėt. Tik KAIP?  :dry2:

Atsakyti

Dar apie ankstyvus atsikėlimus.

Kažkada, kai dar nedirbau, buvo gydytoja atėjus pas sergančius vaikus (tada dar į namus vaikščiodavo, kai sunkiau sirgdavo). Ji atėjo tokia pavargus. Ir pasakoja:

- Atsikėliau ryte, padariau šeimai pietus, 7 ryto jau buvau poliklinikoj. Ten tiek sudėtingų atvejų, o dabar dar daug iškvietimų į namus.

Tada man atrodė iš fantastikos srities - 7 ryto būti darbe prieš tai dar pietus išvirus :wacko: O dabar žiūriu, kad ir pati kartais taip darau ir nieko.

Atsakyti

jeeeeeeeeeeeeee :yahoo:​ aš ne tik išryškinta, bet ir paryškinta :)

Atsakyti

jeeeeeeeeeeeeee :yahoo:​ aš ne tik išryškinta, bet ir paryškinta :)

Atsakyti

na, mano pietų/vakarienės virimas užima vidutiniškai 2 val :blink:  tai norint 7 val būt darbe, tektų keltis 4.30

dabar "tik" 5.45....

Atsakyti