iš to dvipusio sąrašo lygiai pusė sutampa :Dt.y. yra ir vienoj ir kitoj daly
Abelo - nuo Olaivos
Olaiva - nuo Zuviuko
Kerpena- nuo Katuko
Gadget3 - nuo Faraway
Liniuka - nuo Nuoširdi
Šarangė
Egloshke - nuo Saulėlydžio
Restar -nuo Egloshkes
Katuks
Šilingė
Ingriduška - nuo Frekės
Saulėlydis - nuo Kerpenos
Ligvita - nuo Rasytes
Faraway
Lace - nuo Šarangės
Zuviukas
Limit
Nuoširdi nuo Restar
Jurgite03
Rasyte - nuo Liniukos
Vasaros lietus
Freke - nuo Lace
paryškinau kurių dovanos jau tarp žemės ir dangaus
Nu bet tikrai mezginys
Pas mus daržely kažkada buvo iškabinti vaikų pasisakymai, ką jų mamos labiausiai mėgsta. Tai vyravo salotos Nors tema, kaip suprantu, ne tik apie maistą buvo
o kai mano Nojus pradinėj piešė savo tėčio profesiją,tai nupiešė gaisrininką ) mokytoja apsidžiaugė,kad ekskursija į įdomią darbovietę bus ) darbe gaisrus gesina telefonu,vaikui ir susimaišė tos profesijos
Aha, malonumas ilgesnis . Ale kaip smagu pradžioj išsiųsti, kai įtariamųjų dar daug ir sunkiau atspėti . Mane šiemet tai nudžiugino, nes seniau daug greičiau išrišdavo .
Mano vaikai iki šiol dorai nesupranta kur jų mama dirba nes nei produktas aiškus vaikams, nei gamyba
Prisimenu, kaip tik kaip į butą kraustėmės, tai vyriausias sūnus buvo 5 m. Važiuojam Savanorių prospektu apžiūrėti naujo buto, o jis - mama, mama, žiūrėk kas ten? Aš niekaip negaliu suprasti į ką jis rodo, tai ir sakau - nesuprantu į ką rodai, aš toje pusėjau daug ką matau - namus, mašinas, medžius...
O jis - ne, ne, man atrodo ten kažkoks darbas, nes kompiuterį pro langą mačiau.
Vyras buvo prieš tai į darbą nusivedęs. Paskui dar ilgai žaisdavo - pasistatydavo kėdę, į atlošą atremdavo tokią stačiakampę lentutę, o ant kėdės padėdavo tokį nemažą dangtelį nuo Duplo (kaip Lego tik didesnės) kaladėlių dėžutės, pats atsisėsdavo ant mažos kėdutės ir sakydavo - aš dirbu
tai jūsų vaikai dar tokio amžiaus, kai atleidžiama nesupratimas
bet kai mano 19-ikinės panos nesugeba paaiškinti, ką jų tėvai veikia ir kur. bet čia greičiausiai tas VT neapibrėžtumas
Katuk, svarbiausia - kai tu pati gali paaiškinti, ką tu dirbi
Boooože, tokia nedarbinė nuotaika apėmė popiet... o deadline'o niekas nenukels, reikės iki pergalės šian paplušėt. Tik KAIP?
Dar apie ankstyvus atsikėlimus.
Kažkada, kai dar nedirbau, buvo gydytoja atėjus pas sergančius vaikus (tada dar į namus vaikščiodavo, kai sunkiau sirgdavo). Ji atėjo tokia pavargus. Ir pasakoja:
- Atsikėliau ryte, padariau šeimai pietus, 7 ryto jau buvau poliklinikoj. Ten tiek sudėtingų atvejų, o dabar dar daug iškvietimų į namus.
Tada man atrodė iš fantastikos srities - 7 ryto būti darbe prieš tai dar pietus išvirus O dabar žiūriu, kad ir pati kartais taip darau ir nieko.
jeeeeeeeeeeeeee aš ne tik išryškinta, bet ir paryškinta
jeeeeeeeeeeeeee aš ne tik išryškinta, bet ir paryškinta
na, mano pietų/vakarienės virimas užima vidutiniškai 2 val tai norint 7 val būt darbe, tektų keltis 4.30
dabar "tik" 5.45....