Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš irgi labai pasiilgau mezgimo, niekaip nepritaikau modelio turimiems siūlams.

Atsakyti

Ingriduska - miegapelė tu :D 

Jetus kaip laukiu kitos savaitės... Mus perkelia į naują kabinetą, kur visa viena siena stiklinė, vieta absoliučiai strateginė, sėdėsim tik 5, vietoj dabar 7, su mumis nesikraustys tos, kurių mes nemėgstam :D  Ir dar gausim vieną labai fainą vyruką, kurių pas mus kokybėj yra tik 0.5 proc :D  Nu beveik kalėdinė dovana :angel2: 

Atsakyti

O Nuoširdukui galiu pasakyt, kad dar po vieno pyptelėjimo apie kojinių ardymą ar dovanos nepatikimą bus sugrąžinta vyr. triznės karūna :B  :D 

Atsakyti

Priedas  6A68B479-A4E3-4FFC-A6E9-0FCE1EE40326.jpeg   188,67KB   1 Parsiųsta kartų   Priedas  A53E47AF-1A23-4CBE-8BC8-DF9F162BB0B0.jpeg   69,14KB   1 Parsiųsta kartų   Beje apie kepinius... kosTmosinius :) man bais grazu kaip smalizei budavo keksiuku puoksteles:) nu ir  bebandydama uzsisakyti.... ir niekaip nepavykus supykau ir pati pabandziau:) :yahoo: nu gi tokio kaifo seniai nebuvau turejus. Foto telefonu, paskubom ir pobaises, bet falto nepanegsi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 08 gruodžio 2017 - 12:47

žuviuk :thumb_yello:  o kaip jie laikosi taip kreivai?

Atsakyti

ooo liniuka geros žinios :) 

musu visa kompanija persikraustys kalediniu laikotarpiu :) kaži kaip ten bus su strateginėm sienom :) 

Atsakyti

katuk - viskas dantu smeigtukais pritvirtinta :)

Atsakyti

Ir kaip kremas nenubėga?

Atsakyti

Piktieji paukščiai, pelėdos ir vyruriai :D

Aš tai nežinau kas, nes vakare be 12 nemiegu, o ryte, nors ir sunkiai, bet keliuosi, o va savaitgaliais keliuosi visai nesunkiai, beveik tokiu pat metu kaip ir į darbą  :oh: 

Šiandien gavau du siuntinius, vieną į darbą, kitą turėjau pasiimt pati, bet pasirodo, abu pati užsisakiau :D 

Atsakyti

Vienos triznioja prieš faktą, o kitos po fakto, gerai, baigiu, mano širdis tai rami, nes aš tikrai stengiausi :D

Atsakyti

Pakelkit sąrašą, kas dar negavę? Lietutis, Šarangė, Žuviukas, Katukas, Faraway tuoj gaus, Jurgite, kas dar?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 08 gruodžio 2017 - 13:01

Pinta - kremas pagal originalu recepta turejo buti sviestinis - jie puikiai forma laikao :) bet as dariau is maskarponesir giretineles, tai dėjau trputi zelatinos :) puikiai laike ir skonis buvo toks, kad zeltinos net neitartum

Atsakyti