Aš irgi labai pasiilgau mezgimo, niekaip nepritaikau modelio turimiems siūlams.
Ingriduska - miegapelė tu
Jetus kaip laukiu kitos savaitės... Mus perkelia į naują kabinetą, kur visa viena siena stiklinė, vieta absoliučiai strateginė, sėdėsim tik 5, vietoj dabar 7, su mumis nesikraustys tos, kurių mes nemėgstam Ir dar gausim vieną labai fainą vyruką, kurių pas mus kokybėj yra tik 0.5 proc Nu beveik kalėdinė dovana
O Nuoširdukui galiu pasakyt, kad dar po vieno pyptelėjimo apie kojinių ardymą ar dovanos nepatikimą bus sugrąžinta vyr. triznės karūna
6A68B479-A4E3-4FFC-A6E9-0FCE1EE40326.jpeg 188,67KB 1 Parsiųsta kartų A53E47AF-1A23-4CBE-8BC8-DF9F162BB0B0.jpeg 69,14KB 1 Parsiųsta kartų Beje apie kepinius... kosTmosinius man bais grazu kaip smalizei budavo keksiuku puoksteles:) nu ir bebandydama uzsisakyti.... ir niekaip nepavykus supykau ir pati pabandziau:) nu gi tokio kaifo seniai nebuvau turejus. Foto telefonu, paskubom ir pobaises, bet falto nepanegsi
žuviuk o kaip jie laikosi taip kreivai?
ooo liniuka geros žinios
musu visa kompanija persikraustys kalediniu laikotarpiu kaži kaip ten bus su strateginėm sienom
katuk - viskas dantu smeigtukais pritvirtinta
Ir kaip kremas nenubėga?
Piktieji paukščiai, pelėdos ir vyruriai
Aš tai nežinau kas, nes vakare be 12 nemiegu, o ryte, nors ir sunkiai, bet keliuosi, o va savaitgaliais keliuosi visai nesunkiai, beveik tokiu pat metu kaip ir į darbą
Šiandien gavau du siuntinius, vieną į darbą, kitą turėjau pasiimt pati, bet pasirodo, abu pati užsisakiau
Vienos triznioja prieš faktą, o kitos po fakto, gerai, baigiu, mano širdis tai rami, nes aš tikrai stengiausi
Pakelkit sąrašą, kas dar negavę? Lietutis, Šarangė, Žuviukas, Katukas, Faraway tuoj gaus, Jurgite, kas dar?
Pinta - kremas pagal originalu recepta turejo buti sviestinis - jie puikiai forma laikao bet as dariau is maskarponesir giretineles, tai dėjau trputi zelatinos puikiai laike ir skonis buvo toks, kad zeltinos net neitartum