Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

vyras vesis mane į teatrą. Negalėjau supykt, nedažnai tokią iniciatyvą parodo :)

Super, koks šaunuolis  :bigsmile:  Neįsivaizduoju iš saviškio tokios staigmenos  :happy:

Aišku, yra dailių tų etikečių, gal ir pusė bėdos, bet poreikio nejaučiu. Tai dėl to ir įdomu, kaip kitoms, nes labai jos išpopuliarėjusios. Tik bandau suprasti.

Man gražu etiketės ant vaikiškų rūbų, ypač šalikų ir kepurių  :)  Kol kas prisiuvau tik prie sūnaus snudo. Gal ir daugiau kur rasčiau, bet kad tik 2 spalvų etikečių turiu, ne prie visko dera. Planuoju ateityje užsakyti rinkinuką vaikiškų ryškesnių spalvų (ten visokios ružavos-geltonos-oranžinės), siusiu prie dukros megztukų  :)

Ant savo, vyro rūbų kol kas nematau...

Ryt karate

Kazkas klauset koki dirza laikys, as varna nesigaudau tuose dirzuose, pasirodo oranzini

Aš klausiau  :)

Sėkmės egzamine  :4u:

Maniškis šiandien laikys mėlyną diržą. Pas mus tokių paruošiamųjų egzaminų nebūna, bet treneris atrenka iš grupės, kam galima važiuoti laikyt. Balto diržo aplamai nelaikė, palankė užsiėmimus keletą mėn ir vieną dieną treneris pasakė, kad jau galima pirkti kimono  :)

Meginukas is Olaivos merinu.

Po šio pavyzduko užsinorėjau iš aš ombre megztuko  :)

Iš tikrųjų mezgiau ir aš kažkada garsųjį Lolo kardiganą dukrai, galvojau, niekad daugiau neapsiimsiu nieko panašaus megzti  :hihihi:

Pirkau sidabrinės eglės ir rusvo melanžo :)

Berods šiuos ir aš turiu  :)

Aš tokį modeliuką sau atrinkau iš alpakos, iš vieno siūlo. Kada tik ateis jam eilė  :rolleyes:

13-2.jpg

O dabar prie kavos įsipyliau bayleys likeriuko ir mezgu.

Jetus, kaip skaniai nuskambėjo  :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas   :4u: 

Lace, Ristina turbut klausia apie 3-4 skirtingu siulu suvyniojima. Nes elektriniu gali susikut butent taip, jog mezgant masina nesidarytu linijos, o gautusi melanzinis mezgimas.

Bijau, kad šito bandymo Ristina gali ir nesulaukti.  :unsure: nes melanžai man iš esmės negražu  :blush-anim-cl: pirma asociacija - vaikystės močiutės megztos paprastos kojinės iš visokių sumiksuotų likučių  :bigsmile: 

Tas mano mezgamas ombre irgi melanžas, tai mezgu truputį dantis sukandusi... Toks mano "klientės" noras, tenka taikytis...  :oh: 

Pažiūrėjau į dontstop mezgamą liemenę ir nusistebėjau kokių vyrų būna  :blink: Maniškis tokią tai nebent įrėmus šautuvo vamzdį apsivilktų. O ir šiaip jam liemenės nevyriškas rūbas atrodo.  :oh: 

Atsakyti

Pažiūrėjau į dontstop mezgamą liemenę ir nusistebėjau kokių vyrų būna  :blink: Maniškis tokią tai nebent įrėmus šautuvo vamzdį apsivilktų. O ir šiaip jam liemenės nevyriškas rūbas atrodo.  :oh:

Tai va koks mano vyras pasirodo nestandartinis  :hihihi:  Patinka jam ir pynės, ir dryžiai, ir liemenės  :)  Liemenę antrą gyvenime jam mezgu, pirma buvo tik dėl to, kad siūlų per mažai buvo, o jis norėjo būtent iš jų. Bet taip patiko jam nešiot liemenę, kad dabar sako vien jų nori  :lol:  Šį kartą siūlų kaip tik pilnam megztiniui yra, bet neįkalbu  :) 

Pirma liemenė buvo tokia, beje siūlus rinko ir pirko pats be manęs :D 

SAM_0617_medium2.JPG 

Atsakyti

Tai gal jis pas tave koks kreatyvas prie meno?  :mirksiukas:  maniškio skonis tai labai jau konservatyvus...

Atsakyti

Va ką dabar rakalioju...

Priedas  IMG_0319.JPG   245,85KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0320.JPG   208,79KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0321.JPG   140,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dontstop, liemenė daili, tik kažką reikia daryti, kad kaklo iškirptės apačia taip netemptų, truputį vaizdą gadina.  :unsure: nors gal čia neskalbto foto, gal išplovus, patampius, pagarinus, viskas stoja į savo vietas?  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 29 sausio 2017 - 11:31

nelabai as prie visokiu techniku, bet visai seimai stikliukus is ali parsiunciau . kaina apie 1,5 - 2 eurus. galim nunest ir uzklijuoja specai. pas mus dukryte specas, visiems uzklijuoja. dabar atsargai vel uzsisakiau , kad nereiktu  verkt, jei  kas aniems nutiktu .

vakar uzbaigiau savo isardytaji  raudonaji. reik ziuret kas gavosi . biski keiciau  apacia .

liko du mezginiai ant virbalu.

as kaip Lace. man visoki ryskus melanza primena  mociutes mezginius ( kojiniu nemegzdavo). ale mano vaikystej  labai siulu pirkt nebudavo. tai  kaimynes uzsakydavo savo vaikams megztuku . pamenu daznai melanziniai  budavo. ir as ir brolis po viena irgi turejom toki.

o vat neryskus , labai panasiu spalvu  ( zalia su zalia, melyna su melyna, pilka su pilka)  ir dar nubruzuoti, man grazu :rolleyes:

trecia diena koseju. ana temperaturine sloga be kosulio praejo, tai dabar kosulys prasidejo, kad atrodo smegenis ir plaucius iskosesiu

Atsakyti

Tai gal jis pas tave koks kreatyvas prie meno?  :mirksiukas:  maniškio skonis tai labai jau konservatyvus...

Nelabai, nebent labai giliai širdy  :hihihi:  Karininkas mano vyras  :) 

Gražiai gaunasi melanžas, dar labiau užsinorėjau sau kažko tokio ...  :rolleyes: 

O liemenė jo, neskalbta fotografuota buvo  :)​ 

Atsakyti

Restar su gimtadieniu

Atsakyti

Sveikos,

Restar, su gimtadieniu tave. :4u:  Apkabinu. :friends:

Mano vyras išklausė kažkokią konferenciją, kur kalbėjo, kad  mezgimas yra iš esmės tos pačios prigimties, kaip programavimas. Tai sakė, kad nori pirkti mezgimo mašiną. :hihihi: Sakiau - gerai, pirk, tada man visokius lygius gabalus galėsi megzt, o aš tik užsibaiginėsiu mezginius.

Lace, gražiai gaunasi, tik lyg didokas  mergaitei.

Man  melanžas irgi dažniausiai ne prie širdies. Panašiai kaip Lace, asocijuojasi su grubiom močiutės kojinėm. Prisimenu dar prieš kokius 15 metų bendrabutyje su kaimyne rankdarbiaudavom, dalindavomės idėjomis ir įkvėpimais. O mano anyta gaudavo labdaros iš Švedijos, nes vienai labdaringai įstaigai skaičiuodavo buhalteriją. Tai kartais gaudavau iš jos siūlų ar medžiagų. Kartą pasitaikė tokia babinaitė melanžo, kuris kaip vėliau pasirodė, ir spalvą keitė, toks tarsi bluko. Tai man tada buvo taip negražu, kad nežinojau kur dėt. O kaimynė pamatė ir jai taip patiko, kad atidaviau jai ir dabartinėmis akimis labai įdomų megztinį nusimezgė.

Bet dabar kartais ima ir kai kur užneša.Kad ir savo ta ilgą megztinį su kapišonu nusimezgiau, o ombre irgi man gražu, gal ne visi, bet yra gražių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 29 sausio 2017 - 13:32

Restar, su tavo diena. Būk laiminga  :4u:​ 

Atsakyti

Su gimtadieniu, Restar  :birthday2:​ 

Atsakyti