vyras vesis mane į teatrą. Negalėjau supykt, nedažnai tokią iniciatyvą parodo
.
Super, koks šaunuolis Neįsivaizduoju iš saviškio tokios staigmenos
Aišku, yra dailių tų etikečių, gal ir pusė bėdos, bet poreikio nejaučiu. Tai dėl to ir įdomu, kaip kitoms, nes labai jos išpopuliarėjusios. Tik bandau suprasti.
Man gražu etiketės ant vaikiškų rūbų, ypač šalikų ir kepurių Kol kas prisiuvau tik prie sūnaus snudo. Gal ir daugiau kur rasčiau, bet kad tik 2 spalvų etikečių turiu, ne prie visko dera. Planuoju ateityje užsakyti rinkinuką vaikiškų ryškesnių spalvų (ten visokios ružavos-geltonos-oranžinės), siusiu prie dukros megztukų
Ant savo, vyro rūbų kol kas nematau...
Ryt karate
Kazkas klauset koki dirza laikys, as varna nesigaudau tuose dirzuose, pasirodo oranzini
Aš klausiau
Sėkmės egzamine
Maniškis šiandien laikys mėlyną diržą. Pas mus tokių paruošiamųjų egzaminų nebūna, bet treneris atrenka iš grupės, kam galima važiuoti laikyt. Balto diržo aplamai nelaikė, palankė užsiėmimus keletą mėn ir vieną dieną treneris pasakė, kad jau galima pirkti kimono
Meginukas is Olaivos merinu.
Po šio pavyzduko užsinorėjau iš aš ombre megztuko
Iš tikrųjų mezgiau ir aš kažkada garsųjį Lolo kardiganą dukrai, galvojau, niekad daugiau neapsiimsiu nieko panašaus megzti
Pirkau sidabrinės eglės ir rusvo melanžo
Berods šiuos ir aš turiu
Aš tokį modeliuką sau atrinkau iš alpakos, iš vieno siūlo. Kada tik ateis jam eilė
O dabar prie kavos įsipyliau bayleys likeriuko ir mezgu.
Jetus, kaip skaniai nuskambėjo