Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai ne lėliukas, o vyturiukas tu, Liniuka. ir natūralu, kad taip anksti atsikėlus - anksti lūžti. Man panašiai buvo, kai "dorai" buvau pradėjus eiti gulti, dabar vėl išklydau iš doros kelio kuriam laikui, kai nereikia į darb eiti.

Lusasistos dilema tai man tokia artima... Siūlų daug daug daug, o naujų noriu noriu noriu ir nežinau, kuriuos griebt pirmiausia, nes visi gi prašosi...

Mano šviesiai pilkas kačmyrėlinis megztukas sukritakaklis, mašina megztas yra pats mylimiausias namie tampomas, nes jau kai kur atnarose net įplyšęs, ale toks švelnus, toks mielas ir taip nesiburbuluoja, kad aš dievinu jį. reikėtų antram dubliui susikaupti, tik nežinau, ką derančio pridėti, nes, jeigu mašina megzti, tai vienas pernelyg "trapus" tas siūlas.

Žiū, Liniuka kol kas ir likus tokia viena originali su šilkinėm kojinėm, tai kitąmet ir aš gal būsiu išskirtinė - jau sugalvojau modelį ir siūlus net nuostabius radau kitiems metams :).

Atsakyti

Sarange jau mokinas meduolius dekoruot. Restar jau irgi sugalvojo plana. Man tada reik pradet megzt. Su savais tempais numegsiu skara iki kito swapo 😊 Ok dovanu be vakaro matyt nebus. Reik judintis is lovos, nes tuoj futbolas prasides. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 08 gruodžio 2017 - 11:40

Dėl tų kojinių...aš visai jų neplanavau megzti. Turėjau parsisiuntus 2 sruogas, t.y. 200 gramų siūlų, neįsivaizdavau kiek į tą kaklo movą sueis siūlų, mezgiau tokį pat dydį kaip mano pirktinė, movą mezgiau iš dvigubo siūlo. Tada pasvėriau dukros kojinę, pagal svorį supratau, kad išeis ir kojinės, tai va. Bet sakau, nori, išsiardyk, nusimegzk ką nors pagal save, galiu dar ir siūlų likučius atsiųsti :)

Atsakyti

ojei už kokias nuodėmes žadintuvas 5,40 ?

man 7,15 yra košmaras baisinis.

Aš ryte lūžinėju, vakare irgi lūžinėju, kas aš ?

Atsakyti

kaip noreciau  pasent iki tiek, kad lengvai vakare uzmigciau , kad vakare miego noreciau. o ryte galeciau keltis aksciau  be vargo...bet peleda ir afrikoj peleda . atsikelt 8 val be zadintuvo, man misija neimanoma. o ka jau kalbet apie 6 ar 5 .  vakar guliausi  12, bet iki pirmos tikrai prasivarciau, jei neilgiau .  siandien anksti prabudau. nu bet prazombiausiu dabar, o vakare atsigausiu ir vel miego nenoresiu

Atsakyti

Aš ryte lūžinėju, vakare irgi lūžinėju, kas aš ?

Angry birds 😁

Atsakyti

kalbant apie sukritakaklius, tai as eusu viena is megztos medžiagos pasisiuvus ir kasdien kol neskalbiu ir nešlapais nešioju po namus :wub:  :wub:  superinis man rubas :) ir dar ir kelnes is panašios smelines medziagos velveto pasisiuvau - nu jauciuosi viasai smagiai ir nebaisiai su jomis :D :D

Atsakyti

Nuoširduk, ar baigsi dabar teisintis! Aš irgi neatsakyčiau tokių kojinių prabangių, o ji - gali išsiardyti... Mielai su tokiom miegočiau, tik niekas man nenumezga :).

Mano mažoji, žiūrėdama į ekraną, irgi siūlus išsirinko megztukui, pačią gražiausią Drops alpakos spalvą...

Atsakyti

Ingriduska.... tu esi mano sese tuo lausimu :D :D bet as kol kas jaučiuosi turint pasiteisinimą :) pervargimas del mažo vaiko :D ir darbų derinimo :) o ir didieji dėmesio reikalauja :)

pas mane į duris pasibeldė fėja - nykštukė :) ir atnešė laišką nuo kalėdų senelio :) ju laukiu vaikio grįžtant - idomu kaip reaguos :)

Atsakyti

.... Kaip kokiam leliukui diena su naktim susimaišė :D

Vakaras su rytu susimaišė :hihihi:

Atsakyti

pas mane fejinas i duris pasibelde :P  tik dovana pasirodo ne man. :D jei ne vyro skambutis, kad lauk kurjerio, buciau apsidziaugus jau tokia diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidele deze gavusi .  o cia tik mashkes posparniai  :huh2: 

kacmyreli  pernai bandziau prieskaledas pabruzint. bet man sunkiai  jis slydo kazkaip. nutruko siulas, tai ir nebevargau. bet turiu minti pridejus sruoga medvilnes ar pusvilnes, kazka rankytemis  rakaliot.

dar jurbangines  merino vilnos  turiu. is vieno plonokoka bus ir  po skalbimo tas siulas linkes  mazet.  is dvieju perstora, ir priedo su vyru vargom, kol is dvieju giju padarem po viena ...tai reiktu det gija  kazko . radau  tokio pat grazaus  jurbanginio lino babinaite... nu bet sazine neleidzia  ( o gal drakius, ne sazine )  toki grazu lina sukist vietoj pridetinio siulo, kai ir vien is jo butu labai grazu numezgus.... tai vatreikstu uzsisakyt is  vernito kokio stabilizuoto akrilo, kad sruogyte pridet ... vel nauji siulai, vel laukt  ( o gal net  kisenetoji galetu but is ju :hmm: :D )  dar turbut noreciau bangelines sukneles. bet vel  siulu klausimas ko negaila ka su kuo  banguot.  o tokiu typ top likuciu ner. o jeibanguosiu, tada vel likuciu nauju atsiras... echhhhhhhhhh. kelkit kokiu megztukiuku , gal uzeis noras kaip sh...t.

Atsakyti

Nuoširduk, ar baigsi...

:blush-anim-cl: :notworthy:

Atsakyti