Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Egloške, su gimtadieniu :4u: 

Šiandien dar grįžau vakarines dovanėles peržiūrėt, nes vakar per miegus kažką žiūrėjau, tai nebuvau tikra, ar briedžius sapnavau ar iš tikro mačiau :D  Šiemet swapas beveik ant pusės megztas siūtas :D  Freke, o tu dar nors kiek mezgi?

Nu ką - laukiam toliau :rolleyes: 

Atsakyti

egloshke - esi nepaprasta, įkvepianti moteris ;) 

su gimtadieniu ir kuo mažiau kampų kitais metais :)

Priedas  eleborai-64432552.jpg   112,6KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

naikinimui galima kviestis draugus ir kaimynus :D  taipogi gimines ir artimuosius beigi bendradarbius

Atsakyti

Lietucio mergina jau kokia didele 😍😍😍😍😍

Vejas tikras vejas 😍

Ingridushka kaip ir sakiau vakar, su pipiriukais tamsta esat 😁😆

Atsakyti

Freke, o tu dar nors kiek mezgi?

Jau nebe...😊 nors siulu dar yra. Masina mezgimo kazkur antram aukste.🤐 Labiau trikotazus siuvu. Dar va senus pomegius prisimenu pazarstau akmenukus, karoliukus. 😊Nors ziema labai atgyja poreikis sarafanu megztu Eglei. Bet reik masina atsiremontuoti. Nes nuo stovejimo ne tik kad apdulkejus...

Reik brauktis iš sektos.... 

Atsakyti

Labas

Dar zinutes negavau apie dovana :)

Dirbu dirbu.....................

Atsakyti

Egloshke, su gimtadieniu :happybday:

kokiu graziu dovanu pasipyle.   mmmmmmm :santa2:

jungiuosi prie neissimiegojusiuju... :geda: vakar istiko mezgimo pabaigtuves. beliko susiut rankoviu siulikes. ( tikiuos po nuardymo  vienodo ilgio rankoves numezgiau. vat kodel nemegstu megzt atskirai rankoviu. abi is kart zymiai  paprasciau )  virbalai  atsilaisvino. vel neturiu  KA MEGZT. vakar iskilojau kruvas  bibliotekos siulu. siulu melejuonas. ka PIRMIAUSIA,  skubiausiai  noreciau megzt, nesugalvoju  :ax:  . minciu si kart perdaug, variantu daugybe. vat nuo ko pradet nesumastau . gal del to, o gal del kavos vakare, niekaip nejo uzmigt . ilgiausiia  varciausi , galvodama ka megzt... ryte anksciausiai  pabudau, tikedama dar  pasnaust , ale vel iskilo klausimas, ka megzzzzzzzzzzzzzzzzzzt, ir vel nebeuzmigau ... jauciu siandien noresiu VALGYT  del to :unsure:

na reik iki vakaro nusprest, kokius siulus pirmiausia ciupt. ir dar metu atradimas, iskilojus babinu dezes :hmm:  negi as pirkau sviesiai pilko rogutinio kacmyrelio :hmm: radau babina.  nu i kitas kacmyrelines panasia, o kad AS pirkau , nepamenu. jauciu  drakius pasinaudojo mano proto uztemimu ir papirko  kadaise :huh2:  bet laaaaaaaaaabai smagus toks atradimas buvo, jei ten tikrai tas siulas :hmm:

Atsakyti

Aš tai matyt senstu, nes paskutiniu metu kas rytą atsibundu tarp 5 ir 5.30, o laikrodis užstatytas 5.40. Tai keliuosi be streso. Nu bet vakare.... jau nuo 8 lūžinėju.... Kaip kokiam leliukui diena su naktim susimaišė :D 

Atsakyti

5, 40 žadintuvas :huh2: man pelėdai skamba pobaisiai :rolleyes:

Kaip Miglė į šuniuką reagavo, gal jau jai tokie per vaikiški dalykėliai? Mano tai dar tokia vaikiška, tai net miega su juo :D

Egloshke, su gimimo diena, lįsk greičiau iš kampo, netupėk, saulėtų ir nuotaikingų dienų :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

As tai vakarais luztu. Bet prabundu nakti po kelis kartus. Pvz uzvakar luzau gal 10. Bet sviesa  palikau, knyga ant ant pagalves. Nakti kaip sokau is lovos lyg uz koju kazkas patempes butu..... sviesa isjungiau, knyga ant staliuko padejau, bet nebenuluzau taip greit. Telefonas rode 00.32 

Atsakyti

Nuoširduk, tai ar gali nedžiugint šitokia meilybė :wub:  Prisisegė prie kuprinės ir vaikšto laiminga :D 

Man vyturiui 5.40 labai normaliai :D  O va 22.00 tai jau ragai :B 

Atsakyti

nu mano žadintuvas man pelėdai skamba 5.45 ir nieko.atsikeliu :) neknapsau nei dieną nei vakare

tiesa 21.30 jau lovoj :)

ko nepadaro gamta tą gyvenimas priverčia padaryt :)

Atsakyti