Šarange, ir ne mezgime eksperimentoooooji?
kaži kada čia drakiai rinksis kavos Ank?
Buvo planas gal net ryt galvojau prasimegsiu šian pavyzdėlių ir tiksliau žinosiu ko man reik ir ko drakius nori bet ryt sutuoktinis įtaisė man pasimatymą su statybininku negaliu atsisakyt
Labas rytas.
Toks jausmas, kad visą naktį sapnavau kažkokius dovanų išpakavimus - ne tai pati pakavau, ne tai mano siųstas pakavo, lyg dar kažkokia užsilikusias smulkmenas...
Likus valandai iki kėlimosi skausminga pažadino pažastinės votys. Nu šįkart žiauriai skausmingos, negaliu rankos padėties keist. Matyt reikės šiandien net sportuot neit. O paskui atsibudau pusvalandis po žadintuvo ir niekaip net neprisiminiau, kaip aš jį išjungiau. Kažkur aplink klaidžiojo mintis,kad šeštadienis, tai gal skambant žadintuvui taip pagalvojau ir išjungus atsiguliau, bet to neatsimenu.
Lietuti, labai graži suknelė, o svarbiausiai sukasi
Žuviuko mažylis nepaprastai gražus, net megztuko nelabai matyti...
Labas rytas
Prisijungiu prie tų, kurioms trūksta miego
Lietuti, nu kokis grožis suknelės Ir dar kliooošinė Panikė laiminga, mamytė šaunuolė
Žuviuko ikriukas paaugės Akyčių grožis
Labas rytas:)
vis dar is lovos.... ner taip blogai tie biuleteniai kai pagalvoji. pasamone vis norejo jau poilsio:) tik kad pareiga nemoka tiesiog sustoti ir ilsetis.
aisku istorija nutyli kad bakarais po 2-3 val vis padirbu:) kad nebutu soko grizus:)
labas rytas
uoj kokiu gražių vaikų užderėjo
Vėjuko akys užburia tikrai
O madam makalai labai tinka ta suknytė..grožių grožiai
gadget klausimėlis kaip tu tą lašelį mezgei?siaurinai palei kraštus ar tiesiai mezgei paskui dar akių uždėjai?
ingridushka- tu irgi kaip tos tetulytes:) Nu gi mes nesiskundziam kad vejas yra vejuotas:) kaip tik sakyciau dziaugiames ir vyras ir as nuo jo bajeriu apsale esam:) ir nuo to kaip jis moka atvirai ir aiskiai emocijas reiksti:) kaip nuosirdziai kasdien paklausia Kuij tetis, kui mama, kuij boubouar kuij vauvauvau:) zinoma kai jau 23:30 ir pats luzti is nuovargio... ir namie jau sviesos isjungtos, o mazasis pasprikes ia lovytes laksto po kambarius nelreipdamas demesio nei kad tamsu nei lad nelabai kas matos... dar po to uzsidaro suns narve ir krykscia is dziaugsmo.... pagalvoji -tai kur tos ribos??? bet esme, kad su Veju i gyvenima atejo pilnatve ir musu veidus daug dazniai sypsena puosia:) nes nu.... pirmasis palyginus auksinis vaikas buvo:) o as taip laukiau kada kokia zbitka padarys taip ir nesaukiau:) per dau gerumo, paklusnumo ir atsakomybes pas ji:) tikiuosi su paauglyste tai neisnyks:)
Aš netikiu vardo įtaka absoliučiai, labiau mes žinodami priskiriam kažką.
Užauginau Ugnių, jis buvo ir yra nuostabus, ramesnio ir išlaikytesnio nė regėjus nesu
Aš Ingrida o pamatytumėt tą itališką pusę, vyras mano sako jėzau jėzau iš kur pastave tai
Aš kartą susipykus trenkiau taip šarvo duris kad išlėkė akutė...
Taip kad tie vardai su būdu nebūtinai turi sąsają.
Šį vakarą puošim eglutę, bet kokia graži ir nepuošta ))
Eglutės labai pavydu... nera pas mus kur statyti - tiesiog nėra kur. nebent kabinti... ir jaubuvau susiradus kabinamą bet n gi zaisliuku dar neturiu tinkamos spalvos ir MB sake palauk ispardavimu - tikrai bus viskas daug pigiau ir kitais metais jau kabes nuostabi eglute
pas mano vyra didybės maniją, nupirko tokią kad 1,70 cm teko nutrumpinti, o tai kas liko remiasi i lubas ))
Tik neskarota tokia, ne amerikoniška, ten gražios būna
labas rytas
kokie vaikiukai temoj ir rūbeliai visai nieko
taig taigi, įtariamųjų ratas siaurėja
aš tai tikiuosi, kad ne šeštadienį bus mano dovana. būsiu išvykus visą dieną.
nors iš kitos pusės tai nieko blogo. vakare galėsiu paimt, jei ne pašte. pratęsim malonumą
nu gal ir mes savaitgali puošim eglutę...tiksliau kokį kėnį ar ką ten vaikis jau prašo