Vaikai miega.
Čia prisiminimas, bo visą savaitę kepa.
Labos
kol perskaitau, tai pas jus jau gili naktis
Nuostabios dovanos
Pas mus žiema netikėtai greitai. Prieš porą dienų buvo +20, rytoj sniegą žada Perspėju, jei snigs, tai gali ir mano dovana iki manęs ilgiau eit. Nes jei jau sninga, tai pas mus stoja VISKAS. Niekas nedirba, niekas niekur su vasarinėm padangom nevažiuoja. Tik visokie IT turi iš namų dirbt Su visais vaikais, namus siaubiančiais (nes darželis, žinoma, nedirba...).
Kadangi podiumas laisvas ir žiema, tai dar viena skola Mezgiau ilgesnes rankoves, tai kol numezgiau, jau tik tik
Nu ir išsiliejęs vaizdas, bet svarbiausia savybė - suuuukasiiii
Ir aš prisidedu prie sveikatos linkėjimų Po kibirą kiekvienai, kuriai reikia
Ciberžolė tikrai geras daiktas, tik aš kapsulėm geriu. Man ir šiaip Indijos gyvenime bifffkį per daug kartais Ir astaksantiną dar geriu, kai nepamirštu.
Vėjukas jau į Vėją virsta Akys užburiančios, megztukas labai tinka
Labas apswapėtas rytas Lateeeee iš vaikiško puoduko! Jou, mano namuos suaugusių puodukai iki 90 ml, vaikiški - nuo 200 ml.
Kisenes megsiu ilgiaunegu visa suknele.. O ka dar kalbet apie vegalybines rankoves.... Juolab, kad dar nesugalvojau kaip jas suombrint...Kaip gerai, kad blublekė bus bekišenė .... Einu, atsiprašysiu, kad buvau pamiršus per darbus ir kvyyyyy. Kavos?
images (1).jpeg 4,27KB 0 Parsiųsta kartų
Kavos kraniukas
Ir servizzzzzytis. Suaugusioms moterims.
Ir toms, kur vėjai: galvose, namuose, kalėdųlaukimopiniginėse...
Viskas bus gerai. Pedikiůrus tik pasidarykim.
0dde34a6977a9c22e817ec253087f165.jpg 45,29KB 0 Parsiųsta kartų
Labas rytas
kaip man truksta miego.
reiks gaut is kazkur.
Saki senstant maziau miego nori...nesamone
Lietučio dukriukas wau. Grazi sokejele.
ir zidini turit...kazi kam kur silta zidinys. Nu bet va kai pasnigs uzkursit ir bus Kaledos.
Vejuko del siautimi nekaltinkit...patys taip pavadinot dabar kelkit bures ir pasiplaukiokit :-D
nezinau ar jau imt kavos ar dar valanda laukti kol tikrai noresiu
Labas rytas,
Jei Restar gali pramiegoti, tai aš galiu atsikelt 6h be žadintuvo
gadget - aha, kavos kaži kada čia drakiai rinksis kavos Ank?
Lietuti, labai graži suknelė, labai,... bet jūsų temperatūrų skirtumai tai nesuvokiami, kur jūs nesirgsit...
Nu mano tas eksperimentas užburtas, vakar taip užputojo viskas, kad siaubas, šiandien rezultatai pasikeitė