Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vaikai miega.

Čia prisiminimas, bo visą savaitę kepa.

Atsakyti

Jetau koks Vėjukas užaugęs  :wub: 

O rytoj nudžiuginta bus Faraway. Tikiuosi neužstrigs siunta kaip šiandien

Atsakyti

Sveikatos ir vaistažolių visoms, nesirkit.

PS čia vieną būdą ciberžolei gert nugirdau: 1.a.š. ciberžolės išmaišyt kefyre su 1.v.š. alyv.aliejaus, ant peilio galo pipiro. Vysks. Toliau saviveikla, deda cinamono. Aš dedu druskos. 

Ryžkus ryto kokteilis 

Atsakyti

Labos

kol perskaitau, tai pas jus jau gili naktis :D

Nuostabios dovanos  :wub:  :wub:  :wub: 

Pas mus žiema netikėtai greitai. Prieš porą dienų buvo +20, rytoj sniegą žada  :blink:  :blink:  :blink: Perspėju, jei snigs, tai gali ir mano dovana iki manęs ilgiau eit. Nes jei jau sninga, tai pas mus stoja VISKAS. Niekas nedirba, niekas niekur su vasarinėm padangom nevažiuoja. Tik visokie IT turi iš namų dirbt  :B Su visais vaikais, namus siaubiančiais (nes darželis, žinoma, nedirba...).

Kadangi podiumas laisvas ir žiema, tai dar viena skola :) Mezgiau ilgesnes rankoves, tai kol numezgiau, jau tik tik  :unsure: 

1_medium2.JPG

57C4423B-A91D-4FFB-BEB7-15D13D11CF68_med

Nu ir išsiliejęs vaizdas, bet svarbiausia savybė - suuuukasiiii  :yahoo: 

C35AFD5E-2B6E-4F30-900D-2DA850F1DD21_med

Atsakyti

Olaivos keksas daug skaniau žiūrisi už parduotuvinį  :wub:  :wub:  :wub: 

Ir atskiras ačiū Olaivai už apšvietimą, kad ir vaikiškų tokių dalykų būna  :wub: 

AE5BBCF4-72C9-4CE0-A881-39B2EC20003C_med

Atsakyti

Ir aš prisidedu prie sveikatos linkėjimų  :4u: Po kibirą kiekvienai, kuriai reikia  :4u: 

Ciberžolė tikrai geras daiktas, tik aš kapsulėm geriu. Man ir šiaip Indijos gyvenime bifffkį per daug kartais  :rolleyes: Ir astaksantiną dar geriu, kai nepamirštu.

Vėjukas jau į Vėją virsta  :wub: Akys užburiančios, megztukas labai tinka  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 08 gruodžio 2017 - 06:11

Labas apswapėtas rytas Lateeeee iš vaikiško puoduko! Jou, mano namuos suaugusių puodukai iki 90 ml, vaikiški - nuo 200 ml.

Kisenes megsiu ilgiaunegu visa suknele.. O ka dar kalbet apie vegalybines rankoves.... Juolab, kad dar nesugalvojau kaip jas suombrint... 
Kaip gerai, kad blublekė bus bekišenė .... Einu, atsiprašysiu, kad buvau pamiršus per darbus ir kvyyyyy. Kavos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 08 gruodžio 2017 - 07:21

Priedas  images (1).jpeg   4,27KB   0 Parsiųsta kartų

Kavos kraniukas

Ir servizzzzzytis. Suaugusioms moterims.

Ir toms, kur vėjai: galvose, namuose, kalėdųlaukimopiniginėse...

Viskas bus gerai. Pedikiůrus tik pasidarykim.

Priedas  0dde34a6977a9c22e817ec253087f165.jpg   45,29KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas

kaip man truksta miego.

reiks gaut is kazkur.

Saki senstant maziau miego nori...nesamone

Lietučio dukriukas wau. Grazi sokejele.

ir zidini turit...kazi kam kur silta zidinys. Nu bet va kai pasnigs uzkursit ir bus Kaledos.

Vejuko del siautimi nekaltinkit...patys taip pavadinot dabar kelkit bures ir pasiplaukiokit :-D

nezinau ar jau imt kavos ar dar valanda laukti kol tikrai noresiu

Atsakyti

Ingriduška, kai už lango +2 ir drėgmė 60 proc., sienos kartoninės 3 mm storio, tai židinys visai nieko  :P Nors šito dar pakūrę nebuvom, su kondiške paprasčiau ir visam bute šilta. O šiaip tai padaro jie minimalų židinį ir nuo to nuomos kaina kyla  :B 

Atsakyti

Labas rytas,

Jei Restar gali pramiegoti, tai aš galiu atsikelt 6h be žadintuvo :D

gadget - aha,  kavos :sutinku:  kaži kada čia drakiai rinksis kavos Ank? :D

Lietuti, labai graži suknelė, labai,... bet jūsų temperatūrų skirtumai tai nesuvokiami, kur jūs nesirgsit... :4u: 

Nu mano tas eksperimentas užburtas, vakar taip užputojo viskas, kad siaubas, šiandien rezultatai pasikeitė  :mad2: 

Atsakyti

Ank? 

Ne ryt, ok? Mano drakius pažadėjo Kaune pažaisti.

Atsakyti