Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vaikai dar nemiega????

To paties norėjau paklaust :) a ne laikas kepėjam sapnų debesis su šaukštais maišyt? ;) mano kepėjai nesulaukė kol biskvitas atvės,buvo sutupdyti į patalus, tik prižadėt turėjau,kad puošim ryte ir kad tėtukas naktį po kašio nesuvalgys :D tai ką, sėdžiu, swapinu, saugau  :lol:​ 

Atsakyti

Dailiojo čiuožimo, vienžo.

Aj, bet užtat kokia šventė ir kreizas.....

Faraway, bet ir užlankstei su telieeefonu  :angel2:  Grybų kepėjai... Joa.... Jie tokie.... Dabar sausainius keturiom rankom kepa, miklieji mano. Pirmus vyras kontroliavo, tai pirmą kartą buvo cukraus pagal recieptą, sakė patys - salduuuu labaaaai. Gi sužiūrėjo, kad tiksliai būtų įdėta...

Galvojau rasyti Pintos. Aisku prie pastomato supratau kad jo neturiu ir uzrasiau MB. Vaziuodama is darbo snd galvoju ji tikrai tikrai skambins. Nuojauta. Reikia perspeti. Bet aisku grizau tai ta tai ta ir isijungiu lpexpress puspali ir rodo kad siunta isimta pries kelias min. Einu pasiimti telefono skambint jau MB kad gali sulaukti skambucio ir kaip tik skambina pats!!! Nespejau :)

Atsakyti

Šoka gavo TB? 😁

Atsakyti

mano vaikis vakarais taip atgyja, kad neužmušamas..... nu varinėja kaip raketa po namus :D o visiems atrodo toks nekalto veido ir didelių užburiančių akių :D tik kai tose akyse pradeda šokinėt velniukai.... ir aplinka netrukdo jiems pasireikšti supranta kad čia ne koks pupų pėdas - tikrai nerasi kur padėjai :D :D

nu o jei vardą dar išgirsta tai praideda marazmai - nereikėjo tokio duot :D nu nors imk ir papasakok ką jų vardai reiškia :D :D

ir pažiūrėkit kokia apdairi buvau megzdama paltuką :D :D dabar jau tik megztukas belikęs iš jo :D :D o atrodo kiek čia nuoto vasario praėjo :D :D

Priedas  vejas.png   572,56KB   1 Parsiųsta kartų   Priedas  vejas1.png   633,17KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 07 gruodžio 2017 - 23:18

Šoka gavo TB? 😁

Ti jis zinojo kad siusiu kazkur kazka :)

Atsakyti

Paltuko/megztuko tai nelabai matos, bet akių mėlynumas  :wub:​ 

Atsakyti

Ti jis zinojo kad siusiu kazkur kazka :)

O tai jis pratęs, kad siųsdama jo numerį rašai? :D

Atsakyti

Tiksliau, pratęs, kad po tavo siuntų jam skambino visokios moteriškės? :D

Atsakyti

Ne. :) bet suprato kad is tos operos greiciausiai. :) 

Atsakyti

Koks pasikeites Taifunas! Nebepazinciau... Blondis! 😁 paltuko modelis nemirtingas man irgi vis dar kyla noras kazkam numegzt 😁

Pinta, kam ryt ruostis? Ar darysim pertrauka? 😁

Atsakyti

Tos žydros žydros akys panašios į štilį o ne į uraganą. :)

Atsakyti

Nu ... ne visokios, o TOKIOS.

Atsakyti