Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš pasitaisiau ir tvirtai prisisegiau keletą karūnų Trydos ir nieko nemoku per mažai pasistengiau.

karunuota oh karunuota

jokiu nauju techniku jokiu.....jokiu 

Atsakyti

Nu ne. Kitais metais sugrįšim į doros kelią ir vėl gaminsim ir siųsim po vieną nediduką daiktelį.  Aš pradėsiu iš kart po naujų :B  Dar yra variantas daryt teminį. Tada nebus kur įsijaust :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 07 gruodžio 2017 - 22:40

Aš tai spėju, kad kitais metais drožinėsim  :D nes šiemet dar (DAR kol kas...) nebuvo,o naujų technikų ne viena jau išbandė  :victory2:​ 

Galiu jau dabar drožimo masterklasus pas savo vyriškį užsakyt :angel2: Ir dar kokio dailiojo pjaustymo, litavimo, virinimo, akmens šlifavimo...  :D  :B​ 

Atsakyti

Katuk, o pamušalas drobelė ar linas pas Kerpeną delninukėje? Žiauriai gražus 😍😍😍😍😍 turbut avikos tekstile arba danesa.... nes nematytas

Atsakyti

Galiu jau dabar drožimo masterklasus pas savo vyriškį užsakyt :angel2: Ir dar kokio dailiojo pjaustymo, litavimo, virinimo, akmens šlifavimo...  :D  :B​ 

Oooo, kiek dar visko nebandyta!!! :D Tai jau laikas tikrai, nes gi reiks įvaldyt per metelius :D

Atsakyti

Katuk, o pamušalas drobelė ar linas pas Kerpeną delninukėje? Žiauriai gražus 😍😍😍😍😍 turbut avikos tekstile arba danesa.... nes nematytas

Matytas :D  gi Saulėlydžio kapšiukas iš tokios pat. Kai pamačiau, tai iškart vieną karūną pasitaisiau :D​ 

Linas. Danesa.

Atsakyti

Dabar papasakosiu kaip omniva isdure mane. Spaudineju f5 nes kaip kaune taip kaune siuntinukas..... ir taip tik pyst pasikeite. Pas kurjeri!!!! Ir tuo pat metu sms nuo omnivos ateina. Pirma mintis: nejaugi sumaisiau siunteja ir gaveja. Kol paskaiciau kad kurjeris Vilniuj o sms man... biski strioko buvo :D

Atsakyti

Sakau  tundra as 🤣😂 pamirsau kad maciau. Bet burbuliukai uzveze 😊

Bet as visgi pavojinga moteris! Dyzelis plius parakas nieko gero nežada 😈😈😈😈💣

Atsakyti

taip,tema-skara ar kaklašildis.nebus kur plėstis :)

Atsakyti

Nu va as iskart po triju karaliu pradesiu...tikrai baigsiu iki swapo

Atsakyti

Galiu jau dabar drožimo masterklasus pas savo vyriškį užsakyt :angel2: Ir dar kokio dailiojo pjaustymo, litavimo, virinimo, akmens šlifavimo...  :D  :B 

Dailiojo čiuožimo, vienžo.

Aj, bet užtat kokia šventė ir kreizas.....

Faraway, bet ir užlankstei su telieeefonu  :angel2:  Grybų kepėjai... Joa.... Jie tokie.... Dabar sausainius keturiom rankom kepa, miklieji mano. Pirmus vyras kontroliavo, tai pirmą kartą buvo cukraus pagal recieptą, sakė patys - salduuuu labaaaai. Gi sužiūrėjo, kad tiksliai būtų įdėta...

Atsakyti

Vaikai dar nemiega????

Atsakyti