Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O šeima pati kalta, kad tokio gėrio nevertina :).

Aš net galvojau darbe pasilikt, kai paragavau viena likus po darbo. Bet paskui vien dėl įdomumo įsimečiau, galvoju, ar supras, kas čia. Galvoju, kažin, jei nebūčiau pasakius, kad moliūgas, gal būtų nelikę. :rolleyes:

Atsakyti

Aha, paguodet,  tipo, as irgi neidejau sokoladu, TIK cukatu, TIK riesutu sokolade, TIK, suniukui, tik kaciukui, tik vyrui,  Tik kaimynui.... 

Atsakyti

Beje, šviečiamosios, matydamos mano gautos dėžės dydį beigi turinį, klausė, koks teeee pas mus sumos limitas. Sakiau, mes bent jau esam sutarę, kad megztukų ir suknių nesiunčiam.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 gruodžio 2017 - 22:23

PS vaikai puodelius jau pasidalino  :wub:​ 

Atsakyti

Restar, čia ne į temą, bet gyvai mudvi juk buvom kartą susitikusios pas Vincį Kaune?

Atsakyti

Oi zandai uzkaito 😊😊😊 ačiū už faina pokalbį 😁

Priedas  20171205_140232.jpg   144,59KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20171205_140243.jpg   99,83KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Beje, šviečiamosios, matydamos mano gautos dėžės dydį beigi turinį, klausė, koks teeee pas mus sumos limitas. Sakiau, mes bent jau esam sutarę, kad megztukų ir suknių nesiunčiam.

Bet man rodos kitais metais jau bus. 

😁😂

Atsakyti

Kitais ir as matau kad gali istikti suknios...nebent Freke su replem varžtukus smegenyse visom prisuks :yahoo:  :angel_not:​ 

Atsakyti

Kavos puodeliui jau per vėlu, o citrininis sokoladas tikeai wau. Su cinkeliu :wub:​ 

Atsakyti

As tai gero sikolado jau pradesiu ieskot 😁

Atsakyti

Aš tai spėju, kad kitais metais drožinėsim  :D nes šiemet dar (DAR kol kas...) nebuvo,o naujų technikų ne viena jau išbandė  :victory2:​ 

Atsakyti

PS vaikai puodelius jau pasidalino  :wub:​ 

:wub:  pamaciau juos ir jie man tokie kalediski. Pagalvojau apie grybu kepejus :) kai issiunciau siuntini pagalvojau, kad reikejo jiems dar dziovintu grybu ideti :)

Atsakyti