Freke mieloji.... tu tokia faina smarki su paraku ten kur reikia.... Negi tikrai nerimavai? Tobuli siuviniai, maišiukai, tašiukas i parde eit. kaip tik skaiciau kad taupyt reikia pradedant nepirkt maisu PCentruose. Nesiuosiuosi ji ziema. auskarai puikūs. Sidabras tinka aš tik auksų nenešioju. Labai gražus laiškas. Nuostabioji apkabinu tave. Ačiū už pilnus maišus laimės.
Gadget parodyk plyyyyzzz dar daigggto aiškesnę foto ir kas dar ten dėžėj buvo
20171207_214835.jpg 228,51KB 0 Parsiųsta kartų
Dar kartą ačiū, puikioji mano Fėja!!!
Paskleidžiau mezgėjų kosTmosą tarp beveik nemezgančių, papasakojau apie ikikalėdinio karštymečio džiugesį, ir su pavyzdžiais
Iš pradžių, po žinutės, užgriuvo mirtini darbai. Paskui kamščiai. Paskui pagalvojau, kad gaaaal cykiai pasiiimsiu ir palauksiu. Pavyko cik pasiimt, atlupau ir džiaugiaus draugijoj. Tokia burbuliukų nuotaika
O aš
Per swapo malonumus jau antra diena pamiršau paimt MB kelnes iš siuvyklos ir ryt eisiu darban taukinais plaukais
Nu ir jau beveik pati patikėjau, kad maniškė dovana bus iš Amerikės
Aš tai galvoju, kad gi nėra čia koki standarto, kad turi būti tai, tai ir anai, kad reikia visa šeima pasirūpinti ir dar augintiniais . Tik tiek, kiek norisi. Pamenu, kaip Šarangei buvau džiovintų baravykų su jaučiu įdėjus . O kaip fainai Ingridukas pernai makaronų su padažais turbūt (šito nepamenu) Abelo. Tavo moliūgų maišiukas įspūdingai atrodo. O šeima pati kalta, kad tokio gėrio nevertina .
Freke, suuuper!! man ir tokio pirkiniam reik Gali versliuką ir tu daryt ;) Olaiva su savo keksais, tu su maišais ;)
PS taaaip, daigtas susišaukia su nauja rankine ir lūpdažiu (BURJOIS rouge edition souffle de velvet, rrrrekomenduoju, puikūs).
Ech koks fainas šįmet swapas
Gagdet su swapine dovana kaip koks misionierius nemezgančių žemėj gerąją žinią skleidė
Aha, labai fainas tikriausiai ir todėl, kad daug dalyvauja
Labai fainas
Aš irgi šokoladų nedėjau, tik riešutai, aplieti šokoladu ir Miglutei šokoladinį šuniuką (tikiuosi iš 2 šuniukų nors kuris patiko?)
Dovanos labai fainos abieju
nu va, Kerpena, liko mažiai tavo be saldumynų...... nemėgsta moliūgų?
Dažnai psichologija suveikia, mano vaikai net neragavo siūrelio "apelsino su morkom"