Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Qqte,cia as skaitau Kotrynos Medici ispazintis
Mezgu coton merina ir pradedu galvot kad 7 gali neuztekt.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kacumota: 28 sausio 2017 - 15:42

Labas.

Niuma nematau spalvos :(

Atsakyti

Labos

turiu drakių siūloholiką  :B Šilkai buvo su labai gera nuolaida... Rasiu laiko, nufotkinsiu (dar lovoj tupiu). Spalvos ir švelnumas  :wub: 

Skaitau The Professional Woman's Guide to Getting Promoted  :B Silpna vieta mano... Man lengviau visą pasaulį iš naujo sutvert nei paaukštinimo paprašyt. Jau pagaliau buvau išdrįsus ir vadovas sutiko. Reikėjo tik įgyvendint ir jis į kitas pareigas išėjo  :frusty: Dabar drąsą kaupiu pokalbiui su nauju vadovu.

Atsakyti

Lace, papasakosi kaip mezgasi iš "elektriškai" suvyniotų siūlų :) labai būtų reikalingas pirkis :bigsmile:

Atsakyti

Lace, papasakosi kaip mezgasi iš "elektriškai" suvyniotų siūlų :) labai būtų reikalingas pirkis :bigsmile:

Tai manau, kad megsis taip pat, tik vyniosis greičiau ;)

O pirkio tai teks dar palaukti, kol pagamins  :unsure: 

žinot patarlę - skūpus moka du kartus? Tai vat šiandien betaupydama 4 eurus "pragrojau" 16, plius dar važininėjimą po miestą, kurą ir laiką...  :(  važiavau telefono apsauginio stikliuko nusipirkti. Užėjau į oficialią "obuolių" parduotuvę, apžiūrėjau stikliuką už 20€ ir pagailėjau pinigų, kitoj ne tokioj originalioj parduotuvėje nusipirkau analogišką už 16€  :unsure: grįžau namo ir labai drąsiai ėmiau tą stikliuką klijuoti (gi mačiau kaip tai daroma ir instrukciją paskaičiau)...  :B ir šš...s man gavosi, oro burbuliukai po tuo stiklu niekaip nesidavė pradanginami...  :oh: Mano gražuolis naujas telefonas atrodė mažaug taip pat gražiai kaip tarybiniais laikais "po blatu" gauto importinio televizoriaus pultelis, įkištas į celofaninį maišelį...  :sleep: nužliumbiau posmelį - labai buvo apmaudu, pikta ant savęs, gaila prateriotų pinigų... ir nuvažiavau pas oficialius pardavėjus, kad uždėtų man naują stikliuką... Vat tokia vat gavosi investicija  :oh: 

Atsakyti

Kacumota ar idomi?turiu pasidejus panosej galvoju verta ar ne

Atsakyti
Sveikos. Ilga diena šiandien buvo. Ryte sportas, tada vežiau Miglę į gimtadienį, paskui šachmatų varžybas. Dar atradom naują piceriją. Nerealiai skanios picos, bent man tai pačios skaniausios ragautos, kepa tikras italas krosnyje. Bonocosi restoranas Oze. Labai rekomenduoju. O dabar prie kavos įsipyliau bayleys likeriuko ir mezgu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuka: 28 sausio 2017 - 21:08

Kerpena,mano bernaiciui pries kelis buvo temp auksta sukilus.buvom sveciuose,ten vaikai zaide,daug ispudziu,vasara,sveikas kaip ridikas buvo.atsigule pietu miegot.pabunda su 40°C.koju nejaucia.tai greit gargdzuose i priimamaji.ten suveike vaistai,ligos nerado,praejo ir nepasikartojo...

Turejom nuostabia diena.fraze "ir Kaune galima gyventi" pasiteisino jau niolikta karta :))

Buvom mazajam teatre,vietu 50,o ziurovu 20.ziurejom "Kotonai paryziuje".tuo paciu i kita spektakli bilietus nusipirkom.po to aplankem legendine "Kregzdute", nauja Knygu ministerija,pasliauziojom laisves aleja,apziurejom nauja autobusu stoti,zemelapy keliemskeliems vilnieciams parodem,kaip laisves al rasti:) ekskursiju pilnos grupes vaikstinejo po miesta :) o dar gavau siulu palete,tai galvoj milijonai planu <3

Atsakyti

Sveikos, Niuma, ar tavo parduodami siūlai tinkami pynėms?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 28 sausio 2017 - 22:01

Lace, as kaip tik internetu uzsisakiau grudinto stiklo apsauga savo Samsungui, uz 4 e. Tai dabar labai tikiuosi, kad nebus kaip tau...

Labas. Niuma nematau spalvos :(
Atvaziuok siandien arba ryt i namus. Pamatysi :) 

Sveikos, Niuma, ar tavo parduodami siūlai tinkami pynėms?
Nezinau kodel turetu netikti. Jei apie plonuma, tai galima det 2 siulus. Tada 100 g gaunasi 230 m. Toks storesnis siulas. Megztiniam pats tas.

Koks pasaulis mazas. Vakar vyro giminej vienas pristate savo nauja drauge..... jo nauja drauge- mano buvus klasioke. Nu tai turejom ka veikt visa vakara , kol atsipliurpem uz nesimatymo metus. Ir visus apkalbejom :D ir dar issiaiskinom, kad Prusaitis vyro antros eiles pusbrolis ir dalyvauja gimines baliuose. ( pvz., Beata- mano antros eiles pussesere :) ). Giminiu krastas ta LT. Lietuti... pasikelk saviverte nuo plintuso ir pirmyn. Niekas kitas uz tave nepastoves. Ir tavo svajones neigyvendins. Arba tai pataps jo igyvendinta svajone.  As pagaliau per tiek metu isisamoninau, kad sugebu dirbt daugiau, nei vidutinis mano kolega, jei po mano isejimo dirba 3 zmones ta pati, ka as dariau viena :) del to drasiai kuriu savo versla dabar, nes turiu laiko atsistot savarankiskai ant koju. Zinau, ka as sugebu ir kiek galiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 29 sausio 2017 - 07:57

niuma nereali - šiandien jau mano du kamuoliukai keliauja į Vilnių ir man nereikės nieko ardyti. Labiausiai tai džiaugiasi dukra, kad neardysiu ir kad nemarginsiu, nes jai labai patinka spalva.

Gražus mėginukas ir gražiai pereina spalvos. Po kiek čia siūlų?

Tai kad man nesunku :) svarbu, kad atsiminiau, kas dar sita siula pirko sau. I lentyna :D

4 siulai. Keiciau po 1. Ten kur platus tarpas- irgi 2 kartus pakeitimai daryti- zalsvas ir melavas siulas. Bet intensyvumai tie patys, del to i akis nekrenta.

Lace, Ristina turbut klausia apie 3-4 skirtingu siulu suvyniojima. Nes elektriniu gali susikut butent taip, jog mezgant masina nesidarytu linijos, o gautusi melanzinis mezgimas.

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Porą dienų pykau dėl nenusisekusios suknelės :lol: , bet vakar vėl paėmiau virbalus į rankas  :)  Vyras užsisakė liemenę. Pradėjau 6tą projektą  :geda:

SAM_2137_medium2.JPG

Dryžinu Kauni žaliai-geltonus su norfine pusvilne taupinės spalvos. Mezgasi labai greitai, tokį visai padorų gabalą, gal net pusę priekio ar nugaros, numezgiau per 2 filmus  :) Virbalai 3 ir 3,5. Jei taip ir toliau, gal dar sausį pabaigsiu  :rolleyes:  Jei nesiblaškisiu į kitus projektus. Vyras labai skubina kažko...

Atsakyti