Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O skeltukas išvis būtinas?

Manau, nereikalingas :)  bet toks buvo noras :D

Atsakyti

Ristina, dailus sijonas. Bus sunku net suprasti, kad čia megztas.

Atsakyti

Čia daiGtas bus megztukas :D, modelis dar formuojasi bemezgant :D kad ir plėmukas, bet vaizdas tas pats, nes numegzta tik nugara ir visa vienodu raštu :D

Siūlas 3m išlaikytas (kaip vynas) Drops alpaca mix :D

Toks raštas

358_rose_lg_medium2.jpg

Sijonas tikrai liuks, kaipo toks, kam tinka ir patinka, man tai tik technika ir apdailos dailumėlis jo patinka  :super:

Nu kokius darbus šiandien darau.....  nei juoktis nei verkt, kaip melžėja su kibirais ir bidonėliais vaikštau, pilstau, šildau, šaldau, džiovinu...  :scenic:  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 04 sausio 2017 - 14:45

Ristinos sijonas fainas  :super: 

Atsakyti

Siūlas 3m išlaikytas (kaip vynas) Drops alpaca mix :D

Nu kokius darbus šiandien darau.....  nei juoktis nei verkt, kaip melžėja su kibirais ir bidonėliais vaikštau, pilstau, šildau, šaldau, džiovinu...  :scenic:  :lol:

vat dėl to ir paklausiau, nes pati tokio siūlo turiu :rolleyes:  nežinau, kam jis man, nes tik 3 kamuolaičiai

pakeitei profilį :D

Atsakyti

vat dėl to ir paklausiau, nes pati tokio siūlo turiu :rolleyes:  nežinau, kam jis man, nes tik 3 kamuolaičiai

pakeitei profilį :D

Aš turiu 8, tai labai tikiuosi, kad užteks ir neištiks eilinė nesekmė su rankovėm :D

Gal kartu pirkom? Nu rimtai, kam tu pirkai tuos 3? Nebent dryžuot su kokia kita... Ne šiaip jau labai sunku sugalvot jiems modelį, nors siūlas be galo gražus, bet rašto beveik nesimato, tinka tik visokios pynutės, ilgai galvojau ką megzt... net 3m :D

IMG_4427_medium2.JPGIMG_2704_medium2.JPG16686394255_c4a93f8808_z.jpgwinterly2_medium2.jpgmidwinter_01_medium2.jpgmailin07_medium2.jpgsweater_no2_10_medium2.jpgIMG_4819_medium2.JPGshoulder3_medium2.jpg

DSCF7808e_medium2.jpg

Atsakyti

Besivoliojantis smailas. Nepiktas. :laugh:  :laugh:  :laugh:  :flirt2: Mane irgi nervina ta neapsisprendžianti moteris :laugh:  :fool:

Ristina, sijonas superinis! Turi užpatentuoti tokį mezgimo būdą :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 04 sausio 2017 - 15:23

Ristina, sijonas tai wowow!  :wub:  :wub:  :wub: labai labai mano stiliaus ir aš tokio noriu. Aš čia rimtai, prašau rašyk į eilę  :angel2:  :4u: Ir praskiepas gal reikalingas, jei tamprumas, labiau kaip audinio,o ne kaip mezginio. Nes pvz lipant laiptais mane labai nervina tokie pieštukiniai sijonai be praskiepo - riboja judesius (nes jei nieks nemato, tai aš per du laiptus lipu....  :blush-anim-cl: ). Bet reiktų pabandyt, gal užtektų ir taip to tamprumo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 04 sausio 2017 - 15:25

Sveikos,

keistoki pas mus reikalai, tris iš keturių užpuolė kažkoks 12-os valandų virusas :unsure: išsikapstėm, judam, bet tokia lyg šlapiu maišu per kaušą gavusi.

Ristina, labai gražus sijonas, esu panašų turėjusi ir man labai tiko, jei teisingai pamenu :P net sukirbėjo "ir man reik".

Atsakyti

_X079740_medium2.jpgDSC_0134_5_medium2.jpgSecret1_medium2.JPGholsten3_medium2.JPGimage_medium2.jpeg28224894451_c6e9c1e061_z.jpgIMG_4301_medium2.JPGr_DSC6834_medium2.jpg

Atsakyti

Šarange, aha, aš tai planavau dryžuot, turiu kitos spalvos dar 3. bet kad ekrane visai kitos spalvos matėsi, tai gavus nusivyliau ir nebedryžavau. o be to ir laikas kažkur prapuolė. tai ir voliojasi tie siūlai. kaip ir dar kitų siūlų kalnai. nežinau, ar kada nors esu daugiau siūlų turėjusi nei dabar

Atsakyti

Labos.

Pamiegojau. Gyvensiu.

Nes keliausi 7.30 ir veziausi aukle ir 2 vnt savo vaiku I baseina. Tipo I rytine aerobika, bet spejau tik I relaxacinius pratimus :D

Ristina. Grozys. Noriu tokio. Melyno su rudu. Bet kokie tamsesni atspalviai, svarbu deretu. Klubams 106-108 cm, ilgis 60 cm. Su skeltuku. Kai galesi. Aciu. Buckis. Bo. Nes neturiu dar laiko pati ismokt. 

Del sokiu- mano vyras pats nori ismokt sokt. Su manim. Ir as noriu. Nes jis soka chaotiskai. Ir nemoku prisiderint, nes as soku pagal muzika.

Cia mokina moteris uzsimerkt ir jaust vyra ir sokt pagal vyro judesius, o ne pagal muzika. Idomi patirtis. Bandau ismokt pasitiket vyru 100 proc ir nereaguot, kad sokam ne I ritma.

Atsakyti