Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

* ir iš kur tos kantrybės turi.....

**o parodyt/įrodyt???

Tai va, kai truksta viskas, tada i baseina pabugu. Vanduo, jakuzzi, garine pirtis mane nuramina. Plaukioju po 20 min be sustojimo. Kol pavargstu. Bet mintys issibarsto :) nusiplauna. Iki balandzio galo galiu kasdien lankyt baseina.

KACUMOTA, ar turi mano meginuka? Marga, is merino. Fotkyk ir rodyk. Kad ir mazas.

Atsakyti

Aš po Roll masažų

Turiu vieną nemokamą pakvietimą į Roll. Neprisiruošiu nueit.

Kaip supratau, vilnietės kugelio nenorit? Nemokamai niekas neplanuojat važiuot į Kauną?
​Tuomet planuoju dieną savaip.

Atsakyti

Važiuoju mokamai... Bandysiu megzti antrą kojinę, kaip Ligvitai, neturėdama pirmos šalia. Bet reikia dar vyrui skambint. Nu negalėjau numegzt ilgesnės atnaros, turėdama abi šalia. O vyro matavimai rodo, kad taip :).

Atsakyti

Niuma manau nemokamai gal koks treksdalis papuls

Labas rytas

Atsakyti

Labas rytas,

Aš niekaip į Kauną negalėjau šiandien. Nors mano vienas sūnus išvažiavo į olimpiadą, bet irgi nepasinaudojo nemokamu važiavimu, nes reikėjo anksčiau būt.

Vakar vakare šiek tiek šoko apturėjau dėl  jauniausio sūnaus. Grįžau iš darbo, jis dar sėdėjo prie kompiuterio, vaikščiojo. Paskui padariau vakarienę, kviečiu valgyt, vaikai sako - miega. sakau vis tiek pakvieskit, sako - neis. Nueinu pati, klausiu, kas atsitiko - sako negaliu atsikelt ir visas dreba. Pamatuoju temperatūrą - 39.7. :blink:

Net vaistų davus nelabai nukrito. Aš paskui nuėjau miegoti, vyras dar vakarojo, tai jam pasakiau, kada vėl vaistus duoti, o ryte užsistačiau žadintuvą, kad patikrinčiau ir vaistu sugirdyčiau. Pamatuoju - nebėra temperatūros. Net du kartus matavau, galvoju, gal iškrito termometras snaudžiančiam, bet iki šiol nepakilo. Tai ir nežinau, ar čia momentinė  kokia buvo, ar dar kas išlįs vėliau. Kažkaip keistai jaučiuosi.

Atsakyti

Labas  :4u:  man jokie traukiniai nesišviečia - nei mokami, nei nemokami, esu "įkalinta" namie su sergančia Vaiva.  :unsure:  užtai mezgu nuo 8 val. ryto  :bigsmile: gal ištrūksiu neilgam, reikia iki kokio Akropolio nuvažiuoti - vakar pastebėjau, kad nuskilęs mano iPhono apsauginio stikliuko kampukas  :oh:  Prieš pat Naujus uždėtas ir va - 15 eurų kaip į balą  :oh: 

Vakar išsikepiau duoną, tai šiandien geru žodžiu Kerpeną minėjau, užsitepiau ant riekelės sviesto ir kaip skaniauniausią pyragą su kava suvalgiau  :wub: 

Niuma, pasiėmiau vakar tavo alpakas iš paštomato - labai gražios spalvos  :wub:  ir siūlai labai super, o kai užtokią kainą, tai lygių jiems nėra...  :D 

Dar prisipažinsiu, kokį mezgėjišką "gadgetą" užsisakiau - turėsiu elektrinį siūlų vyniotuvą.  :rolleyes: Nusprendžiau, kad reikia pataupyti savo riešą mezgimui.  :unsure: 

Atsakyti

Labas

Mezgu mezgu ir as

Ne nuo 8, nuo 10

Bet daug neprimegsiu, tuoj pietus daryt, poietu simo sokiai

Ryt karate

Kazkas klauset koki dirza laikys, as varna nesigaudau tuose dirzuose, pasirodo oranzini

Lace kokios spalvos prisipirkai?visai pritariu nuomonei apie tuos siulus, tik idomu kaip nesiosis,  nes vaikas tai toks nelabai tvarkingas nesiotojas pas mane, liemene is cotonmerino baisi po keliu apsjvilkimu

Atsakyti

As jau Marijampolej. Parsivesiu klasikines zalios spalvos

Priedas  received_1209362479101498.jpeg   79,21KB   1 Parsiųsta kartų

Meginukas is Olaivos merinu.

Priedas  received_1366803763370277.jpeg   249,88KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Qqte, atsimeni foto, kur dejau Kacumotos intensyviai nesiojama dzinsini megztuka? Ten prie kaklo pasiveles, kur prie apykakles nuo trynimo.

Atsakyti

Niumm, cia nauja zalia?AS SYYYTO NOORIU

Kokia cia knyga skaitai?uzmaciau zodi regente, apie katerina medici gal?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 28 sausio 2017 - 13:43

niuma nereali - šiandien jau mano du kamuoliukai keliauja į Vilnių ir man nereikės nieko ardyti. Labiausiai tai džiaugiasi dukra, kad neardysiu ir kad nemarginsiu, nes jai labai patinka spalva.

Gražus mėginukas ir gražiai pereina spalvos. Po kiek čia siūlų?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 28 sausio 2017 - 14:54

Lace kokios spalvos prisipirkai?visai pritariu nuomonei apie tuos siulus, tik idomu kaip nesiosis,  nes vaikas tai toks nelabai tvarkingas nesiotojas pas mane, liemene is cotonmerino baisi po keliu apsjvilkimu

Pirkau sidabrinės eglės ir rusvo melanžo :)

Atsakyti