Dovana pupso ant keliu. Mudvi abi lekiam namooo. Ocho kaip sunkiai ji keliavo iki mano rankyciu ir glebio
Tai aš abiejų ieškosiu . Bet tai kai gaunu mergaitę, paaiškėja, kad nei viena išankstinė idėja nelimpa . Nes nu rimtai, mane ir dėžutės verčia iš kojų. Beje, vyras mano užsakymu, jau nupirko tų saldainių ir ką - visai ne tokie skanūs, taigi swapo magija, kad tik iš Fėjos rankų viskas ypatinga.. Nutarėm laikyti balkone, kad riešutų sviestas nebūtų suskystėjęs.
Tokią sunkia dieną turėjau, posėdis 2,5 val, parvažiavau skaudančia galva ir jau kritau lovon....
Katuk, nu bet kaip gražiai supakavusi, kokia graži dovana, o dar Kerpena taip gražiai pateikė Nu neturiu žodžių
Gadgetukai laukiu kraštelio, nors dabar paspėliosiu, nes viską praleidau...
o aš kaip tik šiltai laikau tas Rūtos saldaines ♡ pernai jom puošiau sode eglutę
KAtuk - žinok labai laukiu tavo ataskaito ssu linkais ir schemom spalvynas toks į dešimtuką
jau kelios dovanėlės kaip tu sakei ne ten nuėjo... bet ši irgi ne tuo adresu išsiųsta labai labai labai man gražus tavo mezginys - Kerpena geriau man nesirodyk su juo
Gadget.... kuj tuuuu??? kuj tuuuu?
Lace dabar šovė mintis kad klausei apie siūlą - visai su savo ligonių palata buvau užsikuitus.... dabar nepamenu, bt einu googleint - tuoj ikelsiu nuorodoa kurie buvo mano
Nu Gadget tai pas mus "dingau" karalienė
Dvi didžiausios trydalėlės, tai Restar ir Katukas, jau paskaičius tai susidarai nuomonę, kad tuščias dėžutes išsiuntė O va vienos dovana aš pati džiaugiuosi o kitos mielai irgi atimčiau, tai kaip čia gaunasi???
Baigiu akeles praziuret..... gadget......
Dvi didžiausios trydalėlės, tai Restar ir Katukas, jau paskaičius tai susidarai nuomonę, kad tuščias dėžutes išsiuntė O va vienos dovana aš pati džiaugiuosi o kitos mielai irgi atimčiau, tai kaip čia gaunasi???
Tikrai ne socializmas gaunasi
Geriau pašauuuukim Gadget!
O šiaip aš vistiek lieku prie tos nuomonės, kad galėjau geriau