Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mes ka tik grizom is namelio atidarymo, bet oras feee, tai nieko blatno....

Katuk, pavarai ir jokios karunos tu nenusipelnai, apseisi, lb grazu, ypač spalvos ir supakavimas!

Olaiva, man atrodo, kad del tu rastu intarpu nesimetrisku nlb tiks tavo keksui.... 

Atsakyti

Man irgi ta skara pilka ir vienspalvė gražiausia ♥.

Atsakyti

o kas tai yra :hmm:

Aš irgi nežinau, kas tai yra  :lol: rodo reklama plaukus su ir be pleiskanų ir vsio,toliau nespaudžiau  :lol:​ 

Atsakyti

O man sita graziausia, gal todel ir neprisiruosiu ja megzt, kad siulu tokiu nerandu

2016-06-06-11-23-22_medium2.jpg

Atsakyti

Katukas panikierius :D  Šitokią turtingą dovaną simeistravo, o jau bėdavojosi ir kuklinosi kiek :D  Ar labai sunku tą raštą įvaldyt?

Atsakyti

dovana gadget rankinėje visiškai nereiškia,kad ji lips ant mūsų podiumo su ta rankine  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pasiėmiau!!!!!

Priedas  20171207_192540.jpg   140,78KB   0 Parsiųsta kartų

Spėkit iš Senelių kojų ;)

Atsakyti

kažkokia sena mezgėja :)

Atsakyti

Priedas  20171207_181423.jpg   96,49KB   1 Parsiųsta kartų

Pinta, 07 Gru 2017 - 18:51, parašė: Gadget dovanėlė jaaaauuuu jos rankinukeeee :rolleyes:

Rankinėn netilpo

Atsakyti

Olaiva :D  Nes dūžtantys paukštukai :D 

Atsakyti

Raštą tai nesunku, varai sau tuo airišku berods raštu ir tik siūlų nesupainiot. Viena eilė viena spalva, kitoj imi kitą. Aprašymai ir jutubas puikiai padeda. Bet. Kaip ir sakiau.jei būčiau spėjus, būčiau permezgusi stipriau. Nes per laisvai pavariau. Kai stipriau tai tos blogos eilės ne taip išsiryškina ir subtiliau gaunasi. Yra kaip ir yra. 

Atsiprašau savo mergaitės, kad nepadariau geriau :4u: 

ir dar prisiminiau, kad norėjau irgi kaip šiam swape madinga, kvapų palašint ir pamiršau! :D 

Ar moliūgai skanūs? Kaip paskaičiau, kad jokių saldumynų, iškart atėjo mintis apie cukatus!

Laukiam Gadgeto!

Atsakyti

Olaiva būtų pati įdavus savo porcelianus :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 07 gruodžio 2017 - 19:35