KOl dar dovanėlių neatsirado, tai gal Olaivos ar kiti pianistai netyčia turi šitas natas?
Randu tik pirkti. Vis tiek pirksiu, jeigu niekas neturi, tai galėsiu pasidalinti, jeigu reikės . Man dukra vis zirzia...
Pritūpiau pertraukėlei.
tai pirmiausia papasakosiu siuntimo momentą.
Ateinu prie paštomato, o jo visos dėžės pilnos.... ką daryt, po kelių minučių mes jau dviese, bet nuo to laisvų dėžių neatsiranda. Ir po penkių minučių ateina berniukas ir atlaisvona net tris! Uf. Tas vyksta per lietų pliurzėj, mano lapukas su tel numeriu visas rašalotas skaičiai susilieję. Grįžus tikrai vis abejojau, ar teisngą numerį užrašiau....
bus tęsinys....
Siūlai- turkis, kuris real ne toks ryškus,tai iš mano vasarinio mezginio, dryžuotos palaidinės,kinų šilkas su keliom gijom medvilnės. Rudas-merinas iš mados garažo.
Kai numezgiau, supratau, kad turkis per ryškus, sudėtinis siūlas pašosi, o ir mezgiau per laisvai. Tai vat pirmi liapsusai.
kosmetinė, kurią dariau su mintim vašeliams laikyti, nerta paprastu vašeliu, tik kol atitaikiau raštą, kad neskersuotų. Kada prie progos paaiškinsiu plačiau. O liapsusas paslėptas ta turkine juostele šone😁
Tai vat. Trizniojau dar ir dėl Kerpenos aikčiojimų apie ankstesnių dovanų spalvas... galvojau kad vapščie nepataikiau...
paskui ilgai neradau apvalios dėžutės. Kai radau buvo negražios
Ir dar daug visokių tokių...
imu karūną pelnytai