Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

KOl dar dovanėlių neatsirado, tai gal Olaivos ar kiti pianistai netyčia turi šitas natas?

Yann Tiersen - Penn ar Roc'h piano

Randu tik pirkti. Vis tiek pirksiu, jeigu niekas neturi, tai galėsiu pasidalinti, jeigu reikės :). Man dukra vis zirzia...

Atsakyti
na o man kitas klausimas, gal kas varlyte paskolint gali? reikia sekmadiniui
Atsakyti

Pritūpiau pertraukėlei.

tai pirmiausia papasakosiu siuntimo momentą. 

Ateinu prie paštomato, o jo visos dėžės pilnos.... ką daryt, po kelių minučių mes jau dviese, bet nuo to laisvų dėžių neatsiranda. Ir po penkių minučių ateina berniukas ir atlaisvona net tris! Uf. Tas vyksta per lietų pliurzėj, mano lapukas su tel numeriu visas rašalotas skaičiai susilieję. Grįžus tikrai vis abejojau, ar teisngą numerį užrašiau....

bus tęsinys....

Atsakyti

Siūlai- turkis, kuris real ne toks ryškus,tai iš mano vasarinio mezginio, dryžuotos palaidinės,kinų šilkas su keliom gijom medvilnės. Rudas-merinas iš mados garažo.

Kai numezgiau, supratau, kad turkis per ryškus, sudėtinis siūlas pašosi, o ir mezgiau per laisvai. Tai vat pirmi liapsusai.

kosmetinė, kurią dariau su mintim vašeliams laikyti, nerta paprastu vašeliu, tik kol atitaikiau raštą, kad neskersuotų. Kada prie progos paaiškinsiu plačiau. O liapsusas paslėptas ta turkine juostele šone😁

Tai vat. Trizniojau dar ir dėl Kerpenos aikčiojimų apie ankstesnių dovanų spalvas... galvojau kad vapščie nepataikiau...

paskui ilgai neradau apvalios dėžutės. Kai radau buvo negražios

Ir dar daug visokių tokių...

imu karūną pelnytai :D​ 

Atsakyti

Ale tai kiek norinčių mano drakių į Anykščius lydėt :blink:

Jaučiuosi įpareigota :hihihi:

Atsakyti

podiumas tuščias,Olaiva vėl ant laiptelio :))

kaip manot,iš to keksiuko siūlų megzt tiesiog lygią skarą,ar va šitai tiks siūlų perėjimai?

Nieko mes nemanom - sėdim pažaliavusios iš pAvydo ir nesitikėk jokių patarimų :bebe:

Atsakyti

na supratau...tada einu megzt vistiek,ir vis rodysiu,kaip man sekasi :D

Atsakyti

Abelo, atsikvėpk, aš niekur nekubu :) ramia ramiai viską gali pabaigti :)

Atsakyti

O tai Gadget kur pradingo su visa dovanėlė? ir Ingriduskos kurjeris jau laukia :)

Atsakyti

As knygos pristatyme.... man tas 18.30 neitin tinka...bet sansu yra gauti siandiena

Olaiva ta ikeltoji skara man grazi...bet gal kad vienspalve.

Atsakyti

bet mano kekse ne kaip dundagoj staigesni perėjimai,o švelnesni ,tai gal ją rizikuot megzt...nors ką jūs čia patarsit,pavidolės...

Atsakyti

Gadget dovanėlė jaaaauuuu jos rankinukeeee   :rolleyes: 

Atsakyti