Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

na, tai aš žinoma!  aš visada palieku pėdsakus.

mergaitė mano yra nuostabi :wub:  ir ji viską suprato :4u: :4u: :4u:

bet jeigu leisite, bėgsiu greit namo, nes strigsiu kamščiuose, o grįžus namo papasakosiu visa peripetijas, kaip vyko, kur abejojau ir t.t.

bučkiai visoms!

Atsakyti

Lėk lėk.

Scena atsilaisvino. :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2017 - 17:10

Bet palyginus su pirmu swapu dovanėlės kaip išdidėjusios ir ne po vieną daiktą  :blink: 

Atsakyti

Pas mus kieme neišvežtos krūvos  :hihihi:  :hihihi:  :hihihi:

Šių metų ar 2016? Man jau reiktų tų anų....

Atsakyti

Tokių prabangiai išlaikytų neturiu, šių metų pas mus

Atsakyti

As apakus , Katukai :wub:  Te karuna :dovana: (ji viduj  :hihihi:  ) uz viska nuo iki.. nerealiai :clap_1:

Ir dezute kokia grazi, dar bambejai, kad iki LT tokiu neatveza.. atveza ir radai kur paimti :super:

Atsakyti

Kadangi visi išėjo namo, likau savo gero pavadinimo skyriuj vienutėlė, nes laukiu susirinkimo mokykloj, tai atsinešiau savo dovaną iš mašinos ir dabar paragavau tų cukatų - įtariu, kad ten moliūgas. Labai skanu. O kakluošalas labai švelnus, kol kas nei kiek neduria. Dar kiek drėgnas po fotosesijos. Mat dar nebuvau  užsidėjus. Lauke per lietų nesinorėjo, o paskui viską padėjau mašinoj. Kadangi sėdžiu kabinete su nauja vedėja, tai kažkaip dar  nepasiekėm tokio lygio, kad pradėčiau swapo dovanas rodytis. :) Kažin koks čia siūlas. Iš pradžių galvojau, kad bus dropsų baby merino, bet dabar įsižiūrėjau, kad lyg ne.

O kosmetine labai miela, tokia limpanti prie rankų, nesinori paleist. Spėju, kad gal tunisietišku vąšeliu nerta, o gal ir ne. Bet aš niekada nesu nėrus taip spalvotai, net gerai neįsivaizduoju, kaip.

Ai dar buvo atvirukas, kurio kažkaip nenufotkinau, nors perskaičiau. Bet dabar įsižiūrėjau, kad jis ir labai mezgėjiškas, ir katukiškas. :)

Priedas  P1180670.JPG   149,9KB   2 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2017 - 17:36

Tai viskas, matyt ir temoj viena likau, ne tik darbe. :)

Bet jau man irgi artėja metas eit

Atsakyti

ne veina ne viena :) tik kad as esu ir uz kelniu r uz plauku tampoma :D :D sunku bendrauto tokiom salygom

Atsakyti

podiumas tuščias,Olaiva vėl ant laiptelio :))

kaip manot,iš to keksiuko siūlų megzt tiesiog lygią skarą,ar va šitai tiks siūlų perėjimai?

image.jpeg

Atsakyti

Ziuriu seriala amerikietisko siaubo istorija. Stebiuosiu ka as cia ziuriu ir vistiek laukiu kuo kita serija mane nustebins. 

Atsakyti

Nu katuk, pavarei  :wub:  :blink:  :wub: man irgi įdomu, kaip ten nerta taip spalvotai? Žiauriai dailu viskas  :wub:

šiandien aš visai neatspėjau nė vienos :( nu nieko, bus dar spėjimų ;)

Tik jau noriu atsiprašyt savo mergaitės, kad jai tikriausiai teks swapą uždaryt au mano paprastuoliškais ir kukliais dovanais, bo nes vis dar nesupakuota  :4u:​ 

Atsakyti