Lietuti, tu vis pasakoji, kaip dirbi iš namų, apie darbo ir asmeninio gyvenimo derinimą, kaip ten biuletenių nėra. Tai man vis įdomu, o ką daro tarkim kokios padavėjos, seselės ir pan. kur negali iš namų dirbt.
Lace, ką veiki Taline?
Lace tai tikrai ne Taline. Limit ten žinutę rašė.
aš tai mezgimines atostogas turiu, tik vat iš tiesų tai antra diena savo darbines kovas iš namų kovoju.
Kažkaip gerokai sudėtingiau, o vat pinigėliai sąskaitoje tai gerokai mažesni matysis...
Olaivos kampukai jos nuotraukose tai nežemiško grožio atrodo Nors žinau, kad jinai žemiška moteris ir mezga žemiškus mezginius (ta prasme, kad ir aš ne prasčiau mezgu). Išvada - reikia pas Olaivą prašytis į kampukų fotkinimo pamokėlę...
Aš pasirodo visai netyčia prie sektos esu - pradėjau dukrai ombre megztuką.... seniai jau zurzė, galvojau mašina nubrūžinsiu, bet nepatiko man tas juostelinis efektas, ėmiausi virbalais megzt... spavos kontrastingos, linijos matysis...
urmo bazej ;) bet gariunuose manau ir didesnis pasirinkimas ir pigiau turetu but
Nuuu o kaip Gariūnuose rast , nebent atsitiktinai užtaikyt
Dalinuosi. man šiandein irgi praverstų. Buvau baseinei gazą nuleist.
PMS turbūt. Ir dar mažam dantys kalasi. O vidurinis mokytis tingi. O didžiajam šiaip- visko reikia.... ooooommmmm
Aš iš Olaivos 4-5 skirtingų spalvų merino tooooooookio grožio mėginuką nusmezgus. kai intensyvumas artimas- nei velnio nesimato spalvų perėjimo ir ribų. Mezgant rankom.. Nu reikia prisikaupt ir megztinį pasigamint.
* PMS turbūt. Ir dar mažam dantys kalasi. O vidurinis mokytis tingi. O didžiajam šiaip- visko reikia.... ooooommmmm
**Aš iš Olaivos 4-5 skirtingų spalvų merino tooooooookio grožio mėginuką nusmezgus. kai intensyvumas artimas- nei velnio nesimato spalvų perėjimo ir ribų. Mezgant rankom.. Nu reikia prisikaupt ir megztinį pasigamint.
* ir iš kur tos kantrybės turi.....
va, aktuali šių dienų istorija tiesiog protu nesuvokiama, kažkaip suvedžiau, kokio turi būt proto, kad taip auklėt vaiką, nemokantį ištarti skaičių.... 4metų vaiką!!!!
**o parodyt/įrodyt???
Aš po Roll masažų
Praeita žiema dariausi tyrimą D vit. sugėriau tą BON, šiais metais turiu lašelius kuriuos rekomendavo gyd. gerti prof. bet taigi pastoviai pamirštu
as ir ziurinejuosi etikeciu ali
O čia, mol, labai gražu ir cool tos etiketės? Nes aš tuo klausimu dar nesusipratus .
Padariau dvi bjaurias ataskaitas, kurias darau 1 kartą metuose, tai taip sunku atsiminti, ką ir kur... Bet jau namo varau, uf. Nesivilks iki pirmadienio nesąmonės. Kitą savaitę kraustomės į to paties namo antrą aukštą. Darbe .
as kaledoms dovanojau mezginiu, tai prisiuvinejau etiketes . vienam zmoguciui megstanciam visokius adidasus ir naikus, tai specialiai prisiuvau
Ant kai kuriu darbu ypac dovanojamu prisiut man visai patiktu.o cool mol grazu manes neveikia, as savo protu vadovaujuosi
Qqut, tai dėl tos priežasties ir nesusiprasiu. Aišku, yra dailių tų etikečių, gal ir pusė bėdos, bet poreikio nejaučiu. Tai dėl to ir įdomu, kaip kitoms, nes labai jos išpopuliarėjusios. Tik bandau suprasti.
Kerpena, neįsivaizduoju, kaip padavėjos, pardavėjos susitvarko Tikiuos, kad ir neteks savo kailiu išbandyt. Aš visą savo karjerą turėjau galimybę iš namų dirbt (blogoji pusė, kad kai darbo daug, tai parom varai, nepaaiškinsi, kad ofiso val. baigėsi...).
Tos tabletės ir man reik. Pilnas kursas praverstų.