Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu žinokit mano fotoaparatas su kompu nesusikalba kažko. Fotoaparatas rodo, kad prisijungė, bet kompe nėra nei ženklo. Tai dabar nežinau kas bus - arba  tikrai vakare  savas kompas nuotraukas ištrauks, arba teks vaikų prašyt, kad telefonais  nufotografuotų, jei čia kartai fotoapratas sugedo.

Darbe turbūt nuotraukas tik kartą ir esu kėlus, kai Liniuka paveikslą padovanojo, bet tada lyg nebuvo problemų. Gaila būtų, jei nuotraukos dingo.

kažkada seniai man yra buvus tokia problema, tai kažkur kompe nustatymuose yra uždėti apribojimai, kokios talpos atmintį gali nuskaityt. bet tikrai iš atminties nepasakysiu kur

teks laukt vakaro.......tik svarbu neprispaudyk ko ne to, kad neištrintum :D

nu arba fotikas kaltas...

Atsakyti

pakartok dar kartą :hmm:  kūnas irgi stačiakampis? ar skritulys? turėtų būt keturkapmis, nes platinimų nematau, bet ir kampų nematau :hmm:

Nu stačiakambis teoriškai, bet iš 180 akių ir 40eilių, tada tiesiog sutraukta kiek įmanoma ir susukta į ritinuką, kampai sėkmingai pasislepia klostėse.

Atsakyti

a jaučiat, kad swapas persirito į antrą pusę :bigsmile:

iš 22 jau gavo 14, 11 iš gavusių jau matėm

Atsakyti

Nu stačiakambis teoriškai, bet iš 180 akių ir 40eilių, tada tiesiog sutraukta kiek įmanoma ir susukta į ritinuką, kampai sėkmingai pasislepia klostėse.

O kaip mandriai  :hmm: aš galvojau kvadratas (lygiom kraštinėm), kuriam vidury paradarai galvikę. Kaip tie migdukai,kur dabar populiarūs. Bet tada jo, kampai nukarę turėtų būt.

Atsakyti

Angelas totaliai tobulas Mocherinis :wub:​ 

Atsakyti

O kaip mandriai  :hmm: aš galvojau kvadratas (lygiom kraštinėm), kuriam vidury paradarai galvikę. Kaip tie migdukai,kur dabar populiarūs. Bet tada jo, kampai nukarę turėtų būt.

Tai, kad kaip tik paprastai, pačiu paprasčiausiu įmanomu būdu, aišku, tik ne rankom mezgant... :D Kitaip nesugalvojau :D

Atsakyti

Kokius rinkinius, Liniuka?

Ai toks ČP, tai gelbėjom gamybai.

Atsakyti

Atsiprašau, savo fėjos, kad taip išėjo su nuotraukom. Ir dar kaip tyčia darbai tokie sugriuvo kur su kitais tartis kartu reikia, tai niekaip negali pasitraukti. dovana labai džiaugiuosi - vien pakuotė kokia graži. Jau dėl jos buvo verta eiti iki paštomato per balas. Net išsižiojau atidarius dureles. O jau spalvos kokios mano. :wub: Čia pačios dovanos.

O Šarangės angelas nuostabus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 gruodžio 2017 - 16:00

Ai toks ČP, tai gelbėjom gamybai.

su skafandrais :D

Atsakyti

Nea :D  Ten mums nagelių prikišt neleistų :D 

Atsakyti

ech.... tai foto nebus : einu paliudėt :) 

dar ir kažkokia kvarab kabiasi  - maudiza visus sanarius ir raumenis.... o apie galva patyliu iš vis :( :(

o dr nukštykas naktinis atnešė dičkiui šeimyninę skaitymo knygą :) nu turėsiu susikaupti, ka dir kaip bloga bebūtų :) juk vardan vaiko šypsenos ir jį lankančio nykštuko  :wub:​ 

Atsakyti

Žuviuk :4u:

man vakar buvo ne kas, bet išgėriau Coldrex :D  čia šiaip iš reklamos. bet vakar buvo ne kas tikrai, o šiandien už tat galima sakyt be balso. taip kad nieks man neskambinkit :D  galit nesuprast to švogždimo

a jo, eik įkalt ciberžolės. gali stebuklas ir įvykti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 07 gruodžio 2017 - 16:21