Kerpena neatsiliepia, turbūt dovanėle jau džiaugias
Pradedu jaustis dažniausiai minima, tojest pagrindine šio swapo įtariamąja
Jamk dar užkąst, po to ... arbatėlės priedo.
Ir visoms nepakenks PIETUS prisiminti, ania?
Jamk dar užkąst, po to ... arbatėlės priedo.
Ir visoms nepakenks PIETUS prisiminti, ania?
Laba diena
Tarpe tarp dviejų susirinkimų ir pas jus užbėgau Pirmą susitikimą ministerijoje turėjau ir vidury susirinkimo gavau SMS, kad Frekė jau dovanėlę pasiėmė Tai spėkit, ar ką begirdėjau toliau, vienintelė mintis buvo užvaldžius, kaip čia greičiau į SM papulti
Šiemet kažkaip neramiai gavimo momento laukiau, iki paskutinio momento abejojau, ar ne per prasta dovanėlė, ypač kaip jūsų dovanynai ėmė plaukti. Ta adatinė (dar kitaip biscronu vadinama) toks nedidelis niekutis atrodo, bet per tą laiką, per kurį ją pagaminau, turbūt būčiau numezgusi didžiausią kakluošalą ar kelias poras raštuotų kojinių. Viskas iš tiesų prasidėjo nuo knygos, buvo čia sektoje kažkokia KGB diskusija apie dovanines knygas, jau nebepamenu tiksliai kaip, bet tada šovė mintis, kad turiu lentynoje gulinčią knygą siuvėjai, kurią pati vargu ar kada atsiversiu. Tada jau ėmė dėliotis vizija, kad gaminu dovanėlę siuvėjai, ir ta adatinė kažkaip savaime atsirado. Rinkdamasi spalvą, praignoravau anketoje nurodytą spalvyną, dėl to irgi truputį kankinausi. Vis atrodė, kad dovanėlė per maža - iš to strioko numezgiau savo firminius tapukus, jau "teisingos" Frekės spalvos ir iki paskutinės minutės niekaip neapsiprendžiau, dėti juos į dėžutę ar ne (jei suklydau neįdėjusi, sakyk, išsiųsiu atskiru siuntiniu). Truputį jaučiau, kad įdėdama tiesiog gesinsiu savo nerimą dėl mažytės dovanos, bet tai sugriaus mano dovanos idėją. Tai paskutiniu momentu nusprendžiau padaryti Kalėdinį vainikėlį
Ai, dar gi tos replės Rašiau jau, kad, supakavusi dovanėlę, susivokiau, kad neįdėjau laiškučio. Freke, tu man tokia "dyzelinė" moteris (pačia geriausia prasme), žaviuosi tavo pasiryžimu užsiversti visą namų ūkį ant savo moteriškų pečių ir sugebėjimu su visom tom nelengvom pareigom susitvarkyti Tai tiesiog norėjau palinkėti, kad tų nemoteriškų pareigų mažėtų, kad replės tavo gyvenime kuo dažniau būtų tik saldi butaforija, kad liktų daugiau laiko moteriškiems reikaliukams, kūrybai ir saviraiškai
Kerpena, fotoaparatą turi???
O kaipgi.
Ir kas galėtų pagalvoti....
Oras toks, kad kaip liaudies išmintis sako, šeimininkas ir šuns į lauką nevarytų. Šlapdriba, balos, pliurzė, drėgmė lendanti iki kaulų. Bet ko nepadaro net piktas šeimininkas, tą padaro LP express žinutė.
Ir sena stora moteriškė, su paslėpta šypsena lūpose, lekia per balas uždususi iki paštomato, paskui lekia atgal, jau peršlapusiomis kojomis, dabar jau didele šypsena, kurią tenka dengti kapišonu, kad sulyti praeiviai nepagalvotų, jog išprotėjo. Paskui lyjant lietui, vaikų žaidimų aikštelėje viską dėliojasi ant apsnigto suoliuko, traukia fotoaparatą ir kažką fotografuoja...
Žodžiu nereali dovana jau pas mane, kas fėja - įtariu. Netgi kažkokių nuotraukų fotoaparate turiu.
Tik nepradėkit dabar manęs spaust - greičiau, greičiau!!! nes esu darbe, nežinau kaip pavyks susitvarkyti su nuotraukom. Jei spausit, nekelsiu iki vakaro, o man dar po darbo susirinkimas.
O mano fėjai - labai labai ačiū. Viskas nuostabu.
Išspręskit uždavinuką
Mados garaže gryno merino kilas kainuoja 45 Eur/kg. Anykščiuose - 26 Eur/kg.
Kiek reikia pirkti merino, kad apsimokėtų važiuot į Anykščius?
Nite, labiausiai apsimoka paskambinti Šarangei
Aš soti, rami ir laiminga ♥. Kas ten klausė, tai man baktusas nekanda .
Mano mažoji šiandien įsidarbino tvarkos nykštuku, eina, viską tvarko ir man liepia . Ir šneka, šneka, kuria istorijas apie nykštukus ir Kalėdų senelį, o aš pusės negirdžiu per savas mintis ar kompą . Prisiminiau, kaip vieną pavakarę darželyje laukiu, kol ji apsirengs, o jos draugelės staiga klausia: "Ar žinai, kad kalėdų senelio nėra?" Suklūstu, kas gi čia dabar bus... Maniškė visa kieta atšauna: "Tai aišku, kad žinau, tuo visu procesu rūpinasi tėvai" . Ir žodeliai kuo įmantriausi visai vietoje pas ją dažnokai, priešingai, negu pas sesę - ta irgi mėgėja žodelių prikaišiot į savo rašinius, bet dažniausiai jie visai ne į temą .
Aš soti, rami ir laiminga ♥. Kas ten klausė, tai man baktusas nekanda .
Mano mažoji šiandien įsidarbino tvarkos nykštuku, eina, viską tvarko ir man liepia . Ir šneka, šneka, kuria istorijas apie nykštukus ir Kalėdų senelį, o aš pusės negirdžiu per savas mintis ar kompą . Prisiminiau, kaip vieną pavakarę darželyje laukiu, kol ji apsirengs, o jos draugelės staiga klausia: "Ar žinai, kad kalėdų senelio nėra?" Suklūstu, kas gi čia dabar bus... Maniškė visa kieta atšauna: "Tai aišku, kad žinau, tuo visu procesu rūpinasi tėvai" . Ir žodeliai kuo įmantriausi visai vietoje pas ją dažnokai, priešingai, negu pas sesę - ta irgi mėgėja žodelių prikaišiot į savo rašinius, bet dažniausiai jie visai ne į temą .
Nite, labiausiai apsimoka paskambinti Šarangei
Ne
pačiai pačiupinėt įdomiau
už sutaupytus pinigus galima dar ką nors nusipirkt
nuo pnv iki anyksciu 55 km, iki vilniaus 130, tai bet kokiu atveju MYLIU anykscius
Išspręskit uždavinuką
Išspręskit uždavinuką
Megztukui.
O kawa su Šarange išvissssss neįkainojama.