Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

taip bet neaišku iki kiek..visokių dozių juk yra..gal man tos ampulikės per daug pvz

nu negaliu aš per IE įdėti nuorodos...o dirbt su Mozila negaliu

Atsakyti

labas rytas,

šiandien mieli užsiėmimai nuo pat ryto  :wub: etiketes mezginiams prikabinu :D

DSC_2419_medium2.JPG

Atsakyti

Kur jumi tų etikečių gaunat?

Atsakyti

Olaiva, preciziškai gražu :wub:

Niu šiandien vėl kankinsiuos su tom rankovėm, bandysiu kelias akutes surinkt kaip Abelo patarė ir tada kaip Ingriga su Niuma sakė paskutinę akį išmegzt su abiejų spalvų siūlais, o tik klaustukas kur paskui tos kitos spalvos akį nukelt, kurios nereikia, šiaip nuleisti ir viskas?

Atsakyti

Kad paskui iš nevilties nereikėtų lygių rankovių megzt :)

Pridėta:

Atsakyti

Laba, Ne dėl mezginių, tai bent dėl vit. D pasisakysiu, kaip viena iš pasidariusių tyrimą ir kitiems parekomendavus :D Tai va, vis tik ne visiems jo trūksta ir perteklius gali labai nekaip suveikt, perteklius nepašalinamas, kaupiasi kalcis, kemša kraujagysles, gal Abelo geriau žino :) Mano aplinkoj 4 dariusiems tyrimus, jo visai netrūko. Tai taip aklai ampulę gert gal nėr gerai. Tyrimas, žinoma, brangus, bet gal verčiau apsidraust :hmm: Olaiva, radau Taline tavo draugių gvardiją 😉

Pridėta:

• Priedas  image.jpeg   276,18KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

urmo bazej ;) bet gariunuose manau ir didesnis pasirinkimas ir pigiau turetu but

Atsakyti

Lace, ką veiki Taline?

Liniuka, toks žiauriai mano skonio megztukas  :wub:  :wub: net ir dydis panašus, reik kur patykot  :D 

rasytės megztukas  :wub:  :wub: 

Ristinos paltukas dailus  :wub:  iš raštų tai vidurinis patiko :) pamenu mama turėjo tkį megztuką užsegamą. Eh, o aš kaip durnė visus išmėčiau jos megztus :(  :unsure: 

Lietuti, baisokai skamba tas kabojimas ant ragelio tiek valandų  :unsure: 

Išlūžo mano tel krovimo lizdas, tai kaip sakant be ryšio gyvenu :D 

Nemezgu... kažko užstrigau ties lygia dalim ir nesimezga.. Žgutą 6m stumdyt irgi tingisi... klaidžioju po rav ir rusių saitus idėjų ieškot  :rolleyes:​ 

Atsakyti

gali gyventi asmeninį gyvenimą ir dirbti tuo pačiu metu  :D 

OMG, mane pribloškė tiesiog  :D​ 

Aš iš Aliexpress pirkau  :4u: 

Atsakyti

qqte tai reikia B.O.N. ampolikę sugerti ir ramu 3 mėn  :mirksiukas:

na ne visai. jeigu tikrai didelis trūkumas, tai gali dar ir pritrukt po mėnesio. tai gydytoja patarė po mėnesio pakartot ir jei vėl trūksta, dar sugert.

bet šita ampulė yra receptinis vaistinis preparatas, ir būtent šitos kapsulės nepatarčiau vartot savo nuožiūra.

aš nusipirkau šį kart paprastų maisto papildų, tai gal neapsigausiu.

aš tai kiek girdžiu, visiem nustato trūkumą. mano dukroms pernai tai buvo tiesiog kritinė riba.

durniausia tai, kad šitas tyrimas pas mus, šitoj klimato zonoj, kur toks didelis procentas tiriamųjų su trūkumu, vis dėl to yra mokamas. nu ir nepigus.

Atsakyti

Sveikos,

keistoka diena... Taip vakar svajojau, kad bent šiandien turėsiu ramų vakarą namie su vaikais, tai kur tau - vyras vesis mane į teatrą. Negalėjau supykt, nedažnai tokią iniciatyvą parodo :). O gal ir patiks. Vaikai neprapuls, nors man jų gi irgi reikia - pasikalbėjimų, pasiglaustymų, muzikos pasiklausymo kartu. O kai pianistė groja, tai iš laimės numirti galiu, seilės tik tįsta...

Reik spėti darbus apsidirbt. O ryt vėl anksti keltis ir į trasą Kauno link... Imu jausti, kad norėčiau užmigti ir atsibusti jau pavasarį...

Atsakyti
Ilgalaikis kasdienis 10 000 – 40 000 TV vitamino D vartojimas arba vitamino D koncentracija kraujyje, viršijanti 500 nmol/l yra galimai toksiška. Vitamino D toksinė riba dažniausiai pasiekiama nesaikingai vartojant maisto papildus, tačiau ne maistą, kuriame gausu vitamino D. Ilgalaikis buvimas saulėkaitoje nesukelia vitamino D perdozavimo. Toleruojama viršutinė kasdienio vitamino D vartojimo riba suaugusiems ir vaikams nuo 9 metų yra 4000 TV (100 mcg). Didesnio nei toleruojamo kiekio vitamino D vartojimas arba vitamino D koncentracija kraujyje, viršijanti 125 nmol/l gali padidinti nepageidaujamų poveikių riziką.

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...a.d?id=41990517

Hiperkalcemijos simptomai yra svorio mažėjimas, apetito praradimas, pykinimas, vėmimas ir poliurija (gausus šlapinimasis).

tai nemanau, kad vienos kapsulės išgėrimas  sukels tą vadinamą hiperkalcemiją.

bet ai čia aišku, akd ne visai patikimi informacijos šaltiniai mus įtakoja :D

Atsakyti