taip bet neaišku iki kiek..visokių dozių juk yra..gal man tos ampulikės per daug pvz
nu negaliu aš per IE įdėti nuorodos...o dirbt su Mozila negaliu
Olaiva, preciziškai gražu
Niu šiandien vėl kankinsiuos su tom rankovėm, bandysiu kelias akutes surinkt kaip Abelo patarė ir tada kaip Ingriga su Niuma sakė paskutinę akį išmegzt su abiejų spalvų siūlais, o tik klaustukas kur paskui tos kitos spalvos akį nukelt, kurios nereikia, šiaip nuleisti ir viskas?
Kad paskui iš nevilties nereikėtų lygių rankovių megzt
Laba, Ne dėl mezginių, tai bent dėl vit. D pasisakysiu, kaip viena iš pasidariusių tyrimą ir kitiems parekomendavus Tai va, vis tik ne visiems jo trūksta ir perteklius gali labai nekaip suveikt, perteklius nepašalinamas, kaupiasi kalcis, kemša kraujagysles, gal Abelo geriau žino Mano aplinkoj 4 dariusiems tyrimus, jo visai netrūko. Tai taip aklai ampulę gert gal nėr gerai. Tyrimas, žinoma, brangus, bet gal verčiau apsidraust Olaiva, radau Taline tavo draugių gvardiją 😉
Lace, ką veiki Taline?
Liniuka, toks žiauriai mano skonio megztukas net ir dydis panašus, reik kur patykot
rasytės megztukas
Ristinos paltukas dailus iš raštų tai vidurinis patiko pamenu mama turėjo tkį megztuką užsegamą. Eh, o aš kaip durnė visus išmėčiau jos megztus
Lietuti, baisokai skamba tas kabojimas ant ragelio tiek valandų
Išlūžo mano tel krovimo lizdas, tai kaip sakant be ryšio gyvenu
Nemezgu... kažko užstrigau ties lygia dalim ir nesimezga.. Žgutą 6m stumdyt irgi tingisi... klaidžioju po rav ir rusių saitus idėjų ieškot
qqte tai reikia B.O.N. ampolikę sugerti ir ramu 3 mėn
na ne visai. jeigu tikrai didelis trūkumas, tai gali dar ir pritrukt po mėnesio. tai gydytoja patarė po mėnesio pakartot ir jei vėl trūksta, dar sugert.
bet šita ampulė yra receptinis vaistinis preparatas, ir būtent šitos kapsulės nepatarčiau vartot savo nuožiūra.
aš nusipirkau šį kart paprastų maisto papildų, tai gal neapsigausiu.
aš tai kiek girdžiu, visiem nustato trūkumą. mano dukroms pernai tai buvo tiesiog kritinė riba.
durniausia tai, kad šitas tyrimas pas mus, šitoj klimato zonoj, kur toks didelis procentas tiriamųjų su trūkumu, vis dėl to yra mokamas. nu ir nepigus.
Sveikos,
keistoka diena... Taip vakar svajojau, kad bent šiandien turėsiu ramų vakarą namie su vaikais, tai kur tau - vyras vesis mane į teatrą. Negalėjau supykt, nedažnai tokią iniciatyvą parodo . O gal ir patiks. Vaikai neprapuls, nors man jų gi irgi reikia - pasikalbėjimų, pasiglaustymų, muzikos pasiklausymo kartu. O kai pianistė groja, tai iš laimės numirti galiu, seilės tik tįsta...
Reik spėti darbus apsidirbt. O ryt vėl anksti keltis ir į trasą Kauno link... Imu jausti, kad norėčiau užmigti ir atsibusti jau pavasarį...