Šilingė, nes jai Rūtos pardė netoli darbo
Kurios jau čia spalvos gadgetiškos????
Aš šį kartą ką pasėjau, tą ir nupjoviau . Esu be galo dėkinga savo mielajai Fėjai, kad ji atspėjo mano slapčiausius troškimus. nesvarbu, ką rašiau, bet nuoširdžiausiai labiausiai norėjau ... baktusėlio kokio margo ir gražaus . ir vakar tą girdėjot iš manęs, ir Limit gali patvirtint, kai rinkausi siūlus pas ją . tai va - aš jį turiu, tokį dailų, mielą, spalvingą ir dar tokį savą, nesgi net kvepia tokiu pačiu skalbikliu, kokiu ir aš plaunu .
Pradedu jaustis dažniausiai minima, tojest pagrindine šio swapo įtariamąja
Gal katuks
Teisingo spėjimo dar nebuvo .
O gal Limit įsiklausė į Restar norus
Aš neįsivaizduoju nuo ko. O baktusas labai gražus. Mielai paimčiau, jei neduria.
Abelo
Fėja tokia be galo miela, įsiklausanti į slapčiausius troškimus, labai ypatinga ir truputį paslaptinga, jai seniai yra dalelė mano širdy ♥. padėkojau jau asmeniškai, tai, kaip skao Lace "siusi-mumu" nemoku čia raityt . Esu labai dėkinga ir laiminga. Ir šiltai aprengta .
Beje, būtent gruodžio 7 d. ir pernai gavau nuo Šilingės, tai palikit žmogų ramybėj šiemet .
Klysta net Olaiva! Šiaip tikrai nelengva buvo atspėti . Teisingo spėjimo dar nebuvo.
Grįžau, nu Restar tai tikrai labai panašų baktusėlį gavo Nu toks jausmas kad pati pasigaminai ir sau atsisiuntei, telepatija, skaitom viena kitos mintis
Jurgite?
Abelo?
Katukas?
Spėju faravay
o spalvos pakuotės gadgetiškos tokios riuužavos ir dar su taškiukais, nu bet kai ana netur FB tai ne ji
Neturiu nei menkiausios idejos.... restar parasyk nekankink