Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šilingė, nes jai Rūtos pardė netoli darbo :D 

Atsakyti

Kurios jau čia spalvos gadgetiškos????

Aš šį kartą ką pasėjau, tą ir nupjoviau :). Esu be galo dėkinga savo mielajai Fėjai, kad ji atspėjo mano slapčiausius troškimus. nesvarbu, ką rašiau, bet nuoširdžiausiai labiausiai norėjau ... baktusėlio kokio margo ir gražaus :). ir vakar tą girdėjot iš manęs, ir Limit gali patvirtint, kai rinkausi siūlus pas ją :). tai va - aš jį turiu, tokį dailų, mielą, spalvingą ir dar tokį savą, nesgi net kvepia tokiu pačiu skalbikliu, kokiu ir aš plaunu :).

img_20171207_102246_medium2.jpg

Atsakyti

Pradedu jaustis dažniausiai minima, tojest pagrindine šio swapo įtariamąja  :nail:  :brunette:  :lol:​ 

Atsakyti

Gal katuks  :hmm:​ 

Atsakyti

Teisingo spėjimo dar nebuvo :P .

img_20171207_102340_medium2.jpg

img_20171207_102431_medium2.jpg

img_20171207_102732_medium2.jpg

img_20171207_102747_medium2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 gruodžio 2017 - 11:39

O gal Limit įsiklausė į Restar norus :D​ 

Atsakyti

Aš neįsivaizduoju nuo ko. O baktusas labai gražus. Mielai paimčiau, jei neduria. :)

Atsakyti

Abelo

Atsakyti

Fėja tokia be galo miela, įsiklausanti į slapčiausius troškimus, labai ypatinga ir truputį paslaptinga, jai seniai yra dalelė mano širdy ♥. padėkojau jau asmeniškai, tai, kaip skao Lace "siusi-mumu" nemoku čia raityt :). Esu labai dėkinga ir laiminga. Ir šiltai aprengta :).

Beje, būtent gruodžio 7 d. ir pernai gavau nuo Šilingės, tai palikit žmogų ramybėj šiemet :).

Klysta net Olaiva! Šiaip tikrai nelengva buvo atspėti :). Teisingo spėjimo dar nebuvo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 07 gruodžio 2017 - 11:43

Grįžau, nu Restar tai tikrai labai panašų baktusėlį gavo :wub: :wub: :wub: Nu toks jausmas kad pati pasigaminai ir sau atsisiuntei, telepatija, skaitom viena kitos mintis :wub:

Jurgite?

Abelo?

Katukas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 07 gruodžio 2017 - 11:44

Spėju faravay :)

o spalvos pakuotės gadgetiškos tokios riuužavos :) ir dar su taškiukais, nu bet kai ana netur FB tai ne ji

Atsakyti

Neturiu nei menkiausios idejos.... restar parasyk nekankink

Atsakyti